Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 386
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Честити да са ни трите бебченца 🤗🥰❤ Да са много здрави и да растат безгрижни и щастливи 🎉 На мамите много бързо възстановяване 😘😘😘

# 541
Честити да са ни 3те бебенца, на мамите бързо възстановяване! Толкова се радвам като вляза и видя как валят бебета.
ИРусенова, защо се отказа от Бургас?  Аз лично съм се отказала от окръжна още с каката, но ми е интересно да чуя :*
Стискам палци на всички мами и бебета, скоро да сте у дома.

# 542
Честито на Русинова и на Стелияна! Да са ви живи и здрави децата, да се гордеете с тях!

# 543
  • Вестерос
Честит да бъде Матей! Да расте здрав, щастлив и обграден с любов! Бързо възстановяване!
Тифани, кърмата слиза след третия ден - ще дойде... пробвайте, ще се научите взаимно. Аз родих в понеделник рано сутринта, цял ден не ми я дадоха, защото се наложи терапия и престой в кувиоза, чак във вторник през нощта ми я дадоха да я "накърмя", хвана си и от началото беше да се мъчи от мен +добавка АМ, в сряда през нощта беше последната добавка, която й дадох, защото и млякото ми дойде. През цялото време докато чаках, не стимулирах по никакъв начин лактацията. Сега обаче изникна другия проблем -гърдите болят и са пълни, а зърното голямо и твърдо, а тя трудно го засуква, уморява се, плаче, кърмим се по час-2, с паузи, но ще се напаснем. Помпа не ми дават да не разраня допълнително зърната... в крайна сметка гладни няма да останат, винаги го има варианта АМ...само спокойствие и положителни емоции трябва, че бебетата усещат и се изнервят.
Моля, стискайте ми палци, днес ще ми кажат кога ни изписват... силно се надявам да е утре,  а не в понеделник🙏
Ами при мен се оказа, че съм с плоско зърно и ще се мъча много.

# 544
Честито на мамчетата! Пожелавам им здраве, да имат едни много щастливи и игриви бебчета! ❤️ Дано се възстановите по-бързо и да се гушкате вкъщи с мъниците! 🥰🥰🥰

# 545
Момичета 😊 Вчера на прегледа насрочихме дата за секцио 6ти декември, но нашият младеж реши да избърза и вечерта ми изтекоха водите. Нашият първороден син Орлин се роди със спешно секцио в 21:53 ч. Мъничък ми е - 45 см и 2450 г, но се държи геройски.

# 546
Честита рожбичка! Да порасте голям левент за радост на всички! Бързо възстановяване!
Тифани, може да се оправят зърната в хода на процеса.. Помпа? Акушерките какво казват?

# 547
Честит син Орлин, Панда! Много хубаво име, силно и "високо"! Да ви е жив и здрав!

# 548
Честит да е малкия Орлин 🤗 Здраве и късмет 💙

# 549
Толкова е хубаво да се чете темата вече ❤️❤️❤️Да са ви здравички бебенцата, а за мамите бързо възстановяване!
На тези дето ни предстои, стискайте палци! 😊🤗

# 550
И аз да се запиша.Сутринта със секцио  се роди нашето момченце-3кг,49см.Засега нямам проблеми,но беше  гадничка процедурата.Все пак е за добро.Утре ще се гушкаме с моето момче,прилича цялото на мен 💗

# 551
Честито, Edelvais123 🤗 Да е жив и здрав малкия бебок 🥰 Леко възстановяване 🤗🌸

# 552
Орлин, какво страхотно име! Честито и честито на Еделвайс❤

Бързо възстановяване 🤩

# 553
boredpanda9, Еделвайс честити бебоци. Живи и здрави да са ви. Бързо възстановяване и на двете.
Е и аз да се похваля, сутринта ми се обадиха от болницата, утре ще ходим да си вземем малката шушонка. Толкова съм щастлива,незнам къде се намирам. Нямам търпение да си се гушкаме,малко остана.
П.С. Незнам довечера как ще заспя от вълнение. Хепи, хепи,хепи.

# 554
Честити бебоци на новите мами. Живи и здрави да са ви. Бързо възстановяване на всички!

Общи условия

Активация на акаунт