Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 452
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Чудя се-колко ли време мога да се влача с тези 4 см?

# 466
Tiffany, честито бебчее! Да ви е много здрава и щастлива! На теб ти желая бързо възстановяване и дано бързо засуче и да нямаш никакви проблеми в тази област! ❤

Щом видя, че имам известия за много нови мнения знам, че си имаме ново бебче в темата, много е хубаво! 🥰
Аз си имам течения от около месец и ми е трудно да преценя за тези слузестите, които обсъждате 😃 Днес бях само на тонове без преглед, пък и лекарят ми го нямаше, че е в болницата и нямаше как да го питам, но по-рано ми беше обяснил, че преглед за разкритие ще правят в краен случай, не профилактично. Засега и на мен ми се доспива, но го отдавам и на времето и на факта, че гледам да не спя вече следобед, защото хептен пък не спя през нощта. Имах болки преди 2 дни, днес съм все едно във вторият триместър айляк 😅 много е променливо това състояние.

Кураж на всички, които ги плаши нещо. Пишете тук като ви е страх или да си помърморите ❤❤

# 467
Кристина, сега е момента да се движиш!! Дълбоки клекове, напади с единия крак напред, обикаляй коридорите в отделението 😝 чувала съм, че помага и нищо не губиш да пробваш.

# 468
Кристина, сега е момента да се движиш!! Дълбоки клекове, напади с единия крак напред, обикаляй коридорите в отделението 😝 чувала съм, че помага и нищо не губиш да пробваш.

Леле, това с нападите ме уби, много добро 🙈

Аз на топка или топки се каня да разчитам 😀💃

# 469
Аз имам такава топка вкъщи и да си призная не усещам таза да се отваря така, както в дълбоките клекове и другото, което описах 😀 е и секса разбира се 😅

# 470
Tiffany А честита рожба! Да е здрава и бързо да се възстановиш Simple Smile

На мен от днес ми е лошо нещо също не знам защо,доста е неприятно.

# 471
Повярвайте ми, много е индивидуално това с движението... 39+3 съм, не съм се спирала, продължавам с леки тренировки всеки ден, ходя по 10хил крачки, чистя, днес помагах за сглобяването на дървеното легло... още няма признаци😆 И се скъсвам от ядене на фурми😆
Обилно течение си имам от ден 1.
Утре сутрин съм на контролен преглед да видят зрелостта на плацентата заради коксаки вируса, който изкарах, и после тонове. Ще видим дали ще ме гледат за разкритие.

# 472
Аз имах предвид движение в родилното при започнало активно раждане. През цялата си бременност съм в движение, вдигам тежко, навеждам се през корема и не съм се пазила от нищо.

# 473
Честито бебче! Живи и здрави да сте!

Момичета, днес се роди Ралица ❤️
Бях секцио със спинална упойка. Мина бързо и по-добре отколкото очаквах. Не знам къде се намирам още 😍

# 474
Честито Tiffany A, да е жива и здрава малката Ралица 💗🌸🤗 Бързо възстановяване!

# 475
Честито и от мен, Тифани! Добре дошла на малката Ралица! Пожелавам и дълъг и щастлив живот, пълен с много любов и чистота.❤️💐⚘️🍀🌷.

# 476
  • Вестерос
Благодаря ви 🤗🤗🤗
Аз съм още в реанимация, че спря тока в болницата. Иначе дойде физиотерапевт сутринта и ме раздвижи.

# 477
Момичета, тоновете снощи са било супер и съм на тонове чак на Никулден. Вие лягате ли всяка вечер с мисълта дали ще родите? 😃 Нямам против чакането, а незнанието. Имам си до термин и като цяло нямам зор, ама дори момчето дето ме закача за тонове вика скоро ли сте, викам нее не на 18.12. и той дори ами то това не е далече 😑😃😃

# 478
Как беше раздвижването? Има ли голяма болка?

Благодаря ви 🤗🤗🤗
Аз съм още в реанимация, че спря тока в болницата. Иначе дойде физиотерапевт сутринта и ме раздвижи.

# 479
  • Варна
Момичета, тоновете снощи са било супер и съм на тонове чак на Никулден. Вие лягате ли всяка вечер с мисълта дали ще родите? 😃 Нямам против чакането, а незнанието. Имам си до термин и като цяло нямам зор, ама дори момчето дето ме закача за тонове вика скоро ли сте, викам нее не на 18.12. и той дори ами то това не е далече 😑😃😃
И аз дълго време бях спокойна, че има време 13.12, но след толкова бебчета тука сложих еднократна подложка под матрака и сега на всяко мърдане вечер я чувам и го мисля, дали ще е тази вечер ....странно хем много го искаш ,хем от страх сякаш го отлагам.  Но , когато то прецени ще се справя. Даже днес ще попълня документите и тях нарочно отлагах, изобщо всичко правя с плахи стъпки мислейки си, че то ще ме чака да съм готова 🤷

Общи условия

Активация на акаунт