Пъзели 49

• 24 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз нещо съм в крив период и нито ми се реди особено, нито ми се пише. Но подхванах сезоните на Анатолиан последните дни и, благодарение н Евето (златна си ти!), днес ми просветна малко - имах време да седна и кажи-речи сами да се нареждат парченцата. Че са и едрички, не дребосъци Simple Smile

Бухтичка, то наистина на снимки е брутално красиво, какво остава на живо... Леко завижданка, че си била там Wink И напълно разбирам какво е да редиш сантиментален пъзел - за мен беше така с една руска църква, която редих.

# 286
  • София
Бухтичка много е готино мястото.

Искам два-три месеца почивка от работа и да си редя пъзели. Подозирам че келеша, който ми е колега ми хвърли неговия вирус. Кой щял да работи ако всеки път като е болен не идва на работа. Бях полудяла. Цял ден лежа със зверско главоболие.

# 287
Бухти, завид завид! Мечта ми е да отида в Бразилия, дано ми се случи някой ден.
Аз също съм в застой и редя като охлюв, още съм на половината на крайбрежния, но се надявам днес да го завърша и започвам плажът.

# 288
  • София
Завършен! Някой иска ли да му го подаря, понеже на мен Евето ми го подари (чисто нов, с фолиото) и не искам да го продавам?

# 289
  • Варна
Бих го взела, но го имам чисто нов и ме чака Simple Smile Ще му намериш мераклия, сигурна съм.

# 290
И на мен ми изглежда много интересен! Но и аз го имам в купчината с все още неотворени пъзели Blush

# 291
Аз бих го наредила:)
Аз съм почти до средата на един Schmidt, който съм купувала преди почти година. Ще се опитам да ги подкарам от старите към новите😁

Махам от пътуващите слънчогледите🌻
Тук са тези, които са го редили:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 14:05 от Hot Summer

# 292
  • София
Тони ако има повече желаещи го пускай пътуващ Simple Smile
Аз имам свежа идея малко по малко тези от гаража да ги кача в къщи и да ги редя. Като не е зле да намаля тези по 1000 части. Големите над 3000ч ми стават вече и те много.

# 293
Цветните отражения са готови. 1 час 34 мин.
Има ли някой друг желаещ да го реди за време?
Ако няма към Neita ли трябва да го изпратя?

Удоволствие е да го редиш ... Определено си струва адреналина да редище за време. Интересно ми е кой как го е редил цветово ...аз започнах червено, зелено...и в един момент спрях да Адела/сортирам...наредих цялата долна половина, после синьо, лилаво, оранжево и жълто. Ако не бях отделяла цветово в началото можеше и под час и 30 да сляза. Blush
Neita, благодаря за удоволствието да усетя тръпката.

# 294
Завършен! Някой иска ли да му го подаря, понеже на мен Евето ми го подари (чисто нов, с фолиото) и не искам да го продавам?

Много е красив! Имам го отдавна, но още не му е дошло времето. Даже мислех да го сложа в рамка и да въртя според сезона

# 295
  • София
Аз пак да кажа - за редене е много приятен! Иначе и аз се зачудих накъде да го снимам, но ябълката я дават като ориентир, ако трябва да поръчваш липсващо парченце, та затова я ползвах и аз Simple Smile Моят имаше неодизрязване при доста части, но не ми попречи на удоволствието.

# 296
Завърших крайбрежния, снимка ще кача утре, че стана тъмно вече. Да си призная на моменти видях зор, но крайния резултат си заслужаваше. Моля следващия в списъка да ми пише, за да се разберем 🙂

# 297
Hands ClapHands ClapGrinning
Цветните отражения са готови. 1 час 34 мин.
Има ли някой друг желаещ да го реди за време?
Ако няма към Neita ли трябва да го изпратя?

Удоволствие е да го редиш ... Определено си струва адреналина да редище за време. Интересно ми е кой как го е редил цветово ...аз започнах червено, зелено...и в един момент спрях да Адела/сортирам...наредих цялата долна половина, после синьо, лилаво, оранжево и жълто. Ако не бях отделяла цветово в началото можеше и под час и 30 да сляза. Blush
Neita, благодаря за удоволствието да усетя тръпката.

