Пъзели 49

• 24 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Понеже не ми се е случвало да търся ценова зщаита... ако поръчката е с наложен платеж и е пусната на 26-ти, имам ли право да им пиша? Обикновено плащам онлайн, обаче обърках и без да искам я пуснах с наложен Grinning Има касова бележка с дата 29.11.

# 376
  • Варна
Няма значение как си платила. Те възстановяват сумата по портфейл в сайта. Не ти връщат пари директно.
На следваща поръчка имаш чекбокс да използваш парите от портфейла.

# 377
  • София
О, да, ясно. Аз питам просто защото в рамките на 7 дни все още не съм платила - нали има разлика между поръчка и плащане Simple Smile Предполагам, че щом имам касова бележка, мога да им пиша, та ще пробвам. току-виж си допълня сумата в портфейла, за да поръчам един 2000 части на Cherry Pazzi Simple Smile

# 378
  • Варна
Не разбрах, извинявам се. Помислих, че под пусната имаш предвид кога си поръчала, а не кога те са я изпратили. Пиши какво ще отговорят, защото и моята поръчка е в такава "сива" зона Laughing

# 379
Аз се възползваха, за първи път. Поръчката ми е пусната на 25-ти. Писах на Озон и ми отговориха, че сумата ми е добавена в профила

# 380
Еее, моята е от 18ти, жалко, за пръв път щях да съм на малко по-сериозна далавера 😄

# 381
  • София
Патенце, точно това имах предвид - просто на 26 поръчах, а не съм я платила все още (но от днес имам касова бележка, минал е през "поръчката е опакована" и сега е в статус "подготовка за спедиция"). Писах им, но явно вечер не отговарят и ще видим утре какво ще кажат. То не че и без това няма да си купя набелязания пъзел Grinning 
Корекция: понеже не била доставена поръчката, не можели да ми съдействат Simple Smile

Само аз ли сега откривам good puzzle или са нови? Почти всичко искам Grinning
https://www.ozone.bg/pazeli-2d-3d/pazeli/2d-pazeli/?marka=good-p … der=best_discount

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 22:08 от ToniShu

# 382
Винаги съм смятала, че за ценовата защита на Озон се броят 7 дни от деня, в който е направена  поръчката, но всъщност нямам потвърждение за това. Дори влязох да чета общите условия - не намерих нищо по въпроса за ценовата защита. Но пък намерих това:
Скрит текст:
Излиза, че ние тук всъщност сме едни злостни нарушители (най-вече аз) Dizzy Face

# 383
  • София
Корекция: понеже не била доставена поръчката, не можели да ми съдействат Simple Smile
Тони, и на мен така ми отговориха лятото. На следващия ден поръчката ми беше още в куриер, когато им писах и веднага ми добавиха сумата (не знам дали не беше пак Галин Grinning).
Имам намаление от последната поръчка 2 лв. и се чудя да се занимавам ли.
П.П. Ghibli, интересно, дали не сме в нарушение?

# 384
  • Варна
Интересен казус. Моята поръчка е от 21, но пристигна и я взех вчера. Това са 7 дни и какво става? Прецак или не Thinking

Хахаха, Ghibli, добре забелязано. Момичета, повече никакви скриншоти и цитати. Преразказ сякаш може.

# 385
  • София
Едната поръчка не съм я получила, но са ми върнали 2.20, другата я получих днес и по нея са 4.50. Първата поръчка ми е от 20-ти и много я забавиха. За сравнение в петък вечерта поръчах от Амазон и днес вече с ггбг пътува към България.

# 386
Sali, занимавай се, разбира се.
Този път и моята поръчка с едни слушалки забавиха необичайно дълго. Значи много са напълнили гушки по ЧП.

# 387
Момичета, повече никакви скриншоти и цитати. Преразказ сякаш може.
О, далеч съм от това да призовавам да им спазваме условието. Напротив, смятам, че в споделянето е силата ни като клиенти. Дори не съм убедена, че изобщо е законно такова условие. Пък нека съм в нарушение.

# 388
  • Варна
В Озон вече са пуснали 2 от пъзелите с Лили Иванова. Израснах с песните й, харесвам я, но пъзели с нейния образ не възприемам и не бих купила, не бих и редила. Само споделям лично мнение.

# 389
  • София
Аз бих си купила, но ако е до 150-200 части, тип сувенир. 1000 - не.

Общи условия

Активация на акаунт