Азиатска козметика и грим - 24

• 71 323
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • При елфите ...
В кои физически магазини продават ВВ кремове на Миша?!? Thinking
В lilly със сигурност, може би и другаде!
Благодаря...

# 76
  • Варна
И в ДМ ги има

# 77
Зари, ето. Има тонер и крем в серията. Виждам го и в йес, но е по-скъп.
В dm има серия с уреа на Балеа, вкл. и околоочен, но не съм го ползвала.
За този околоочен съм чела добри отзиви тук във форума, но по- скоро бих се доверила на eucerin.
Бях писала на директор пи за малкия и днес имам отговор. Препоръчва ми да изгледам едно видео, което съм изгледала и гъшата кожа по ръцете му се оправи благодарение на това видео. За ексфолиране ми препоръчва  само ензимни пилинги и никакви киселини. Похвали ме за решението на бузите едно да мажа, а на брадичката и челото друго и от наличните продукти, които бях изброила ми препоръчва да мажа серията на preange с азулен, ако няма подобрение, да и пиша след един месец да препоръча други продукти.
Много мил имейл ми е написала, незнам дали е тя всъщност, но се зарадвах, че ми отговори.
Пише ми че е останала с прекрасни впечатления от посещението си в България.

А Grinning точно бях спряла да я следя, че стана много комерсиална.

# 78
  • софия
Добре, а на българските дерматолози не гласуваш ли никакво доверие?
Мисля, това е патологично  състояние, не е просто кой корейски серум ще ни махне бръчките...
Иска лечение, ако трябва нещо, което се приготвя ex tempore с рецепта!?

# 79
Българските дерматолози ми предписваха кортикостероиди, а беше 5 годишен по онова време. Тя препоръчва редовно ексфолиране и наблягане на хидратацията и сработи нейния начин, да доста по-бавно, но определено е за предпочитане пред тежката артилерия при малко дете според мен без да са пробвани по-щадящи варианти.

# 80
Здравейте, дами Hug

Влизам с няколко питанки, ако можете да ми помогнете 😊
 От няколко месеца започнах да използвам азиатска козметика и виждам положителен ефект върху кожата ми. Сега искам да взема и за майка ми няколко продукта, защото досега не се е грижила много за кожата си и ще й се отрази добре според мен.
 Накратко за нея - на 50 години, не полага особени грижи и кожата й е дехидратирана , с леки петънца. Има торбички под очите (кое е подходящо в случая - кремове за очи или някакви пачове Thinking)
Смятате ли , че MISSHA Time Revolution Night Repair Special Set 5x е добър избор ? Ако не, имате ли някакви препоръки ?
 Благодаря ви предварително 😊

# 81
  • Prismatica Aerie

Смятате ли , че MISSHA Time Revolution Night Repair Special Set 5x е добър избор ?
Ако е този, който е $45 към момента в j - никак нелош избор. Може да добавите някой по-лек ретинол и хубава слънцезащита.

# 82
# 83
  • При елфите ...
Знам, че е много индивидуално... но все пак да попитам, ако някоя дама е ползвала 2-та цвята на ВВ крема на Миша... Голяма ли е разликата между № 21 и № 23...Thinking
Аз съм със светла кожа и се чудя между двата... нямам вариант да ги видя и да ги пробвам...

# 84
Aredhel, бях взела на дъщеря ми № 21 и № 23 от ВВ кремовете  на Миша. № 23 само го пробва и заряза веднага. Твърде тъмен и идва. Аз също го тествах няколко пъти, освен че  е много тъмен, но и сивее. Със светли кожи сме. Препоръчвам ти да си вземеш  № 21.

# 85
  • При елфите ...
Aredhel, бях взела на дъщеря ми № 21 и № 23 от ВВ кремовете  на Миша. № 23 само го пробва и заряза веднага. Твърде тъмен и идва. Аз също го тествах няколко пъти, освен че  е много тъмен, но и сивее. Със светли кожи сме. Препоръчвам ти да си вземеш  № 21.
Много благодаря за полезната информация...

# 86
  • София

Aredhel , oт мен противоположно мнение, 21 ме прави супер бледа, със светла кожа съм и предпочитам 23. Не е за всеки обаче, сивее.

Според мен при тази смешна цена, вземете и двата.

# 87
  • При елфите ...

Aredhel , oт мен противоположно мнение, 21 ме прави супер бледа, със светла кожа съм и предпочитам 23. Не е за всеки обаче, сивее.

Това си го мислех и аз... и благодаря!

А № 27 какъв е?!? Thinking

# 88
  • София

Не е тъмен, но е доста жълт.

# 89
  • При елфите ...

Не е тъмен, но е доста жълт.
Благодаря... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт