Пъзели 49

• 24 574
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Тони, разбирам те. Просто в един момент живота е свързан с толкова много проблеми, че дребните неволи не трябва да се приемат много на вътре. Както са казали, проблем, който може да се реши с пари, не е проблем.

# 361
Лошото в цялата работа, Тони, е че днес можеш и да научиш Г как да се държи с клиент, ама утре ще е П, щото Г е преценил, че за петте лева дето ги взима не си струва да се разправя с такива като теб Stuck Out Tongue Winking Eye. И всичко ще почне отначало. Керванът си върви, кучетата си лаят ...
Вчера (на лампа) наредих магазинчето за чай. Много безславно - 2 часа и 36 минути. Обаче има един проблем, който не съобразих. Дано да не се разочаровате много. Единствената картинка е тази на кутията, а тя е като кутия от натурален сок. Освен това не е цялото изображение. Беше едно въртене на тая ми ти кутия от тази и от онази страна да гледам, пък едната къща изобщо не я открих. Абе, нещо като да редиш с податки - имаш половината картинка, с другата се оправяй както можеш.
Виждам, че Евето и Весето са се записали. Предполагам, независимо от реда на записване, че нямате против да дам първо на тях двата пъзела като се видим в събота за трихилядника, че е нещо страшно по куриерите сега. Цялата обедна почивка прекарах на опашка пред Спиди, мозъка ми замръзна. Не ми се преживява отново това нещо.
Ето и снимка, сутринта в тъмницата щракнах, че нямах търпение да се похваля (то почти не се вижда, ама тъкмо - нали е пъзел с податки, не е необходима всичко да знаете Joy

# 362
  • София
Мога да разпечатам снимка на наредения пъзел, като стигне при мен Simple Smile Засега, ако позволиш, мисля да сейвна твоята и да я сложа във файла, за да имат ориентир следващите редящи?

# 363
  • София, България
Neita, мисля че на една от страните го има целия пъзел, но той е толкова малък, че не трябва чак някаква подробна картинка.
Ето ги снежковците, много са сладки, като ги редях и им бях наредила само лицата, без шапки и т.н. бяха супер зловещи обаче. Joy  Пъзелът не е толкова лесен, колкото изглежда, тъмен е и реално повечето цветове се сливат, на снимката е излязло много светло.

Вече съм на Корковите дядо Коледовци на Весето, пъзелът е у-ни-ка-лен!

# 364
Има я, да. Ама е толкова малка, че не я броя. Но не е болка за умиране. Споделих го, за да няма разочаровани.
Много сладки снежковци Simple Smile

# 365
Аз веднъж си бях купила пъзел без картинка, но знаех коя е. Намерих пъзела в интернет и принтирах снимка на картинката на A4 лист.

# 366
И аз пак да напомня, тази събота на 3ти декември планираме да се съберем да редим заедно трихилядника на Нейта , да се видим и да си побъбрим, който е в София да заповяда, от 11.00 до...като го наредим Stuck Out Tongue Winking Eye или пък ще остане за още едно виждане. В центъра ще е. На метро Сердика , католическата катедрала, ако някой иска ориентация и контакт да ми пише и ви давам телефона си.

# 367
  • Срещу планината:)
Днес пристигна пъзела за  Secret Santa Christmas Tree Нямам търпение да го опакова и изпратя Laughing Но мисля да зачакам поне да мине средата на декември. Говорено ли е нещо кога или всеки според времето си?

# 368
  • София
Аз да се включа по въпроса за Озон. Не знам как се случва, но винаги, когато имам някакви питания към тях, попадам все на Галин. И съм с много добри впечатления от него. Освен това, в отговорите си той също се движи в определените му рамки. По-скоро критиките трябва да са насочени към ръководството като цяло.
Тони, не се ядосвай, и аз съм с препоръка да увеличиш дозата на шоколада Grinning
Продължавам да чакам поръчката си от 18-и, май ще трябва да звъня на Галин Grinning

# 369
  • София, България
Аз попадам на куцо, кьораво и сакато и се оплаквам, че не попадам на Галин. Joy

При нас в понеделник отвориха Комсед, дотук добре. Влизам вътре, половината магазин без цени, това са хиляди стоки. Три персони си цъкат на лаптопчетата на касата и въобще не ме отразиха, едно добър ден не казаха. Като отидох да ги питам защо няма цени, едната мила дама ми се тросна като искам нещо да видя колко струва да съм отидела на касата и откачих. Магазинът е сигурно колкото една средно голяма Била и аз трябва да нося кутия по кутия на касата. Казах им, че не е законно да нямат цени на артикулите и ако им направят проверка, ги чакат големи глоби, говори си, не ми пречиш беше общо взето. Обадих се и на централата им и онези умници ми викат - знаем, аз пък им казах, че разговора се записва и утре ще се обадя във финансов надзор. Така че озон с мед да ги намажеш.

# 370
Ужас. Да не е на метростанция Г.М. Димитров този нов магазин? Минавам оттам често и се радвах, че ще го отварят, обаче сега направо не ми се влиза.

# 371
  • София, България
Точно там е. Той магазинът си е супер, но персонала е ужас и то още втори ден. Имаше много пъзели, ама много.

# 372
  • Варна
Имам гостенче и затова нищо не редя. Но внукът много си хареса подаръка за рождения ден. Отдавна не беше редил с такова настървение...

# 373
За фенките на Лили Иванова
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/13186985

# 374
  • София
Озон са мръднали цените надолу. В последните две поръчки имам на всичко цена надолу Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт