Пъзели 49

• 24 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Мона Лиза, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, нека всеки ден ти е изпълнен с приятни емоции, да получиш всеки пъзел, който искаш и да няма такъв, който да не можеш да наредиш Hug

Ще използвам хубавия повод и да покажа нещо хубаво, във фб се появиха снимки на новите пъзели с принцеси от немския сайт с редки Равенсбургери. Били ги поръчали и ги очаквали в началото на януари. Но те продават скъпо, масово сигурно ще се позабавят. Ох, дано, дано, дано да имам сили да чакам, а да не купувам необмислено, защото като ги намалят под 20 лв. в озон ще се гръмна Joy
Та освен тези в каталога има още няколко - Мулан, Бел и Мерида. Ето ги всичките
Скрит текст:

# 631
Аз не съм фен на Дисни, обаче тези са толкова красиви, че и аз ще скъсам синджира.😂

Мона Лиза, честит рожден ден!

# 632
Бухтичка, благодаря за напомнянето. Аз нямам акаунт в базар, не ща и да имам. Ползвам на мъжа ми. Преди да се преместим и аз подготвях предварително товарителниците. Но след като се преместихме нямаме компютър в къщи. Само един архивен лаптоп, който аз не ползвам, мразя го и го включвам само, ако ми е много наложително. ...ползвам служебния лаптоп и то когато съм хоум, а там не отварям такива сайтове.
Но някой блажен ден се надявам  да оправим (обзаведем) детската и спалнята и ще примъкнем компютъра тук.

Мона Лиза, честит рожден ден!

# 633
Мона Лиза, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие и време за любимото хоби!

Много са хубави тези Дисни замъци, но ще ги чакам в озон;)

# 634
  • София, България
Много ви благодаря, момичета! Аз снощи реших по случай рождения ми ден да започна тайничко да трупам пъзели над гардероба в другата стая, където работи мъжа ми, сложих 7-8 без да ме усети, засега. Joy

Бухтичка, замъците са страхотни, дано успееш да изчакаш да ги заредят в озон, което със сигурност ще стане! Много хубав Гибсънс си показала!
Сали, това Галисън ли е? Уникален е!

# 635
Честит рожден ден, Мона Лиза. Бъди жива и здрава, много щастлива и много обичана.
Много хубави принцеси, но и аз бих ги изчакала да ги заредят в Озон.

# 636
Бухтичка, замъците са страхотни, дано успееш да изчакаш да ги заредят в озон, което със сигурност ще стане!
Лошото е, че никога не е сигурно. Ариел например така и не я заредиха, и в амазон така и не падна цената. Дори и да я заредят догодина, това означава, че ще е минала минимум една година време, а за мен това е ужасно много Joy
Но има и друго, мога да им пиша да ги питам, установих, че поне по този параграф изглежда, че някой върши нещо и ми отговарят. За новия Гибсън коледния ги питах, казаха, че за момента няма информация и айде юруш от амазон, че да хванем сезона поне Smile

# 637
Не само дребни, ами и тънки...
Имам снимка отпреди 2 дни, не се е променило много положението:

Качеството на снимката е ужасно ..

Този го редих от миналата Коледа та до февруари Sweat Smile
За първи път небето и дърветата ми бяха по-лесни от къщите.
Аз затова и не го пуснах с другите пъзели, реших, че който го вземе много ще ме проклетисва.

Иначея не ме изнервяше, просто си вървеше бавно.

# 638
Цитат
vartoglava, всички товарителници си подготвям сама, един профил в базар.бг и дават 10% отстъпка. За Спиди пък подготвям през ОЛХ, те и Еконт ги върнаха пак там, но не съм проверявала дали има остъпка.
Днес получих мейл от ОЛХ, че подготвени чрез тях пратки по Еконт ще са безплатни през периода от 11 часа на 07.12.2022 г. до 23.59 ч на 11.12.2022 г. или до изчерпване на броя безплатни доставки (8 000 бр.). Ето тук са общите условия:
 https://blog.olx.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BB% … 0%BD%D0%B0%D0%BB/

Мона Лиза, честита, здрава и щастлива бъди! Flowers Rose

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 11:46 от Neita

# 639
Те тези безплатните отдавна са свършили ако е било от вчера. Иначе базара отлично си работи и от телефон, не е нужен компютър за целта.

# 640
Идвам да ви споделя, че от понеделник (12 декември) в Лидъл ще има пъзели Playtive. Писала съм и преди, редила съм един и ми е от любимите. Матова повърхност, дебели парчета, хубаво изрязване, лесно се редеше.

# 641
  • София
И аз редих един и ми хареса. Ще намина!

# 642
Мона Лиза, честит празник! Бъди жива и здрава, и само положителни емоции да идват към теб!
Отивам да ровя за Равенси 😂 вие сте виновни.

# 643
Дъщеря ми получи за 4тия си рд точно два от тези, но мен не ме кефят и ги зарязах у майка ми. Ако искате, мога да ги пусна да пътуват, но това ще е може би другия месец.

Единият е с Айфеловата кула, другия май беше замъка. Даже, ако някой много си ги харесва, може да се пише последен и да ги задържи. Ако няма интерес за пътуващи, направо ги подарявам.

# 644
Дойде ми пъзела за другарчето от Озон. Бяха опаковани добре и всичко вътре беше с добро качество. Платих с карта на куриер на озон, но не успях с приложението от телефона и се наложи да ходя да взема пластиката. Радвам се, че вече имат такава възможност.

Общи условия

Активация на акаунт