Пъзели 49

• 24 499
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Мона Лиза, честит рожден ден!
Пожелавам здраве за теб и любимите ти хора! Flowers Hibiscus

# 646
Тази поредица от лидълските пъзели не е с картини по мой вкус.

# 647
  • София
Сали, това Галисън ли е? Уникален е!
Мона Лиза, Галисън от 500 части.  Много приятно се реди, само с две съвсем незабележимо пострадали парченца, нещо учудващо за марката. Но пък е с някакви блестящи златни елементи, помислих, че съм в индийски магазин като го отворих Grinning На снимките не се вижда добре колко е лъскаво, но е приятно, луд на шарено се радва Grinning
Скрит текст:

# 648
ЧРД, Мона Лиза! Да си здрава, щастлива и винаги усмихната! Пожелавам ти и най-красивите и трудни пъзели да не ти се опрат!

Аз за 4 дни съм наредила "мъката на пъзелманите" само 1/4 и то благодарение на снимката на ioana_g. Благодаря за която Heart. Утешавам се така, качвам нивата на всички хормони на щастието и продължават до края Wink

Скрит текст:

# 649
Благодаря за подкрепата! Аз съм малко по - бурна в емоциите си и май си го излях на вас, за което искрено се извинявам. Hug Писах си днес с Кольо. Много леко мина чата предложиха или замяна или 5 лв. BlushТака че все пак ще го заменят. Но не пропусна да изтъкне, че това е само опаковка, която предпазва самия продукт от нараняване. Rolling Eyes А за опцията преглед каза, че всички техни пратки имат такава и ако някой твърди обратното да им се обадят Laughing

# 650
Как така кутията на един пъзел ще е опаковка. Това е част от пъзела. Например, в амазон преопаковат продукти. Могат ли да преопаковат пъзел? Не, защото няма да може да се реди без опаковката. Щом не става продукт без опаковка, значи е част от продукта. Разбрахте ми мисълта предполагам, че съм малко хаотична

И на какво попаднах

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 15:14 от ioana_g

# 651
  • Русе
Мона ЛизаЧестит рожден ден!
Много късмет и здраве ти пожелавам! Не спирай да мечтаеш и да сбъдваш мечтите си!

# 652
  • Срещу планината:)
Честита да си Мона Лиза . Стандартното здраве и късмет на теб и всички близки, да няма пъзел, който да ти се опре😄
Аз съм Фроузън фен и ще си взема Елза от показаните от Бухтичка, макар, че харесвам Фроузън заради Олаф, всъщност ❤️
А от години играя една игра и те са пуснали пъзели, та ако ги мернете в Озон, свиркайте.
Скрит текст:

# 653
# 654
  • София
Мона Лиза честит рожден ден! Весел празник изпълнен с много емоции!
sali утре как си да ти метна едни пъзели?
vese.vese ти също? Ще слизам на панаир на книгата и мога да ти дам състезателните или някой друг ако ги иска?

# 655
  • София
R_Dew, Neita, и аз я играех от бая време докато не смених телефона преди няколко месеца (сега се опитвам да установя колко време ще изкарам без нито една игра в него, че при мен и Candy crush си взе своето). Много яка игричка! Ако ги купуваш, после мога да те освободя от тях?

# 656
  • София
sali утре как си да ти метна едни пъзели?
Еве, стандартна програма Grinning Ще ти пиша.

# 657
Тони, аз не я играя. Забелязах пъзелите, защото се оглеждах за нещо ново на Шмид, а и харесвах secret серията. Госпожата с лупата ми заприлича на "старата" мис Фишър, та ги и запомних. Simple Smile
Сложила съм ги в Любими, но дали и кога ще ги взема не се знае. По-скоро ще ги изпревари някой котарак на Висоцки.

# 658
  • Срещу планината:)
Супер, че ги има Simple Smile
Аз гледах преди време веднага като излезе реклама в играта, но нямаше нищо. Сега ще ги намятам в любими.

# 659
  • Варна
Беше тежък ден, най-после сядам да почина и да пиша на спокойствие.

Мона Лиза, честит празник! Все така да ни радваш като правиш големи чистки на пъзели 🤭🤭🤭

Аз направих скромна поръчка днес. Подарък за дъщерята, три книги за майка ми, една за мен, пъзел за другарчето и три други за моя милост 😋

Общи условия

Активация на акаунт