Азиатска козметика и грим - 24

• 71 200
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
От Mary&May пробвах мостра на лосиона с колаген и ми допадна като усещане. Ще е следващата ми покупка.

# 496
  • София
Здравейте!
Моля ви да ми препоръчате козметика за млада дама на 19 която има акне и много го чопли!
Почистваща пяна, серум за възстановяване на несъвършенствата и др.
Много благодаря!

# 497
Лепенки за пъпки, ефективни, незабележими за предотвратяване на чопленето.

Черешката на торта за мен са тези

Тези са единствените, които имат силиконово връхче и вечерта като го лепна младежа, сутринта като се махне лепенката остава само червено петно. Вече сам си ги слага и се оттучи от чопленето.

Всички други са от този тип, тези мисля че са най-добри, от които сме ползвали, без да претендирам, че познавам много продукти. В два размера са за различни големи пъпки, много по-бюджетно, но действат по-бавно.

Да се има предвид, че са ефективни, когато пъпките вече са набрали.
От този тип лепенки има и на нашия пазар, некорейски, но не сме пробвали от тях.

А пълна грижа за акнетична кожа много има да се пише. И задължително слънцезащита, днешните червенини от пъпки са утрешни петна, които ще се чуди как да избелва.

Не пиша за останалата грижа, че пубера е с атопична кожа и наченки на розацея плюс епизодичните пъпки и при нас е много по-различно от обичайната рутина при акне.

# 498
Моята кокона най-много харесва тези (твърди, че били най-ефективни)

Иначе все гледам да и купувам нещо качествено като ги мерна на разпродажба. Последно тези (без пяната, вкъщи имаме измивни за цял Китай):

Зари, съжалявам! Опитай серия ако искаш (все препоръчват серия от 10 и после поддържащи). Но ще се съглася с теб, че след алгинатна маска усещането не е за суперхидратирана кожа (аз, понеже не съм суха не го и търся), но толкова спокойна, изравнена, supple, стегната и блеснала кожа аз лично след маска не бях постигала. Не пестих серума под нея, сега ще опитам със различни.

Ани, не пренебрегвам въпроса ти, но не зная кои са "бг сайтовете" - ако дадеш 2-3 ще погледна да видя какво предлагат и за какво съм чела добри думи тук и там.

# 499

Иначе все гледам да и купувам нещо качествено като ги мерна на разпродажба. Последно тези (без пяната, вкъщи имаме измивни за цял Китай):

Зари, съжалявам! Опитай серия ако искаш (все препоръчват серия от 10 и после поддържащи). Но ще се съглася с теб, че след алгинатна маска усещането не е за суперхидратирана кожа (аз, понеже не съм суха не го и търся), но толкова спокойна, изравнена, supple, стегната и блеснала кожа аз лично след маска не бях постигала. Не пестих серума под нея, сега ще опитам със различни.

Ани, не пренебрегвам въпроса ти, но не зная кои са "бг сайтовете" - ако дадеш 2-3 ще погледна да видя какво предлагат и за какво съм чела добри думи тук и там.

# 500

# 501
Grinning Агент няма за какво да съжаляваш, ти просто ме подбутна да ги извадя от шкафа.
Ще развъртя няколко варианта и тогава ще реша дали ще ги ползвам по-честичко

# 502
Момичета, да попитам за алгинатните маски. Може ли вместо вода да разбърквам с тонер или розова вода? Имам изостанали тонери и ми се иска да ги изразходя по-бързо.

# 503
  • софия
Момичета, да попитам за алгинатните маски. Може ли вместо вода да разбърквам с тонер или розова вода? Имам изостанали тонери и ми се иска да ги изразходя по-бързо.
Да, necha, аз така правя и слагам  също    от ампулата с колаген.Става.

# 504
Благодаря, Светулче ! Flowers Hibiscus

# 505
В указанието на алгинатните маски на one thing се препоръчва да се разбъркват с тонер. И не ги разбърквайте с четка за маски като мен, че после не можах да я измия и трябва да я хвърля. Е доста престоя преди да я измия.

# 506
  • софия
Не знам каква ти е четката, Зари. Аз разбърквам с лъжичка, или шпатула, а нанасям с една малка силиконова четчица, останала  от друга маска. Измива се лесно, веднага.
Да кажа, че даже нямам нужда от  крем, след тази маска.
Харесвам ги аз тези моделинг Blush чудеса.
Ще пробвам и на Аnskin.

# 507
Аз бъркам с пластмасови прибори и пластмасова купичка (от детските, не специална). И метнах една мерителна лъжица от протеин в торбата, че да не се мотая да меря.

Светулчо, а ти каква пробва и с какъв серум я съчета?

А скоро слушах на Ютюб някаква рускоговоряща, която рече, че и за деколте и за дупе стават.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 17:12 от Agent Provocateur

# 508
Здравейте, аз съм за първи път в темата, моля да ми препоръчате антиейдж крем за суха кожа, серум за лице, крем за ръце избелващ /имам няколко пигментни петънца / и някакъв ВВ крем или фон дьо тен. Мерси.

# 509
  • софия
Аgent, aз не само пробвах, но и повтори колагеновата на One thing. Разтварям с розова вода и добавям от ампулата на collagen bomb(огромна опаковка, но много тачен за под шийт, както и за падчета).
За избелването-болна тема!!!
Няма съставка, която да не съм пробвала. Няма да ви обременявам с  лошия си опит. Зависи с какъв произход, давност  и на каква дълбочина са петната.
Обобщено-най-добър резултат с АНА киселини, ретиноиди, @арбутин.
PS. Не дочетох, че избелването било на ръце... Ами пак същото. Ползвала съм европейски за ръце уж с този ефект, ама не бих ги препоръчала.

Общи условия

Активация на акаунт