Азиатска козметика и грим - 24

• 71 753
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Agent Provocateur SmileySmileScream сякаш си попаднала в бълогата на Али Баба Smirk
Предполагам ,че не си си тръгнала с празни ръце Wink
Ще трябва да потърся и аз тук из тукашните азиатски маркети, току виж съм попаднала и аз на такова място:smiley:

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 18:58 от Danifin1

# 481
Пещерата на Али Баба е чудесно сравнение, Дани!

Разбира се, че не устоях на тестерите и си купих 1 продукт, но честно казано цените ми се видяха поне 20-30++% по-високи от тези, които съм виждала онлайн. Вече затваряха, та не ми беше удобно да разглеждам и да се мотая, но ще се върна - на 15 мин от къщи е.
Но просто за сравнение една палитричка на Клио, която бях гледала на Амазон за $30 в магазинчето беше $45 (преди такс)
https://www.amazon.com/CLIO-Palette-Shimmer-Pigments-Long-Wearin … p/B09HMKBN8L?th=1

PS Не устоях на SU:M37 Secret Essence Double Concentrate, имам още 2-3 продукта от тази линия и я харесвам.

# 482
  • Prismatica Aerie
Агент!ffs!🤤😍
О-хи друг път, 오휘 са йероглифите и си е точно както нали.🙂

# 483
Catalano, сега ще ме караш да ровя из нета, защото аз и йероглифи не мелим брашно никакво - да се чете "невежа съм". Не че се съмнявам в теб, но 3 пъти я карах да ми го повтори! Не че има някакво значение, кисес, излитам!
https://forvo.com/word/%EC%98%A4%ED%9C%98/

# 484
  • Prismatica Aerie
Очевидно трябва да се съмняваш в мен, познанията ми са ограничени и не предполагах, че ㅜ  (u)  не се произнася, но все пак има и правила, освен азбука.
ㅟ (wi)
https://www.wordsense.eu/%E3%85%9C/

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 17:36 от Catalano

# 485
Grinning Не ща аз пещери на Али Баба наблизо, още изкушения...................

За алгинатната маска още не мога да реша дали ми хареса, добре ми изглеждаше кожата след това с равен тен, леко засушена, което ме изненада заради много хидратиращи продукти, които добавих. Махнах я без проблем без да слагам серум по краищата. След нея имах нужда отново да сложа серум и крем.  Ще пробвам още 1-2 пъти и тогава ще реша, но засега не съм уау и нещо без което не мога.

# 486
Може ли отзиви за Mary&May? Ползвали ли сте техни продукти?

# 487
  • Бургас/Пз
Може ли да ми препоръчате алгинатна маска, която мога да поръчам от бг сайт. По възможност конкретна марка. Simple Smile

# 488
Моята МД поръчка  я изпратиха тази сутрин. Непропорционално разделена на две части - всичко заедно и една маска отделно. Плащане с Пейпал, ако има значение. Ще пиша като пристигне, но явно е имало някакъв проблем, защото банерът е активен, но има 0 продукта, а срокът беше и днес включително.
Алгинатни маски не съм ползвала.
Мога да кажа само добри думи да очния крем на Мери и Мей.

# 489
  • София
Моята МД поръчка  я изпратиха тази сутрин. Непропорционално разделена на две части - всичко заедно и една маска отделно. Плащане с Пейпал, ако има значение. Ще пиша като пристигне, но явно е имало някакъв проблем, защото банерът е активен, но има 0 продукта, а срокът беше и днес включително.
Алгинатни маски не съм ползвала.
Мога да кажа само добри думи да очния крем на Мери и Мей.

И на моята даде, че е изпратена вчера с тракинг номера, но ми върнаха парите още първия ден, така че не вярвам реално да са я изпратили.

# 490
Моята поръчка от МД е направена на 7 февруари, но още няма движение по нея. Дано я изпратят!

Какви са тези алгинатни маски, за които говорите?

# 491
Хм, странно. Може и да те изненадат. Аз нямам върнати пари. Ще видим кой какво ще получи.

# 492
  • София
Хм, странно. Може и да те изненадат. Аз нямам върнати пари. Ще видим кой какво ще получи.

Видях какво е станало, върнали са ми пари, защото са ми изтеглили 2 пъти различни суми, подозирам че е заради лудницата с която свършваха продуктите....

Та малко съм се презапасила, приятелките ще се зарадват Mr. Green

# 493
  • Germany
За продуктите на Mary&May има доста писано в темите. В тази, в предната, че и в по-предната. Като цяло са харесвани.

# 494
  • софия
За продуктите на Mary&May има доста писано в темите. В тази, в предната, че и в по-предната. Като цяло са харесвани.
Много даже са харесвани от мен: идебенонът - кремът и серумът, както и пептидния серум. Поръчани  отново тези дни  от SV.
Очният крем с претенция за избелване, не бих повторила. Neutral Face
Но искам аз да реабилитирам Haruharu оризовата серия. Доволна съм и от олиото, и от пяната, от тонера(хубава хидратация) , а най - много ми харесва серумчето. Леко,  и то хидратиращо. Аз го ползвам след тонера и след него започвам да мажа продуктите на  М&М.
Пак серийно, разбира се:blush:
P. S. Вярно, че тонерът има специфичен аромат, нещо като на камфор, но не е траен. На мен не ми пречи, но има и такъв без аромат.

Общи условия

Активация на акаунт