Бухтичка, то наистина на снимки е брутално красиво, какво остава на живо... Леко завижданка, че си била там
И напълно разбирам какво е да редиш сантиментален пъзел - за мен беше така с една руска църква, която редих.
И напълно разбирам какво е да редиш сантиментален пъзел - за мен беше така с една руска църква, която редих.

(от всяка една от нас, точният брой не мога да го докарам)
(моля, разберете се с vartoglava как да стане получаването. Пък ако не го искаш - пиши, някой може да си го хареса
)
Моля, подгответе си заявленията
Както вече Бухтичка писа, записването започва скоро – от 01.01.2023 г., време не остана.
Добрата страна на нещата е, че докато постигна добро време, вече ще са пуснали телепортацията за граждански цели
Няма да ми се налага да се таралянкам по пътищата, въпреки че със шофЕр HighSpeed и капитан Спортен хъс, нещата ще са така бързи и яростни, че голям екшън ще изпусна 
) Проектът за дизайн на екипите подлежи на обществено обсъждане тук. От днес вече може да се подават предложения 
Идеята беше добра, емоцията още повече 

Толкова забавно си го написала, толкова ми беше хубаво да чета! Записвам се веднага, ако ще се реди магазинът за чай - с пеперудите нямам шанс не в Б, ами и във В група (а не мога да пея, та и за подсилване на духа не ставам)