Азиатска козметика и грим - 24

• 71 257
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета, какво мислите за продуктите от тази серия и като цяло от тази марка? Смятате ли за удачно да мия косата си с шампоан който е против косопад след като нямам такъв? Пробвах един път този лилав шампоан и направи косата ми уникално мека, гладка и лъскава.

# 676
  • София
Аз от години ползвам черната серия и ми харесва. Единствен недостатък е че ми сваля боята и бързо ми расте косата. Тъй като се боядисвам в цвят доста далече от моя ми се налага да го правя на 2 мах 3 седмици.

# 677
Здравейте момичета, какво мислите за продуктите от тази серия и като цяло от тази марка? Смятате ли за удачно да мия косата си с шампоан който е против косопад след като нямам такъв? Пробвах един път този лилав шампоан и направи косата ми уникално мека, гладка и лъскава.
Аз съм много доволна и от тази серия,и от черната с кралска камелия(от нея косата ми расте много бързо),а в последно време ползвам  и сета Златен еликсир-косата ми е лъскава ,плътна и жива.
Препоръчвам марката.

# 678
Doori ... ох, обожавам ги! ❤️
Имала съю абсолютно всички серии, но двете най-любими са Златен елексир и Кралска камелия. Косата ми расте като луда и е здрава! Мия я и я изправям всеки ден.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 07:37 от Анонимен

# 679
  • София
Момичета, помогнете ми с избора на мнооооого мазен крем за 60г. дама със суха, състарена кожа.

Взела съм и ретинал, успокояващ тоник, 2но почистване, слънцезащита, но с крема ударих на камък, не знам кой крем е ужасно мазен, така че да увлажни за цял ден. Взела си е Цикаплас за след ретинала, но твърди, че като го сложи вечер, кожата и е като шкурка, сутрин.

# 680
  • софия
Момичета, помогнете ми с избора на мнооооого мазен крем за 60г. дама със суха, състарена кожа.

Взела съм и ретинал, успокояващ тоник, 2но почистване, слънцезащита, но с крема ударих на камък, не знам кой крем е ужасно мазен, така че да увлажни за цял ден. Взела си е Цикаплас за след ретинала, но твърди, че като го сложи вечер, кожата и е като шкурка, сутрин.
Geum sul на missha. Имат и същата нощна маска, по-мазно нещо не съм имала. Blush

# 681
Дамата да спре ретинала. И да наблегне на възстановяването на кожата. Ретинал не се почва на толкова суха и възрастна  кожа, без да е добре хидратирана и докарана що годе до нормална кожа.
От това състояние, което описваш трудно се излиза и овлажняващ крем само няма да помогне.
Не мисля, че цикапласт е проблема. Да възстанови състоянието пък после вече мислете за активи.
А почването на ретинол във възрастта, в която тръгват старческите петна  и по това време без перфектни навици навици за слънцезащита и гарантира петната в много скоро време.

Анастасия, страхотна коса!

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 08:33 от zari65

# 682
  • София

Ето това препоръчвам, възможно е да помогне: CENTELLIAN 24 - Madeca Cream Power Boosting Formula.
Съдържа техен патентован комплекс на основата на центела и още някакво друго растение, който да бори уврежданията на кожата. Сертифициран е по корейските стандарти за функционална козметика като антиейдж (и за това имат някакъв патентован комплекс). За да получат въпросното сертифициране трябват сериозни клинични проучвания, които да докажат, че имат съответното действие. Не е като при нас да си пишеш каквото ти поръча маркетинг отдела на опаковката Simple Smile
Използвам го само като нощен през зимата аз, инак ми е доста тежък, така че предполагам за по-зряла или суха кожа ще е чуден.

# 683
Сори за спама, какъв е този доставчик B2C Europe, с който YesStyle са ми пратили поръчката? Вече цяла седмица нямам информация по тракинг номера.
Ще се появи, спокойно.
И аз се извинявам за офтопика, но ми се струва важно.
За това споменах по-назад. При мен точно от този доставчик дойде пратката преопакована, т.е. извадени продуктите (без мостри, а yesstyle винаги слагат) и после сложени в друго кашонче - на DHL/Intime.
Стори ми се странно понеже никога не е било така досега, писах тук, обади се момиче, което каза че е получило смачкан кашон и липсващ продукт от същия доставчик, но не им е писало за проблема. Аз обаче го направих, те ми поискаха снимки и изпратих. Казаха, че ще проучат случая, макар че при мен реално не липсват продукти и не очаквам нищо. И все пак, ако имате какъвто и да е проблем с пратката, приканвам да алармирате сайта като им изпратите и снимки.

Иначе от всички поръчани продукти съм доволна, чакам само да мине по-дълъг период, за да напиша отзиви Simple Smile
Извън това да питам някой някой може ли да препоръча от декративната козметика корейска компактна пудра, (не на прах и не кушон)?

# 684
  • Бургас/Пз

А-дерма Екзомега https://homepharma.bg/product/8857/a-derma-exomega-control-cr-me … n-krem-400ml.html

# 685
Nad,най-любимия ми крем евър от тези които съм пробвала е този
https://www.yesstyle.com/de/info.html/pid.1061161506
Мазен е и подхранващ.Отразява се чудно на сухата ми, почти 50 годишна кожа.
Друго предложение
https://jolse.com/product/oneoseven-everyday-plump-hydro-cream-5 … y/1136/display/1/
Не е мазен,но е страхотно подхранващ,омекотяващ,кожата се усеща пухкава.

