Азиатска козметика и грим - 24

• 71 259
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • При децата ми
Здравейте момичета,
Може ли да ми препоръчате слънцезащита, която да е подходяща за суха към нормална кожа с мимически бръчици, по възможност с антиейдж?

# 661
Момичета, имате ли отзиви за тази марка японски кремове? Ако гледам рекламата- направо правят чудеса! А дали е така?!

# 662
Ако гледам рекламата- направо правят чудеса! А дали е така?!
Азиатските реклами много лъжат! Що пари съм потрошила заради тях Grinning

И сега сериозно - аз крем, който да сътвори чудо още не съм намерила нито на азиатския, нито на европейския, нито на американския пазар. Може би проблемът е в мен и в дефиницията ми за "чудо"!?

PS И понеже ми е още прясна церемонията и съм огромен фен на азиатската актриса, която взе първият Оскар за главна женска роля да кажа, че дори тези с гените и достъпа до най-добрата азиатска козметика и процедури не стигат до чудеса. Прекрасната Michelle Yeoh на 61 год.

Да не забравяме, че тя печели Мис Малайзия през 1983 Wink

https://www.lifestyleasia.com/ind/entertainment/celebrities/mich … conic-asian-star/

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 15:57 от Agent Provocateur

# 663
  • Prismatica Aerie
Здравейте момичета,
Може ли да ми препоръчате слънцезащита, която да е подходяща за суха към нормална кожа с мимически бръчици, по възможност с антиейдж?
Всяка слънцезащита е антиейдж сама по себе си. Доколко понятието "антиейдж" има стойност е друга тема.

За суха и нормална кожа иначе биха били подходящи :

Isntree Hyaluronic Acid Natural Sun Cream
Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen
Beauty of Joseon  Relief Sun
beplain Clean Ocean Moisture Sunscreen
Purito Daily Go-To Sunscreen
Purito Daily Soft Touch Sunscreen
make p:rem  UV Defense Me. Daily Sun Essence

# 664
Здравейте, моля да ми препоръчате продукти за двойно измиване, хидратация и продукти за суха и проблемна кожа с пъпки, зачервяване, сърбеж, опъване и начални бръчки. На 36 години съм със суха кожа. От скоро чета за рутина за лицето, но само се обърква с толкова продукти. Благодаря! 🙂

# 665
Сори за спама, какъв е този доставчик B2C Europe, с който YesStyle са ми пратили поръчката? Вече цяла седмица нямам информация по тракинг номера.

# 666
  • Варна
Здравейте, някой скоро поръчвал ли е от https://www.stylevana.com/de_DE/ бихте ли споделили дали поръчките ви  са изпратени. Моята е от 14 март и статуса и е "редактиране''

# 667
Здравейте, моля да ми препоръчате продукти за двойно измиване, хидратация и продукти за суха и проблемна кожа с пъпки, зачервяване, сърбеж, опъване и начални бръчки. На 36 години съм със суха кожа. От скоро чета за рутина за лицето, но само се обърква с толкова продукти. Благодаря! 🙂

Аз чуквам 36 след по-малко от два месеца и кожата ми е суха и зимата имаше(вече няма) опъване като при теб. Никога не е била крайно чувствителна и със зачервяване, но докато нацеля рутина и продукти се опъпчих по брадичката и явно е от премиване, макар че ползвам продукти за суха кожа. Почти напълно оправих щетите и ще ти кажа до какви изводи стигнах замоята кожа.

Двойно измиване правя само вечер и то ако съм ползвала грим. Работя от вкъщи, така че не е редовно Grinning Слънцезащитата ми е лека и дори да е грешно, в момента ползвам само пяна вечер, за да я сваля и да почистя кожата. Сутрин не ползвам измиващи, само вода. Откакто процедирам така(над седмица вече) пъпчиците, къде подкожни, къде с малък връх(като тези, които коментираха на предните страници) почти напълно изчезнаха. Сега, като продукти вярвам, че е индивидуално и макар да сме със сходни кожи, няма гаранция, но все пак:
Скрит текст:
При двойно почистване ползвам измиващия балсам на BoJ или на Heimish, пробвала съм няколко, само с тях ми е добре. Олиа не съм ползвала.
Втора стъпка, или в момента единствена, ми е B.LAB Matcha Hydrating Foam Cleanser от мостра. Оказа се първото измиващо, след което не усещам кожата си изобщо пресушена, а напротив. Мисля да поръчам пълноразмерен продукт тези дни.
Серум не смея и няма да препоръчам, защото тук още тествам различни, но ако тепърва ще започваш Ретинол, аз съм супер доволна от този на CeRaVe(не е азиатски, но след много четене се спрях на него и нямах грам проблем, но пък имаше резултати). На проблемните места с пъпки - серум с азиатика центела.
За крем мога да препоръчам няколко за студени и преходни дни: Holika Holika Good Cera, Neos:lab | Essence Locker Lipidcera и Royal Honey Propolis Enrich Barrier Cream на Skinfood.
Слънцезащита: COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA+++ за сега, а за лятото: MARY & MAY | Cica Soothing Sun Cream SPF50+  и Missha All Around Safe Block Aqua Sun Gel Sunscreen.
Нямам особено богат опит, но до тук това действа най-добре при моята кожа. Дано ти е полезно нещо от този ферман Grinning

# 668
  • софия
Добър дееен, цяла нощ не спах, да се чудя как да комбинирам сънскрийни с къшън.
Не, че su:m water full e лош, хич даже, ще го подновя, но имам 15%код за РД oт YS и просто ме пари Blush
Мислех да взема къшън на  O HUI, защото имам техен сън скрийн.Обаче видях, че Hera  имат повече (и хубави) цветове,а в ebay пък е изгодна тяхната защита, известната hera  mat leport waterproof.
Сигурно звуча налудничаво, но поне Агента ще ме разбере Heart Eyes
Та, да стигна до въпроса най-сетне:
Как се усеща защитата на hera, сигурно сте я ползвали?
Благодаря!

