Пъзели 49

• 24 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Всякакво доверие загубих аз към този магазин. Нали ви се оплаквах тук, но това не беше краят - споделих си историята и във фейсбук и там ме налазиха. Мой приятел беше написал как са супер, аз коментирах, че за съжаление, бяха супер и си разказах накратко историята. Пристигнаха някакви хора, вкрючително един от шефовете, да ми обясняват, че не ми били отказали изрично замяна, че това с компенсацията си било политика на фирмата, че имало стъпки и схема на развитие - първо да предложат едно, после друго (в чата не си личеше да ми предлагат друго...), че никой в склада нямало съзнателно да сложи в поръчка дефектен продукт (тука само мога да се смея, като се сетя колко такива случки е имало споделени само в нашия малък кръг). Та така, оказа се, че аз си внушавам и че всъщност обслужването на клиенти в Озон е и-де-ал-но.

# 256
Момичета, разпратих кой на кого е тайния дядо Коледа. Сега ще ви помоля всички на лично да ми пишеше адрес за доставка, за да го пратя на вашия Дядо Коледа. Срок за пращане на подаръка - Коледа, но имайте предвид, че по това време по куриерите е кошмар:) Ако някой не си е получил другарчето, нека ми пише

# 257
  • София
Благодаря на Бухтичка за страхотните котки. Удоволствие е да се редят. Внучката много се забавлява с тях, всеки от родата е разпределен на по една чушка, включая бебето Grinning  Централното място в композицията е определено за мен, разбира се.
 Пиша на emjay.
Някой взимал ли е поръчан пъзел от книжарницата на Бг учебник в подлеза на НДК?

# 258
Добро утро, много сте се умълчали, отварям днес и 0 нови отговора Flushed

Аз минах пак на водопадите и най-накрая потръгнаха. Ако не се стигне до ново сортиране по форма има шанс да стане скоро. Разбира се поводът за това не е хубав, детето отново се тръшна болно и поспа малко вчера. Явно това ми е единственият вариант, за да мога да редя на спокойствие.

# 259
  • Варна
Направо не е за разправяне с тия болести. Аз втора седмица кашлям като магарица, много се притеснявах на работа и в автобуса, но като се заслушах, то половината около мен са същите магарета. Вчера купих поредните хапове. Добре, че щерката устоя и не прихвана от мен.

Днес отварям нов пъзел, да видим дали ще успея да смотая поне още един уикенда или ще си остана само с този Simple Smile

# 260
  • гр. София
Аз си взех пъзелите и вече съм в група Злато, което ще рече, че озон ми е златен Joy

Сега е втори черен петък. Проверете си дали някой пъзел не ви е по-добре намален. Аз имам само един, но разликата е 72 стотинки и няма да им пиша.
Тази седмица беше пълна лудница. Надявам се вече оттук нататък напрежението да бъде по-слабо и да имам  време за пъзели Simple Smile

# 261
  • Варна
Моите пъзели пристигнаха, но тъй като в кашона има и подаръци, няма как да ги домъкна безопасно до вкъщи. А чакам и още една пратка. Стоят самотни в офиса.
А вкъщи имам цели 2 не редени (знам, че завиждате Stuck Out Tongue Closed Eyes ), от които един 2000, който ще чака бури и ветрове. Другият може да подхвана. Много е красив, но да видим, дали ще мога да му се порадвам...

Редакция: Относно среща на варненки:
Скрит текст:
Вариантите са:
Или да наемем помещение на час и да домъкнем пъзел да редим. Трябва да сме всички, защото минимума, който намерих без да звъня, беше около 50лв. Ако одобрявате подобен вариант ще звъня тук там да проверя за по-ниска.
Вторият е да седнем някъде на пица или подобно. Там естествено пъзел няма как, но пък не се ангажираме с нищо.
Третият е на беседка, в някой парк, но много зависим от времето. Помислете си и кажете, дали да звъня да разпитвам за цени.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 08:59 от white duckling

# 262
Cherry pazzi 1000 Garden of my dreams

Интересен беше, качеството е безупречно, както винаги.

Бухтичка, каква олимпиада?
С пожелания за всички бързо, бързо да оздравеят.

# 263
Аз най-после се наканих на един Black sea - подправките, но снощи само сортирах. Имам малка помощница, която ми отдели рамката.😀
Но аз бавничко редя и ще ми отнеме няколко дни. Имаше доста съединени парченца и някои не успях да ги разделя съвсем плавно, но засега е добре.

# 264
  • София, България
Такъв невероятен боклук са тези Гибсъни по 4х500 в кутия, такова чудо не съм виждала. А на всичкото отгоре изрязани и накриво, няма линия на парченцата. В резултат на което редих една рамка сигурно час и не успях да я наредя, въпреки че извадих и цялото синьо на небето поне да се ориентирам като слагам и по-долните парчета.

# 265
  • София
Йоанка, Благодаря за организацията Flowers Hibiscus
още се чудя кой пъзел от посочените да поръчам за другарчето.
Имах време да разгледам сутринта и повечето са много хубави Heart
Мимок помоли да я пропуснем, Кралицата дали някой ще може да я вземе - krem4et0, Бухтичка, vox, Olia T Simple Smile
Започнах зимния фонтан, труден, но разделен си заслужава.

# 266
  • гр. София
https://www.ozone.bg/product/dvustranen-pazel-professor-puzzle-o … ervilskoto-kuche/
Какво ще кажете за този пъзел? Някой редил ли го е?

# 267
Оля, аз съм редила подобен - "Гордост и предразсъдъци". Двустранен е - от едната страна е илюстрацията, от другата страна е текст от книгата. Парчетата са тънки, малко скърцат. Моите бяха тук-там пострадали, но мисля, че това е индивидуално.
Ето тук най-отдолу в спойлера ми е снимката:
https://bg-mam.ma/p/1291357/42500758

# 268
  • гр. София
Благодаря, ще си го поръчам Simple Smile

Направих поръчката. Сега пък до адрес е безплатно, до офис на Спиди е платено. Поръчах до магазина на Озон. Как пък не седна да чакам някого? Късах си нервите с куриерите, които идваха в час, който им харесва, дори да съм посочила в забележка, че на адреса ще съм след определен час.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 12:25 от Olia T

# 269

999части. За съжаление липсва една част, а поръчката ми е от юли месец😏

Общи условия

Активация на акаунт