Пъзели 49

• 24 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Равенсбургер на тема 50те години - https://www.amazon.de/-/en/13335/dp/B0BC9TDCKP/ref=zg_bsnr_36054 … 396-7537005?psc=1

Вечер в Пиза 500, изглежда много приятен - https://www.amazon.de/Ravensburger-17084-Evening-500-Piece-Child … 396-7537005?psc=1

Картичка от Ню Йорк - https://www.amazon.de/Ravensburger-Puzzle-13311-Postcard-Childre … 396-7537005?psc=1

И едни лего човечета с дъга, тези май Галисън ги правеха - https://www.amazon.de/-/en/Lego-Minifigure-Rainbow-1000-Piece-Pu … 396-7537005?psc=1

# 601
  • София, България
Ох, Бухтичка и четирите пъзела, които си показала са страхотни!

А, аз за световното гласувам за Хепи и за Мимок, те имат спортен хъс и не само хъс, ами могат и пъзел да редят. Joy

# 602
  • София
Мона Лиза, защо така с лошото посрещаш Алекс? Аз й обяснявам, че е добре дошла в темата, тъй като тя ни четяла, но се срамуваше да участва понеже реди бавно. А ти я почна със секирата директно? Аз най-редовно имам чиния или чаша до мен на масата за редене, но повреден пъзел не съм предала никому.  Какъв е проблемът?

# 603
  • София
Много благодаря за доверието, Мона Лиза! Ако нямах две деца вкъщи и това на свекървата, щях да драпам със зъби и нокти. За съжаление на този етап не мога и ще остана с удоволствието да се радвам на другите Wink Идеята обаче е осъществима, адреналина мога само да си го представям и подкрепям с две ръце всеки, който може да си го позволи финансово и откъм ангажименти Hug  Страхотна идея на Бухтичка и Весето , стискам палци да намерите съмишленици.
Иначе се наслаждавам вечер на скритите части на Трефл. Все повече започват да ми харесват тези нестандартните. И да се похваля, че подаръка за другарчето дойде днес, със забавяне от седмица, но все пак дойде. Не съм сигурна дали се похвалих, че с тях поръчах на Шмит луната и девойката с балоните. Половинката ги видя в любими и каза много са хубави.. това ми и трябваше Joy ох само повече време да имах Grin

# 604
  • София, България
Хепи, разбрирам те напълно, ще дойде и нашето време като поотраснат децата. Heart

Тони, написала съм това, което съм преценила, че искам да кажа.

# 605
  • София
Щом си преценила, че няма по-добър начин да го изразиш, добре Simple Smile Радвам се, че няма някакъв проблем с това да поканим нов участник в темата.

# 606
Добре дошли са нови хора, които харесват нашето хоби:)

# 607
  • София
Тони и Hot Summer, много е мило вашето отношение, но не бих казала, че лесно се приемат всички новодошли. Ако върнете няколко теми назад, ще видите как някои хора бързо-бързо бяха отпратени, да не кажа натирени. Тук си има групова динамика и концентрични кръгове на близост и влияние. Доста е интересно, стига човек да не се впряга.

# 608
По принцип за да общуваш в интернет се иска малко дебелокожие...
На един не му харесват котки, на друг храни, на трети напитки, но всеки може да си прави каквото реши с пъзела. На мен като аранжировка ми допада за снимка, но не бих го яла в такава близост Smile

Алекс, добре си дошла, на мен признавам си чистосърдечно ми стана странно, че точно моят пост те е впечатлил, а датите и всичко е написано в него и затова не отговорих.
Отдели си само един вид подправки и реди него, така няма да имаш твърде много части(дори и като се повтарят) и ще почнат да се получават нещата.

# 609
  • София
Напоследък времето ми стига само да ви прочета и то през дни, пък какво остава да пиша в темата. И все пак редя един коледен пъзел (единственият, от който съм се отказвала до момента), Касторланд 1500 части (ама с размерите на 1000). Върви много бавно, но понеже не си го слагам на сърце, не ме изнервя. По принцип мислех да го продавам после, ама като гледам какво усилие полагам да го наредя, много се чудя дали да не си го разделя в 24 кутийки и да си направя адвент календар за догодина с него.

Бухти, страшно съблазнително предложение. Ще помисля по въпроса. Проблемът ми е, че брат ми ще вдига сватба идният септември по план, но не знам дали в началото или края на месеца. Ако състезанието беше пролетта, щях да съм първа писта.

# 610
  • София
На Castorland са такива дребни - да знаеш, че не е изключение Wink И Блубърд са същата работа.

# 611
  • Варна
Абе, само на мен ли ми се струва, че някои топ марки пъзели си развалят качеството напоследък?! След разочарованието ми от Гибсън сега редя един Шмид и забелязвам сякаш лека разлика. На мен такива неща ми правят впечатление на мига, дори преди да съм ги осъзнала напълно, но ще имам повече яснота след като го завърша, засега съм на една трета. Има някои леко разслоени части. Или пък е това, че е втора ръка може би, а моите впечатления за високо качество дотук са от чисто нови пъзели... Дано да е това, защото никак не ми се иска да последват Гибсъните.

# 612
  • София
Не само дребни, ами и тънки...
Имам снимка отпреди 2 дни, не се е променило много положението:

Качеството на снимката е ужасно ..

# 613
  • Варна
Олеееее, Елейн, ама ти точно този ли намери да редиш?!?! Аз го имам в 1000 части на Касторланд и ми се взе здравето, докато го наредя, а 1500 не бих си причинила! Иначе картинката е безобразно красива.

# 614
  • София
Купувах го миналата година по това време, когато опит с пъзелите нямах почти никакъв. Не гледах, както гледам сега, с мисъл как точно ще се реди. Просто ми се видя красив и исках да го имам. И като видях частите щях да припадна. Та отделих рамката, наредих я, не успях да сортирам нищо и го прибрах... До тази зима.

Общи условия

Активация на акаунт