Азиатска козметика и грим - 24

• 71 775
  • 745
  •   2
Отговори
# 465

Така изглеждат тези които купих, явно е нова опаковка просто, състава е същия.

# 466
https://jolse.com/category/mega-deal/588/

Не знам какво е останало и със сигурност са с много кратък срок, но кога това ни е спирало Innocent

# 467
  • София
https://jolse.com/category/mega-deal/588/

Не знам какво е останало и със сигурност са с много кратък срок, но кога това ни е спирало Innocent

Благодаря, че писа, успях да хвана някой неща.

# 468
  • София
Аз нищо не поръчах, но такъв МД отдавна не бях виждала в J. Моята поръчка то SV е вече на адреса на превозвача в Германия. Доколко виждам в проследяването не е минавала митница.

# 469
И аз поръчах от MD, взех 2 продукта, които досега не съм пробвала, пък и взех по няколко, дано ми харесат PersevereGrin.
За жалост повечето неща вече са изчерпани.

# 470
  • София
Върнаха ми парите, нещо не им е читава разпродажбата.

# 471
Никой нищо не издума за алгинатната си маска!?!

# 472
  • София
Никой нищо не издума за алгинатната си маска!?!
За моите е рано, след месец ги чакам Simple Smile

# 473
Аз пък след голямото ми мрънкане да се похваля, че все пак пратката ми от Stylevana пристигна 😄 за малко повече от месец. Пуснах още една да затвърдя дали всичко  от там е наред.

# 474
  • София
Аз пък след голямото ми мрънкане да се похваля, че все пак пратката ми от Stylevana пристигна 😄 за малко повече от месец. Пуснах още една да затвърдя дали всичко  от там е наред.
Аз затова не им се шашкам, може след месец два да дойдат, но идват Simple Smile
Цените по принцип да по-добри от jolse.
Но пък jolse, от време на време пускат добри оферти на определени продукти, та и него не пропускам Simple Smile

# 475
  • София
На мен пък Пейпал не ми одобри плащането към Stylevana. А бях поръчала няколко алгинатни маски.

# 476
  • София
На мен пък Пейпал не ми одобри плащането към Stylevana. А бях поръчала няколко алгинатни маски.
Да не ви е от картата, вързана в пейпал, не съм чула някой да има проблем с плащането.

# 477
  • София
Да не ви е от картата, вързана в пейпал, не съм чула някой да има проблем с плащането.

С други сайтове никога не ми се е случвало. Незнам дали има нещо общо, че направих поръчката без регистрация, а като гост.

# 478

И аз имах същия проблем преди време, така и не ми мина плащането даже добавих друга карта, но греда! Не съм правила друга поръчка, не знам сега дали ще е същото, по съм почти убедена.

# 479
Зари?

Исках да ви покажа на какво попаднах в един от местните ни азиатски супермаркети вчера, в който не бях стъпвала поне 4-5 години. Реално в атриума на супермаркетa, не баш в него. Отваряйте на своя отговорност Wink

Скрит текст:

^^^ Много се смях на ружовете на нашия любим охуенный бранд, който според каката с доста базисен английски се произнасял О ХИ!, защото са изкопирали 90% от дизайна на Шанел!

PS Имаше още едно магазинче, пълно с IOPE, Sulwhasoo и посестримите им, но вече бяха затворили.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 16:08 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт