Азиатска козметика и грим - 24

• 71 735
  • 745
  •   2
Отговори
# 90
  • софия
Aredhel, просто не взимайте никой Grinning

# 91
  • При елфите ...
Aredhel, просто не взимайте никой Grinning
Ще рискувам... ако не ми хареса ще намеря на кой да го подаря... Wink

# 92
  • София
Аз съм с доста светла кожа и смесвам 23 с 27, така се неутрализира сивото в 23 и жълтото в 27. Става перфектно покритие. Много съм доволна. Благодаря на Агентката за идеите за смесване на цветове ФДТ и ББ кремове! bouquet
Преди това се мъчех да харесам един тон, да го напасвам към текущия ми тен на лицето. Сега имам безкрайна гама от цветове покрай смесването. Обикновено поддържам по два основни цвята ФДТ или ББ кремове за зимата и за лятото. Сега със смесването мога да направя максимално добър цвят и естествен завършек по всяко време.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 08:51 от Dona-Flor

# 93
  • При елфите ...
Аз съм с доста светла кожа и смесвам 23 с 27, така се неутрализира сивото в 23 и жълтото в 27. Става перфектно покритие. Много съм доволна. Благодаря на Агентката за идеите за смесване на цветове ФДТ и ББ кремове! bouquet
Преди това се мъчех да харесам един тон, да го напасвам към текущия ми тен на лицето. Сега имам безкрайна гама от цветове покрай смесването. Обийкновено поддържам по два основни цвята ФДТ или ББ кремове за зимата и за лятото. Сега със смесването мога да направя максимално добър цвят и естествен завършек по всяко време.
Благодаря за идеята...

# 94
  • София
Аз не само цветове, но и финиши смесвам, напоследък слагам по една помпа от Мишата и от Double Ware на Estee Lauder на дланта, смесвам хубавичко с длани и нанасям, уникално леко и невидимо покритие се получава, без да лъщи или опъва.

# 95
  • При елфите ...
А някой да има идеята, ако се смесят № 21 и № 23 как ще се получи... Thinking

# 96
  • София

И двата сивеят, но се адаптират към цвета на кожата постепенно. Доста светъл ще бъде цвета, но не мога да прогнозирам точно какво ще се получи.

Ето нагледен пример със суочове. Интересно ми стана, че номер 23 се води цвят sand. Реално е доста по-сивкав.

# 97
  • софия
Аз не  харесвам missha като покритие, но имам 2 други на skin 79, които 'кръщавам" с цветокоригиращи  капки на nyx, за да неутрализирам лекото сивеене, макар че то е значително по-малко от обсъжданите.

# 98
  • При елфите ...
Скрит текст:

И двата сивеят, но се адаптират към цвета на кожата постепенно. Доста светъл ще бъде цвета, но не мога да прогнозирам точно какво ще се получи.

Ето нагледен пример със суочове. Интересно ми стана, че номер 23 се води цвят sand. Реално е доста по-сивкав.

Скрит текст:

[/spoiler]
Много благодаря...

Аз не  харесвам missha като покритие, но имам 2 други на skin 79, които 'кръщавам" с цветокоригиращи  капки на nyx, за да неутрализирам лекото сивеене, макар че то е значително по-малко от обсъжданите.
Благодаря... нямам голям опит с такава козметика и разполагам само с 1 ФДТ на Ревлон... идеята ми беше да имам нещо за всеки ден, което да ми изравнява тена и да не стои много плътно на лицето...

# 99

Тази  слънцезащита, тонирания вариант е подходяща за светла кожа Не е корейска,гръцка е. Пасва ми добре на светлата ,комбинирана в момента кожа.Миша имам номер 23, приспособява се към цвета на лицето ми,не сивее.И двете ги нанасям с ББ.

# 100
Здравейте,
Чета ви от години, най-после се регистрирах. 44 години, нормална кожа, дехидратирана, фоточувствителна, чувствителна по принцип, с малко торби под очите, леки бръчки по челото.
Какво съм повтаряла (без кое гледам да не оставам):
Докдо тонера: адски много ми харесва, мога да го ползвам винаги, дори когато кожата ми е ядосана
Изънтри тонера със зелен чай - като втори тонер го ползвам
Ато на илийон - това ми е кремът за шия и деколте, купувам по половин кило, за лицето ми е ту мъч, но и там мацам чат-пат
Олиото на докдо и на рохто ментоларум, обожавам и двете, особено втория за около очи е супер нежен
Алое Вера гелът на скинфуд - ползвам го сутрин с нуфейса, най-любимия момент от деня, лицето ми блести след него
Миша фърст есенс - много късно я опитах и съжалявам, чудна е (кожата ми обожава галактомисели ли са, какво са, но много добре ми се отразяват)
Серамидите на ампл:н - мазни са ми, но ми идват идеални за трета
Околоочен - на сулазу
Сикрет есенс на сум
Мелано СС
Крем любим нямам, но винаги държа наличен ато, за лятото - хиалуроновия на Елизавека, не не съм фен на хиалурова к-на, но този ме кефи
Другите любимци не са корейчета

# 101
  • При елфите ...
Скрит текст:
Тази  слънцезащита, тонирания вариант е подходяща за светла кожа Не е корейска,гръцка е. Пасва ми добре на светлата ,комбинирана в момента кожа.Миша имам номер 23, приспособява се към цвета на лицето ми,не сивее.И двете ги нанасям с ББ.
Благодаря за информацията... Това не го разбрах... "И двете ги нанасям с ББ".

# 102
Здравейте,
Чета ви от години, най-после се регистрирах. 44 години, нормална кожа, дехидратирана, фоточувствителна, чувствителна по принцип, с малко торби под очите, леки бръчки по челото.
Какво съм повтаряла (без кое гледам да не оставам):
Докдо тонера: адски много ми харесва, мога да го ползвам винаги, дори когато кожата ми е ядосана
Изънтри тонера със зелен чай - като втори тонер го ползвам
Ато на илийон - това ми е кремът за шия и деколте, купувам по половин кило, за лицето ми е ту мъч, но и там мацам чат-пат
Олиото на докдо и на рохто ментоларум, обожавам и двете, особено втория за около очи е супер нежен
Алое Вера гелът на скинфуд - ползвам го сутрин с нуфейса, най-любимия момент от деня, лицето ми блести след него
Миша фърст есенс - много късно я опитах и съжалявам, чудна е (кожата ми обожава галактомисели ли са, какво са, но много добре ми се отразяват)
Серамидите на ампл:н - мазни са ми, но ми идват идеални за трета
Околоочен - на сулазу
Сикрет есенс на сум
Мелано СС
Крем любим нямам, но винаги държа наличен ато, за лятото - хиалуроновия на Елизавека, не не съм фен на хиалурова к-на, но този ме кефи
Другите любимци не са корейчета
Много интересни продукти споменавате, но така написани е много трудно да се открият за начинаещите като мен.

# 103
Скрит текст:
Съкращение от бюти блендер,гъбките за нанасяне на грим.

# 104
  • При елфите ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Съкращение от бюти блендер,гъбките за нанасяне на грим.
[/quote]
Ох... ясно, то ако човек помисли може да се сети... Wink

Общи условия

Активация на акаунт