И такааа, Световни квалификации, регион Балкани приключиха! Simple Smile
Както знаете, индивидуалните резултати са в таблицата за пътуващи пъзели.
За най – добро постигнато време, Бухтичка получава УСМИВКА ПРЕД СТРОЯ  Hands Clap Flowers Hibiscus Trophy
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning(от всяка една от нас, точният брой не мога да го докарам)
Предлагам я и за КАПИТАН НА ОТБОРА Hug
Заради това, че Olia T с таква наслада е редила пъзела, че е забравила за времето, получава възможност да повтори реденето освен с кеф, и с хронометър - печели самия ПЪЗЕЛ Simple Smile (моля, разберете се с vartoglava как да стане получаването. Пък ако не го искаш - пиши, някой може да си го хареса Grinning)
Разбира се, всички получават правото за картотекиране в отбора на bgmama Simple Smile Моля, подгответе си заявленията Simple Smile Както вече Бухтичка писа, записването започва скоро – от 01.01.2023 г., време не остана.
Агентът по мотивация Sali (която заяви, че с радост ще поддържа духа на отбора) да си подготвя песните, а Диверсионният агент Florida (която заяви, че говори много и високо) да си пази гласа - да не забравите да я ситуирате до противниците – да вика за Bgmama на главата им непрекъснато и на най-високите си децибели, за да ги разконцентрира Simple Smile
Аз очевидно ще трябва да тренирам Frowning1 Добрата страна на нещата е, че докато постигна добро време, вече ще са пуснали телепортацията за граждански цели Satisfied Няма да ми се налага да се таралянкам по пътищата, въпреки че със шофЕр HighSpeed и капитан Спортен хъс, нещата ще са така бързи и яростни, че голям екшън ще изпусна Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имаше и предложение за екипи (извинявам се на автора, че не го посочвам, но наистина не мога да се сетя кой беше Disappointed) Проектът за дизайн на екипите подлежи на обществено обсъждане тук. От днес вече може да се подават предложения Simple Smile
Благодаря на всички, които се включиха.Flowers Hibiscus Идеята беше добра, емоцията още повече Blush
Скрит текст:
Направи ми впечатление, че редилите пъзела се разделят най-общо на две групи - под и над 2 часа. Всички над 2 часа казват, че не са за състезание. Замислих се, че това не е причина да се лишаваме от тръпката от скоростно редене и за това предлагам да си направим и Б група. Когато някой задобрее и постигне време под 2 часа отива в А група. По принцип не съм привърженик на разделенията, ама то да се състезаваш с някои е като да бягаш с бързия влак. И за да няма притеснения от тази работа, измислих да го направим като във футболното първенство.
Ако има желаещи, казвайте. За да има калабалък и аз ще се включа, въпреки че не ми е особено любимо да се юркам. Имам два пъзела от 500 части, все още не съм ги редила.
https://www.ozone.bg/product/pazel-clementoni-ot-500-chasti-the- … terfly-collector/
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-simple-living/
Ако идеята и пъзелите ви харесат, може да почнем Simple Smile

# 298
  • София
Neita!!! Heart Толкова забавно си го написала, толкова ми беше хубаво да чета! Записвам се веднага, ако ще се реди магазинът за чай - с пеперудите нямам шанс не в Б, ами и във В група (а не мога да пея, та и за подсилване на духа не ставам) Simple Smile

Аз май не ви се похвалих последно какво поръчах - уж до 5-ти трябва да дойдат:
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-500-chasti-paint-and-play/ - този мога да го предложа към двата на Neita, но май ще е твърде лесен за майсторките Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/bluebird-retro-camera-tabletop/
https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti … ca-smiles-1253pz/
https://www.ozone.bg/product/sunsout-carol-decker-join-me-for-dinner/
https://www.ozone.bg/product/welcome-to-the-lake-house/

# 299
Ох, забравих този (чакам го тази седмица)
https://www.emag.bg/pyzel-mappy-marrakech-500-chasti-5949129027916/pd/DPR6WTMBM/
Имаме вече 4 пъзела с този на Тони. Готино е избор да има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт