Азиатска козметика и грим - 24

• 71 302
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
агент, трябва да си го изкупила за 20 пари. Този същият iope съм си купила две опаковки и не можах да си ги намеря, трябва пак да ги търся„

Ще пробвам нещо с невен само да го измисля какво да е. Ползвала съм на неоген тонера с невен и бях доволна, но на него ще му е слабичък, ще търся нещо тук какво има. Сещам се и за едно олио с невен на веледа, но ако не попива няма да мога да се преборя с него да му го слагам.

# 61
Беше една опаковка, но се замислям как да си организирам задачите днес така, че да мина близо до друг ТиДжей Simple Smile)))))))

Хммм, дори Миша имали серия с невен, не съм знаела:
https://www.ebay.com/itm/284488672814
http://backup.misshaus.com/default/calendula-ph-balancing-soothing-cream.html

Този също звучи добре по описание, но не знам нищо за бранда:
https://rivegauche.ru/product/maxclinic-maxclinic-calendula-relief-cream

# 62
  • Бургас
Една снимчица от предната ни тема:

Това са стъпките на поставяне, като може да се пропускат в зависимост от нуждата на кожата.

Благодаря много, в голяма степен дава яснота за последователността и идеята как да се ползва.
Благодаря и за ЛС.

Сега ми остава и въпросът винаги ли е избелваща тази козметика предвид тяхното желание да имат бяла кожа?

# 63
  • Prismatica Aerie

Сега ми остава и въпросът винаги ли е избелваща тази козметика предвид тяхното желание да имат бяла кожа?

https://www.facetory.com/blogs/curations/skincare-101-what-does-whitening-mean

# 64
Здравейте дами! Бих искала да споделите мнение, ако сте използвали този крем. Благодаря!

# 65
  • Перник
Здравейте!
Какво бихте препоръчали за по-дълбоко почистване на порите?
От скоро ползвам корейска козметика. Ползвам почистващото олио на Boj, измивен гел effaclar на la roche, тонер и серум с охлювен муцин на boj и крем effaclar пак на la roche. Купих и околоочния на boj с ретинол, но все още не съм го пробвала. Не съм използвала нищо с ретинол до сега.
На 33 г съм, кожата мине смесена и чувствителна.
Благодаря предварително!

# 66
  • София
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Току що поръчах за първи път от Stylevana.
Измивен балм, олио, пачове, ХК есенция на instree, една глинена маска и един околоочен крем.
Има код за допълнителни 20 или 22% в зависимост от сумата.
На адрес в UK с безплатна доставка.

# 67
  • софия
Здравейте!
От скоро ползвам корейска козметика. Ползвам почистващото олио на Boj, измивен гел effaclar на la roche, тонер и серум с охлювен муцин на boj и крем effaclar пак на la roche. Купих и околоочния на boj с ретинол, но все още не съм го пробвала. Не съм използвала нищо с ретинол до сега.
На 33 г съм, кожата мине смесена и чувствителна.
Благодаря предварително!
За олиото на BoJмога да кажа само добри думи.
Очният крем е с ретинал, има разлика с ретинол. При мен стои отлично, но аз по принцип понасям добре ретиноидите. Дано и при Вас да е така, предвид това, че сега започвате направо с ретинал, а определяте кожата си като чувствителна.
За допълнително почистване на пори - глинена маска. Има  голям избор. Аз ползвам и препоръчвам синята на inisfree jeju volcanic color clay

# 68
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Току що поръчах за първи път от Stylevana.
Измивен балм, олио, пачове, ХК есенция на instree, една глинена маска и един околоочен крем.
Има код за допълнителни 20 или 22% в зависимост от сумата.
На адрес в UK с безплатна доставка.

Аз останах очарована от поръчката ми в този сайт. Всичките продукти, които получих, са с дълъг срок на годност. Бях поръчала маска на Isntree от discount deal за под 10$ и пристигна тази в новата опаковка (снимката на сайта показваше старата).
Изгодни са за пазаруване от Щатите. В момента в US сайта има купон за 35% и се чудя... Rolling Eyes

Здравейте!
Салицилова киселина, ретинол (не в една и съща рутина)

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 19:33 от Erza Scarlet

# 69
  • софия
Ейй, само дразнители в тоя сайт!  Blush
Няма да поръчам нищо до края на годината, това е!  Cold Sweat
Но, друга мисъл ми се върти днес, въпрос към "ретинизираните"потребителки-дали  мога всяка вечер да си слагам ретинала(G&G). Сега е 3 пъти седмично и ми се отразява много хубаво!
Как мислите?

# 70
  • София
Ейй, само дразнители в тоя сайт!  Blush
Няма да поръчам нищо до края на годината, това е!  Cold Sweat
Но, друга мисъл ми се върти днес, въпрос към "ретинизираните"потребителки-дали  мога всяка вечер да си слагам ретинала(G&G). Сега е 3 пъти седмично и ми се отразява много хубаво!
Как мислите?

Щом ви се отразява добре пробвайте, ако усетите и малък дискомфорт спирате... следете си кожата. Аз съм с Авен, след първия месец, минах на всяка вечер, пропускам в дните с витамин С, той ми докарва лек дискомфорт.

# 71
catalono, това японче с урея  къде го гледа, като ме подсети за уреята, хвърлих едно проучване на корейчетата - най-доброто било hanmi urea cream това според ревютата. Съдържа урея и вазелин.
Произвежда го фармацевтична компания, за съжаление го продавали само в аптеките в Корея.

Ето какво произвеждат, кремовете са накрая след лекарствата
https://www.hanmipharm.com/ehanmi/img/home/2015_Eng_Product_List.pdf

# 72
  • Prismatica Aerie
Зари, ето. Има тонер и крем в серията. Виждам го и в йес, но е по-скъп.
В dm има серия с уреа на Балеа, вкл. и околоочен, но не съм го ползвала.

# 73
  • При елфите ...
В кои физически магазини продават ВВ кремове на Миша?!? Thinking

# 74
  • софия
В кои физически магазини продават ВВ кремове на Миша?!? Thinking
В lilly със сигурност, може би и другаде!

Общи условия

Активация на акаунт