# 686

Вкарайте и някакъв овлажняващ серум или емулсия. Аз ползвам и съм доволна от емулсията Good Cera на Holika, също от лосиона на Сераве. Като серум ползвам пептидите на Амплен, нанасям ги с воден сандвич и кожата сякаш видимо се напомпва.
Изобщо нека има няколкостъпкова рутина и да наслоява продукти, защото само с крем няма да се преодолее дехидратацията според мен.
Крем, който много добре хидратира и успокоява при мен е ETUDE Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream. Него си го ползвам и в опростена рутина, много лека текстура има. Както и кремът от серията Good Cera, но него го ползвам по-скоро за подхранване и запечатване, отколкото за основна хидратация (т.е. под него наслоявам повече продукти).

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 20:44 от kati_v

# 687
  • Prismatica Aerie
.. някой някой може ли да препоръча от декративната козметика корейска компактна пудра, (не на прах и не кушон)?

heimish  Moringa Ceramide Pressed Setting Powder

romand  Better Than Finish

# 688
  • София
Момичета, мноооого благодаря за предложенията, препратих и ги, ще споделя какво е избрала и как и действа.

# 689
Здравейте, дами! Бях обещала да споделя отзиви за Shiseido Tsubaki Premium Repair Hair Mask. С тънка, боядисана, перушинеста коса съм, с дължина до кръста. При мен драмата е трудното разресване след измиване и постоянното заплитане. При първата употреба на маската не бях впечатлена. Оказа се, че съм сложила твърде малко количество. Следващите пъти нанасях повече, но нямаше кой знае какъв ефект. Тогава ползвах шампоани на Лакме. Почти бях се отказала от маската, но дойде ред на един протеинов шампоан и комбинацията беше уау. Та сега си я ползвам с удоволствие. Аромата е хубав, но след изсушаване почти не се усеща, косата е мека, лесна за разресване, подредена и с блясък. Не ми омазнява и утежнява. Ползвам и спрея от същата серия Tsubaki Premium Repair Hair Water Mist. Доволна съм и от него. Допълва  резултата от маската. Също не омазнява и утежнява косата. С Фино маската постигам същите резултати, но е по-лека и ми трябва по-голямо количество от нея.
Да похваля Water-Full Time Leap Water Gel Cream на su:m37. 
Скрит текст:
Дълбоко хидратиращ, попива бързо, придава сочност на кожата, не се усеща тежък, но за по-мазни кожи трябва да се внимава с количеството. Аромата е свеж, нежен. Ползвам го от края на есента в сутрешната рутина и много бързо ми стана фаворит. Комбинирам заедно с продукти от серията  Losec, но преместих крема  от същата серия за вечерната рутина, защото не е толкова хидратиращ и ми идва по-тежък за ползване през деня. Винаги гледам по възможност да купувам комплекти и лимитирани серии, защото излизат по-изгодно, а и има и доста екстри. В случая гел-крема е 100 мл. с подарък масажор и тампони за лице.

От Secret Multi Balm на su:m37  не съм доволна.
Скрит текст:
Взех го миналата пролет и се надявах да ми хареса. Ползвам за околоочен контур и скули. Ами, няма попиване това чудо с по-богат околоочен крем. За грим върху него е абсурд да се нанесе и да се задържи. Придава лек и приятен блясък само, ако е нанесен върху грим, иначе не се забелязва. Ако се ползва самостоятелно, попива бързо, но никаква хидратация, подхранване и успокояване не усещам, както обещават от бранда. Оставих го за през зимата. Ами същата работа, не видях никаква полза, освен, че се държи добре като оклузив за много студено и ветровито време.

Много съм доволна от Summa Elixir Essence
Скрит текст:
Продуктът изпълнява всичко, което обещава. Първите няколко пъти, след нанасяне усещах кожата си болезнена, но нямаше никакви зачервявания и залющвания. Точно така се чувствах преди години когато стартирах с третиноина, но тогава имаше и зачервяване, лющене на кожата, което си го имам и сега около брадичката. Нанасям тази есенция във вечерите, в които не слагам третиноин. Не знам какъв е този комплекс Pro-Retinol в състава, но ми дойде силничък в началото, после кожата свикна и си го ползвам с удоволствие. Освен изброените ползи от производителя забелязвам, че по-плитките пори са абсолютно чисти, а в по-дълбоките има по-малко себум и като цяло са по-свити. Избързах и купих втора опаковка от сета. Есенцията е джъмбо размер, има дневна и нощна ампула по 10 мл. от серията Losec, крем за лице Centenica 5 мл, все още не съм го пробвала и тампони за лице.
А това се чудя защо продължавам да го купувам все още
Скрит текст:
Писано е доста за тази есенция, има и много фенове. За мен идва слабичка като за зряла кожа, но като видя тези сладки опаковки и не мога да устоя. Количеството е огромно - 230 мл., също крем 35 мл., дифузер и тампони за лице. Прибрала съм сета към дълбоките резерви. Пред тази есенция предпочитам по-горе споменатата, любима също ми е  LosecSumma Elixir Essence Secrеta. Иначе от серията Secret фаворита ми е  Secret Essence Mist.

Много  доволна съм и от  Dr.Jart+ Dermask Intra Jet Firming Sleeping Mask
Скрит текст:
Много подхранваща, със стягащо действие, кожата се чувства мека и гладка. Не омазнява изобщо и попива  бързо.Понякога ползвам маската и през деня. Проблема обаче е, че много трудно се намира.

Общи условия

Активация на акаунт