Азиатска козметика и грим - 24

• 71 331
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за препоръката, Catalano.
А някой ползвал ли е тези продукти:

# 571
# 572
  • софия
Благодаря за препоръката, Catalano.
А някой ползвал ли е тези продукти:

Ползвал е  Blush и е споделил възторга си. Разкош истински кадифено усещане на нормална към суха кожа. Дълготраен и икономичен, чудесна база под съответния му къшън!

# 573
Разкош истински кадифено усещане на нормална към суха кожа.
Хаха, аз явно съм решила да изпробвам всичко, което НЕ Е за моята кожа...Joy

# 574
Момичета, малко офтопик, за което се извинявам предварително! Някой сякаш беше споменал за приложение за следене и отбелязване на стъпките и продуктите, които се ползват в рутината, но нещо не го откривам назад в темите 😩 Бихте ли споделили който ползва, може и на лично, да не спамим? Благодаря!

# 575
Здравейте! Моля за препоръки за слънцезащита за смесена кожа. До момента съм изхабила 3 опаковки Missha All Around Safe Block Aqua Sun, но ми се струва, че не защитава достатъчно извън градски условия, а и ми се иска да ползвам нещо ново. Търся нещо подобно като консистенция и усещане. Дали Daily Go-To Sunscreen  на Purito или Skin1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus  са подобни. Гледах също чудесни мнения за Beauty of Joseon - Relief Sun : Rice + Probiotics.

# 576
Здравейте! Моля за препоръки за слънцезащита за смесена кожа. До момента съм изхабила 3 опаковки Missha All Around Safe Block Aqua Sun, но ми се струва, че не защитава достатъчно извън градски условия, а и ми се иска да ползвам нещо ново. Търся нещо подобно като консистенция и усещане. Дали Daily Go-To Sunscreen  на Purito или Skin1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus  са подобни. Гледах също чудесни мнения за Beauty of Joseon - Relief Sun : Rice + Probiotics.
Etude House Sunprise Mild Airy Finish SPF50
Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF50+
Neogen Dermalogy Day-Light Protection Airy Sunscreen

# 577
Здравейте! Моля за препоръки за слънцезащита за смесена кожа. До момента съм изхабила 3 опаковки Missha All Around Safe Block Aqua Sun, но ми се струва, че не защитава достатъчно извън градски условия, а и ми се иска да ползвам нещо ново.

Добре е да се знае разликата между сънскрийн всекидневен и такъв за "извънградски/планински/плажни" условия !

# 578
  • софия
Също е добре да се знае, че някои хора нищо не ги пази.Преди 2 дни прекарах два часа , на  зимно-пролетното слънце, обилно намазана със сънскрийна на isnfree anti aging serum sunscreen, който никак не е лош като усещане-лек, попиващ, хидратиращ. На мен му харесва  далеч повече от BoJ.
Отиде и лазер , и пилинги , и арбутин...Anguished

# 579
Само физически филтри, нищо друго не помага...

# 580
  • Prismatica Aerie
прекарах два часа , на  зимно-пролетното слънце, обилно намазана със сънскрийна на isnfree anti aging serum sunscreen..
Отиде и лазер , и пилинги , и арбутин...
Защото това не е сънскрийн предназначен да седиш на каквото и да е слънце. Kissing HeartТова е сънскрийн, с който да отидеш до работа, до магазина и т.н. За прекарване на 2 часа на пряко слънце ти трябва нещо, което да е водо/потоустойчиво със силна и дълготрайна протекция, предназначено за outdoor activities и... евентуално една капела за красота.

# 581
  • софия
прекарах два часа , на  зимно-пролетното слънце, обилно намазана със сънскрийна на isnfree anti aging serum sunscreen..
Отиде и лазер , и пилинги , и арбутин...
Защото това не е сънскрийн предназначен да седиш на каквото и да е слънце. Kissing HeartТова е сънскрийн, с който да отидеш до работа, до магазина и т.н. За прекарване на 2 часа на пряко слънце ти трябва нещо, което да е водо/потоустойчиво със силна и дълготрайна протекция, предназначено за outdoor activities и... евентуално една капела за красота.
Мили  мои загрижени, какво пряко слънце! В парка, сред дървета, след 16,30ч, избягвайки позиции срещу слънцето. Зима е все пак, не ли?!!
Мразим по принцип физични филтри, ама знам ли?

# 582
AЗ харесвам слънцезащитатa нa Beauty of Joseon - Relief Sun : Rice + Probiotics.

# 583
Благодаря на всички за отговорите. Не се изразих правилно, имам предвид разходка следобед в парка или по улиците, не плаж или планина. За там си знам. Тази седмица  след обилно намазване на обед без грим с шапка и очила ми изби ново петно. Предполагам, че може и слънцезащитата да се е изтрила от долната част на стъклото на очилата, че е точно там, ама... Физичните филтри винаги белеят, нали?

# 584
  • Бургас/Пз
Кои корейски срънцезащити са с физични филтри?
Аз май досега съм попадала само на тази https://kocos.bg/Benton-Skin-Fit-Mineral-Sun-Cream-SPF50-/PA--1-1883 Тествах я миналото лято и на плаж също, наистина пази добре. Взех и стика на същата серия и подновявах само с него. Искам обаче да пробвам нещо различно, защото тази малко ми изсушава кожата.
Р.Р. Докато се ровех, попаднах на тази статия, но май само на Миша, съм срещала в Бг
https://www.stylecraze.com/articles/best-korean-mineral-sunscreens/

Общи условия

Активация на акаунт