# 669
  • София
Здравейте, някой скоро поръчвал ли е от https://www.stylevana.com/de_DE/ бихте ли споделили дали поръчките ви  са изпратени. Моята е от 14 март и статуса и е "редактиране''

Днес ми изпратиха поръчка от края на януари. Много се бавят напоследък.

# 670

Аз чуквам 36 след по-малко от два месеца и кожата ми е суха и зимата имаше(вече няма) опъване като при теб. Никога не е била крайно чувствителна и със зачервяване, но докато нацеля рутина и продукти се опъпчих по брадичката и явно е от премиване, макар че ползвам продукти за суха кожа. Почти напълно оправих щетите и ще ти кажа до какви изводи стигнах замоята кожа.

Двойно измиване правя само вечер и то ако съм ползвала грим. Работя от вкъщи, така че не е редовно Grinning Слънцезащитата ми е лека и дори да е грешно, в момента ползвам само пяна вечер, за да я сваля и да почистя кожата. Сутрин не ползвам измиващи, само вода. Откакто процедирам така(над седмица вече) пъпчиците, къде подкожни, къде с малък връх(като тези, които коментираха на предните страници) почти напълно изчезнаха. Сега, като продукти вярвам, че е индивидуално и макар да сме със сходни кожи, няма гаранция, но все пак:
Скрит текст:
При двойно почистване ползвам измиващия балсам на BoJ или на Heimish, пробвала съм няколко, само с тях ми е добре. Олиа не съм ползвала.
Втора стъпка, или в момента единствена, ми е B.LAB Matcha Hydrating Foam Cleanser от мостра. Оказа се първото измиващо, след което не усещам кожата си изобщо пресушена, а напротив. Мисля да поръчам пълноразмерен продукт тези дни.
Серум не смея и няма да препоръчам, защото тук още тествам различни, но ако тепърва ще започваш Ретинол, аз съм супер доволна от този на CeRaVe(не е азиатски, но след много четене се спрях на него и нямах грам проблем, но пък имаше резултати). На проблемните места с пъпки - серум с азиатика центела.
За крем мога да препоръчам няколко за студени и преходни дни: Holika Holika Good Cera, Neos:lab | Essence Locker Lipidcera и Royal Honey Propolis Enrich Barrier Cream на Skinfood.
Слънцезащита: COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA+++ за сега, а за лятото: MARY & MAY | Cica Soothing Sun Cream SPF50+  и Missha All Around Safe Block Aqua Sun Gel Sunscreen.
Нямам особено богат опит, но до тук това действа най-добре при моята кожа. Дано ти е полезно нещо от този ферман Grinning

Много благодаря за изчерпателния отговор, DivaOrhideq!
Наскоро започнах двойно почистване, но дали от продуктите (на Balea олио и измивен гел на Alverde от ДМ), но кожата ми имам чувството, че стана още по-чувствителна - опъната, пареща и зачервена.
Ще прегледам посочените продукти. Наистина съм много благодарна за отделеното време.

# 671

Моите са от 1 и 8-ми март и двете с такъв статус. Писах и на чата във ФБ и на мейла / два пъти/, за сега отговор няма.

# 672
  • София
Добър дееен, цяла нощ не спах, да се чудя как да комбинирам сънскрийни с къшън.
Не, че su:m water full e лош, хич даже, ще го подновя, но имам 15%код за РД oт YS и просто ме пари Blush
Мислех да взема къшън на  O HUI, защото имам техен сън скрийн.Обаче видях, че Hera  имат повече (и хубави) цветове,а в ebay пък е изгодна тяхната защита, известната hera  mat leport waterproof.
Сигурно звуча налудничаво, но поне Агента ще ме разбере Heart Eyes
Та, да стигна до въпроса най-сетне:
Как се усеща защитата на hera, сигурно сте я ползвали?
Благодаря!

Тази съм ползвала и ми е супер любима HERA - UV Protector Multi-defense. Тя е не-водоустойчивата версия. Тъкмо бях решила сега да си взема водоустойчивата и нещо изчезна от Stylevana, та за нея още не мога да кажа мнение.
Много добре хидратира, чудесна основа за грим и прави кожата визуално по-гладка. Лъщи доста, та мисля не е много подходяща за мазна кожа, но под грим стои страхотно. Със зряла смесена кожа съм, но не харесвам матиращи продукти и на мен ми допада много Simple Smile
Само да уточня, за да не се разочароваш - имета на водоустойчивата не е "mat leport", а е "sun mate leport" - не очаквам да има нищо матиращо в нея, ако това те е заинтригувало Simple Smile

# 673
  • софия
Благодаря много, неточно  съм цитирала името
От недоспиване ще е
Stuck Out Tongue Winking Eye
За зряла, нормална към суха кожа, предпочитам да няма много мат.
Ако пазаруваш от ebay, видях я на чудесна цена-3х30мл за около 22 $
За това и исках мнение -  не бих искала 90 мл кофти продукт.

# 674
  • София
Благодаря много, неточно  съм цитирала името
От недоспиване ще е
Stuck Out Tongue Winking Eye
За зряла, нормална към суха кожа, предпочитам да няма много мат.
Ако пазаруваш от ebay, видях я на чудесна цена-3х30мл за около 22 $
За това и исках мнение -  не бих искала 90 мл кофти продукт.

Супер оферта! Аз обаче тъкмо съм подхванала на Isa Knox чудна водоустойчива в комплект 100+70 мл. и май нямам нужда от още 90 мл. Hera в момента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт