Пъзели 49

• 24 546
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Добро утро!
Black Friday 2 е започнал. Отивам да разглеждам Blush

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 13:10 от Зори

# 241
Попрегледах, има 1-2 два, които бих взела, но предвид всичко ще се опитам да се въздържа.
Искам доста книжки да взема за детето, но почти всички са на преордър с 10% намаление, което означава, че не мога да използвам дори 15-те си процента по потребителска група и явно ще чакам да ги получат първо Smile

Присетих се вчера, че и мини частите стоят прибрани с готова рамка и викам може от тях да редим за разтуха от водопадите, че и детето ги беше харесало. Извадих, отделихме един цвят и цяла вечер се зверих в тези миниатюрни парчета, накрая и той се оказа труден Joy

# 242
  • София, България
Аз пък стабилно напазарувах.

# 243
  • Русе
Това звучи сериозно Simple Smile
На мен ми се иска да издържа без поръчка,но като си знам ангелите.....до довечера ще съм напълнила количката с пъзели на Cobble Hill

# 244
Ееее, не ни дръж в неведение. Покажи какво поръча

# 245
  • София, България
Рано сутрин като луд с картечница, включително блузи и килимче от онези с буквите, защото нашето се разпада, а Джо много го обича.
След малко ще покажа от компа.

# 246
Айде, записах се в зимната пъзел олимпиада Satisfied (има група във фб)

Ще видим колко ще успея да се включа, че много правила, много нещо, малко ме затормозяват Smile Но най-неприятното е, че събитието нямало състезателен характер...леко ми убиват желанието, но ще видим Smile

# 247
  • София, България
Ето ги, две поръчки са, даде ми безплатна доставка до адрес и слава богу!

Скрит текст:

# 248
Супер. Аз реших, че няма да поръчвам. Не мога да продам пъзелите, от които искам да се освободя, за да освободя място. Така че, нищо няма да купувам този път.

# 249
  • София
И аз ще пусна днес една поръчка, препдолагам.
Но първо да покажа завършения вчера Трефл - подарък за РД (редила съм го и преди, но пак ми беше готин).

# 250
Мона Лиза, Дисни Равенсбургера не го ли беше взела преди? Помня, че аз го взех и сякаш и ти също.

# 251
Аз ще чакам да си разбера другарчето за коледния подарък, че 2 по 50 ще ми дойдат множко.
Пък и трябвало после да се редят.... само с купуване не ставало 😋

# 252
  • София, България
Мона Лиза, Дисни Равенсбургера не го ли беше взела преди? Помня, че аз го взех и сякаш и ти също.

Много подобен, но друг! Joy

Аз се чудя на едни буболечки  на Галисън, но като знам какво качество ще дойдат и се отказвам.

И аз чакам Йоанка да каже късметчето ми и заковавам още една поръчка.

В моя защита имам рожден ден, детето има рожден ден и идва Коледа.

Май вече я бях препоръчвала, но тази игра е супер:
https://www.ozone.bg/product/wm02042-top-tramps-duel-masha-i-mechokat/

Става от 5 години до ... 99. Забавна е много.

# 253
Дамм, много интересно. Аз добавих този новия в количката и ми изписа, че съм го поръчвала вече, затова реших, че е същия.
Но като си отворих таблиците видях, че е с друга картинка моя.
Това обаче явно означава, че вместо да го въведат като нов артикул са му сменили снимката само в озон...странна работа, на мен не ми изглеждат никак еднакви.

# 254
Аз пък не мога да не се оплача. Влизам да видя в любими какво става и виждам часовника, който следя днес без намаление на редовна цена от 369 лева, а вчера намален с еди колко си процента от 500 и нещо си на 369. Няма що! И те ли започнаха с циганските номера..

Общи условия

Активация на акаунт