Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 404
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Честито на майчетата ш новите бебоци, да са здрави и бързо да се възстановите.

Ние с беба Ивета се гледаме,сравнително кротка е поне за сега. Хапва си на 3 4 часа. В болницата засука още веднага, но понеже бях със силиконови зърна бързо се разраниха и сега цедя и давам. Учудвам се колко си хапва, но нека така ще порасне. Вкъщи при нас е и баткото който ми запълва ежедневието определено с мрънкане. Това е за сега при нас ядене и спане.

# 526
Честит да бъде и Томас! Да расте здрав, щастлив и безгрижен ца радост на всички!
Почват да валят бебета, как е хубаво! 🤗

# 527
  • София
Честити бебчета, Dzhavdzhilska и Steliqna89! Да растат здрави и щастливи, а на вас, момичета, бързо възстановяване! ❤️

Стелияна, надявам се сега да отшумят проблемите с краката и да се почувстваш скоро нов човек 🤗

# 528
Steliqna89 честита радост! Да е жив и здрав! Много да ви радва! Бързо възстановяване на теб!

# 529
Момичета, включвам се и аз. Днес с планирано секцио се роди  нашия син-Томас. 2900, 49 см-прекрасен Simple Smile малко трудно се адаптира,но казаха че няма за какво да се притеснявам и аз вярвам на лекарите.

P.S Не е изобщо страшно или прекалено болезнено.
На мамите,които чакат успех и леко раждане Simple Smile

Честито! Бързо възстановяване и адаптиране! Blue Heart

# 530
Честито, Стелияна!Здрав, усмихнат и обичан да расте бебока, а на теб бързо възтановяване!

# 531
Честитооо, Dzhavdzhilska и Steliqna89!
Да са ви много здрави, щастливи и послушни бебчетата. Heart

На вас ви желая по-бързо възстановяване и прибиране вкъщи на спокойствие!

# 532
Момичета, на 01.12.22г.се роди нашият първороден син Матей! 🌷🙏❤️🍀❤️В Селена Пловдив при Дани Ставрев. Отказахме се от окръжна Бургас и не съжаляваме. Секциото мина добре, добре обезболявят и ни гледат като принцеси. Само днес тук 22 бебета се родиха.

# 533
Heartчестити да са бебетата Матей, Томас и Анна! Да растат здрави и достойни хора
Мамите, бързо да се оправяте и много да гушкате бебчовците 👣

# 534
  • Вестерос
Честито на трите майки, да са здрави бебчета и щастливи! ❤️🍀🌹🎉🎊

От днес на обяд съм вече с Ралица. Държаха ме 48 часа в реанимацията, тъй като имаше авария в болницата и нямаше как да ме качат в стаята. Първият ден е много труден, вторият е ок вече. А днес като ми я донесоха в стаята и забравих всякакви болежки. За съжаление нямам кърма, не може да засуче. Пробвах с протектори. Но не става още, а все иска.. малко ми е мъчно, но ще се справя.

# 535
Честити бебета! Да са живи, здрави и много щастливи Simple Smile

Имам въпрос, може би някой се сблъсквал. Пия тотема вече 2е седмици понеже хемоглобинът ми беше много нисък, а феритин = 8.. Напоследък много ми боли стомаха. Непоносимо е. Не мога повече да пия Тотема, трябва да си лекувам стомаха вече.

# 536
Честит да бъде Матей! Да расте здрав, щастлив и обграден с любов! Бързо възстановяване!
Тифани, кърмата слиза след третия ден - ще дойде... пробвайте, ще се научите взаимно. Аз родих в понеделник рано сутринта, цял ден не ми я дадоха, защото се наложи терапия и престой в кувиоза, чак във вторник през нощта ми я дадоха да я "накърмя", хвана си и от началото беше да се мъчи от мен +добавка АМ, в сряда през нощта беше последната добавка, която й дадох, защото и млякото ми дойде. През цялото време докато чаках, не стимулирах по никакъв начин лактацията. Сега обаче изникна другия проблем -гърдите болят и са пълни, а зърното голямо и твърдо, а тя трудно го засуква, уморява се, плаче, кърмим се по час-2, с паузи, но ще се напаснем. Помпа не ми дават да не разраня допълнително зърната... в крайна сметка гладни няма да останат, винаги го има варианта АМ...само спокойствие и положителни емоции трябва, че бебетата усещат и се изнервят.
Моля, стискайте ми палци, днес ще ми кажат кога ни изписват... силно се надявам да е утре,  а не в понеделник🙏

# 537
Аз така бях на тотема освен че не ми понасяше на стомаха почнах да получавам и обриви и цялото тяло ме сърбеше .Махнах я спрях да пия всякакво желязо едва изтраях 7 дни да пия тотемата.Почнах да ям много телешко,цвекло , спанак и резултата от миналата седмица е 115 хемоглобин
Честити бебета! Да са живи, здрави и много щастливи Simple Smile

Имам въпрос, може би някой се сблъсквал. Пия тотема вече 2е седмици понеже хемоглобинът ми беше много нисък, а феритин = 8.. Напоследък много ми боли стомаха. Непоносимо е. Не мога повече да пия Тотема, трябва да си лекувам стомаха вече.

# 538
ZiggyStardust не вярвах, че ще го кажа, но наистина все едно не са ме боляли. Аз се притеснявах при раздвижването и операцията и тях как ще мисля, но няма болка Simple Smile Благодаря за загрижеността.

# 539
IRusinova честита рожба! Да е жив и здрав и с много късмет! Бързо възстановяване на теб!

Общи условия

Активация на акаунт