Азиатска козметика и грим - 24

• 71 347
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Някой поръчвал ли е от stylevana директно до България? Знаете ли дали има митническо освобождаване? До Германия не съм имала проблеми досега, но се замислих дали няма да е по-удобно до тук, ако са същите условия.

Аз направих поръчка в края на миналата година. Пристигна за около 30 дни. Достави ми я куриер на Спиди директно у дома, без митница и без допълнително доплащане.

# 541
Няма проблем с митницата, но за безплатна доставка е стотина евро за БГ
Какво значи "няма проблем с митницата"...
1. Не минава митницата, не плащаш ДДС, не освобождаваш и т.н. или
2. Минава бързо и безпроблемно митница.
Директно вкъщи дойде със Спиди и при мен, явно таксите са включени, даже първата поръчка дойде за 10 дни, после следващите се забавиха. Тъпото е, че са обявили безплатна доставка над 49 евро, но това не важи за БГ, а акаунтът ми е вече направен в европейския сайт и ще си загубя намаленията, ако си отворя друг.

# 542
  • София
onakava, благодаря, някой от темата беше писал на SV дали е включено ДДС в цената, но май не получи адекватен отговор.

# 543
Ех… така е, наистина. Тъкмо се зарадвах, че мога да си спестя ГГБГ. Моят профил е немски и като сменя на европейски, ме изхвърля от акаунта. Нищо, благодаря все пак за информацията Simple Smile хубаво е да има план б😁

Няма проблем с митницата, но за безплатна доставка е стотина евро за БГ
Какво значи "няма проблем с митницата"...
1. Не минава митницата, не плащаш ДДС, не освобождаваш и т.н. или
2. Минава бързо и безпроблемно митница.
Директно вкъщи дойде със Спиди и при мен, явно таксите са включени, даже първата поръчка дойде за 10 дни, после следващите се забавиха. Тъпото е, че са обявили безплатна доставка над 49 евро, но това не важи за БГ, а акаунтът ми е вече направен в европейския сайт и ще си загубя намаленията, ако си отворя друг.

# 544
  • София
Аз имам 2 акаунта. В немския и английския. Много зле са го направили това.
Все едно да се логвам в Amazon с различни акаунти....

# 545
Здравейте,дами. Някой има ли този околоочен крем и може ли да сподели впечатления?

https://moiatakozmetika.com/product/okoloochen-anti-eydj-krem-zl … -first-geniture-1

# 546
Здравейте,дами. Някой има ли този околоочен крем и може ли да сподели впечатления?

https://moiatakozmetika.com/product/okoloochen-anti-eydj-krem-zl … -first-geniture-1
Аз. Ползвам го в момента (като основен от декември насам). Харесвам го много, но е особен, не е типичният мазен и супербогат крем. По гъста и суховата консистенция има. Под грим работи за мен идеално. Под  него слагам и другите продукти от тази серия, както и понякога очен серум на друг корейски бранд. НЕ го купувайте на тази цена, абсолютно безобразна е! Поръчайте си го от Ю.Корея!
Скрит текст:
[.jpg[/img]

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 21:42 от Agent Provocateur

# 547
# 548
Най-изгодно излиза купуването на тестери или ако държите на красивата опаковка - във сетове. Например:
1. Сет със крем 55 мл (този, който показахте е 25 мл)
2. Травъл сет - стига за около 3-4 седмици
3. Тестери - може да си вземете само 10 или 20 .... ще придобиете идеална представа дали ви харесва крема и дали работи за вас преди да оставите парите за пълна опаковка.

Най-най-изгодни са сетове като тези:

Но СЛЕД като сте тествали продуктите във вид на тестери.

PS Моята 55 мл опаковка от този крем замина като подарък за приятелка, защото дори малките опаковки нямат измазване (изключително икономични са), а му наближаваше срока на годност.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 18:09 от Agent Provocateur

# 549
Най-изгодно излиза купуването на тестери или във сетове. Например:
1. Сет със крем 55 мл (този, който показахте е 25 мл)
2. Травъл сет - стига за около 3-4 седмици
3. Тестери - може да си вземете само 10 или 20 .... ще придобиете идеална представа дали ви харесва крема и дали работи за вас преди да оставите парите за пълна опаковка.

Най-най-изгодни са сетове като тези:

Но СЛЕД като сте тествали продуктите във вид на тестери.

PS Моята 55 мл опаковка от този крем замина като подарък за приятелка, защото дори малките опаковки нямат измазване (изключително икономични са), а му наближаваше срока на годност.

Много много благодаря!!
Да ,цената е шокираща,а лично ма мен марката не ми е позната.

# 550
Марката е южнокорейска лукс марка в рамките на концерна LG - точно този LG с телевизорите и пералните Wink Имат разкошни продукти, но цените им не са ниски, затова и моята препоръка да се тества преди да се инвестира.

http://www.lghnh.com/global/brand/detail.jsp?gbn=1&bid1=C022
^^^ Ако кликнете на табовете отгоре ще видите колко много бюти брандове поддържа концерна LG.

Бърз обзор на сериите на бранда:
https://loveonskin.com/o-hui-skin-care-products-an-ultimate-guide/

# 551
  • Prismatica Aerie
И аз  имам The First Geniture и не съм очарована поради простата причина, че харесвам друг тип околоочни кремове, а именно мазни.  Агент много точно го е описала  - гъста и суховата консистенция. При мен има леко стягащ ефект, който абсолютно не желая, защото съм с много тънка кожа под очите и се получава сбръчкване на контура.
Важно е  какво се търси и очаква от околоочен крем.
Имайте предвид, че корейската рутина предполага наслагване на продукти и специално околоочните кремове от високия клас са предвидени като стъпка след тонери, есенции, серуми, ампули, етц. Нанесени самостоятелно не правят кой знае какво, в общия случай.

п.п. Агент, шкафът ти провокира към шопинг или в по-добрия случай - курс към персоналния шкаф за проверка на наличностите. Grinning Красота!

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:48 от Catalano

# 552
Agent Provocateur, мога ли да кажа, че се влюбих във Вас и в шкафа Ви с козметика? Blush Признат грях, половин грях. Обожавам да чета толкова информативни мнения, които на мен лично са ми безкрайно полезни. А шкафа в началото реших, че е щанд в магазин. Дай Боже всеки му! Респект, лейди! Sunglasses

Точно околоочна грижа си търся, за суха кожа. Искам нещо мазно и богато. И серум, и крем.

# 553
  • Стара Загора
Агентче, шкафът с козметика е един път! Heart Eyes
Кремът на О HUI тук наистина е мноого скъп. Сега започнах да го издирвам в корейските сайтове. Заинтригувах се. Joy

# 554
Абе... всеки луд с номера си, а Агентчето с козметика си, а по-лошото е, че това не е всичката, а само зимната. Не съм завиждане, цял живот се боря с мазната си и акнеична кожа и когато тя накрая реши леко да се кротне аз взех че остарях.

Моята препоръка е да се поръчат тестери (или травъл сет с миниатюрки) от Южнокорейски търговци на Ибей. Някои от сайтовете имат и магазини на Ибей.
От същата тази серия е чудесен и крема (creme intensive).

НЕ подминавайте с лека ръка коментара на Каталано, че корейската козметика е мислена и правена да се ползва като система, ако искате да видите истинския и ефект. Купуването на 1 продукт не разкрива потенциала и.

Благуна - за мазно и богато и подходящо за суха кожа ще помагат другите девойки от темата. Аз по темата не съм  експерт.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 19:10 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт