Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 366
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Момичета и аз се включвам с новина.Днес преди обяд в 11:22 се роди нашият втори син Владимир🍼3380гр.,50 см.Второ нормално раждане,наложи се епизоотомия.Всичко беше за  2 часа.В предродилна влезнах в 9:¹⁵ с 5 см разкритие,пуснаха системата,и в родилна мина много бързо горе долу 5,6 напъна и бебчо изскочи.Успех на всички Бъдете спокойни,не се притеснявайте,слушайте напътствията на екипа🤗

# 556
boredpanda9, Еделвайс, Lora88 честити да са Ви бебчетата! Да са ви здрави много! ЗОРНИЦА, много се радвам че с малката ще се гушкате Simple Smile да споделиш как е та като се приберете :*

# 557
Браво на всички мами, гордея се с вас! Вие сте железни! Ама, айде малко да се помолите и за мен 😂 всички имам чувството, че родихте, само аз останах 🙄😀 имам 9дни до термин и никакви признаци да излиза това бебе 😅 какво е това нещо!? Завиждам ви благородно 🤪

# 558
За няколко часа не съм влизала и толкова много бебчета 🥰🥰🥰 честито на всички! Много щастие и хубави емоции! ❤️Зори много се радвам 😊❤️

Блонди и аз имам чувството, че само аз останах 🤣 няма страх нито паника от раждането, ама и търпение вече нямам 🤣

# 559
Честити бебчета! Да бъдат здрави, щастливи и обичани!  На мамите -бързо да се възстановите!

# 560
Честитооо на IRusinova, boredpanda9, Edelvais123 и на LORA88. Голяма мъжка банда събрахте 💙 Да са ви много здрави и послушни! А на вас бързо възстановяване за да може да се гушкате повече с бебоците!

Зори, прекрасна новина! Няма по-хубаво от това да сте си заедно! Да разказваш после как е като сте у вас ❤

Блонди, и мойта кокона още си седи на топло. Дори много рядко ме боли като контракция, обратно на всичко докато бях на магнезий повече болки имах 😃 Явно няма да е скоро… 😅

# 561
boredpanda9, Еделвайс, Lora88 честити бебочета! Да  води радват и слушат много! Зори, много се радвам, че ще сте си заедно! Дано бързо да се напаснете с бебонка!
Аз бях на ЖК днес, малката е около 2200 по апарат,  а аз влизам в 34 седмица. Върви си малка, но поне е понаваксала благодарение на протеина. Хубавото е, че се е обърнала в позиция за раждане и има шанс и за нормално.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 22:04 от Wanderers

# 562
Браво на всички мами, гордея се с вас! Вие сте железни! Ама, айде малко да се помолите и за мен 😂 всички имам чувството, че родихте, само аз останах 🙄😀 имам 9дни до термин и никакви признаци да излиза това бебе 😅 какво е това нещо!? Завиждам ви благородно 🤪

Моя термин е утре и изобщо няма признаци😆 Даже ми е супер спокойно... само ме изнервят роднините и приятелите, които звънят и пишат през 30мин да питат ДАЛИ ИМА НЕЩО НОВО😆😆

Честито на всички мами🩷 Нека са здрави всички бебчета и много да ви радват🤱🩷

# 563
  • София
IRusinova, boredpanda9, Edelvais123 и LORA88, честити момчета! Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart
Желая ви да са ви здрави и да растат безгрижни и обичани! И вие бързо да се възстановявате!

Ей, гордея се с всяка от вас, от колко месеци си следим историите тук. Изобщо не знам как дойде декември. Помня, че преди няколко месеца времето се влачеше... А сега просто лети.

# 564
Честито на всички нови мами, бъдете живи и здрави Вие и Вашите мъници!

# 565

Моя термин е утре и изобщо няма признаци😆 Даже ми е супер спокойно... само ме изнервят роднините и приятелите, които звънят и пишат през 30мин да питат ДАЛИ ИМА НЕЩО НОВО😆😆

Честито на всички мами🩷 Нека са здрави всички бебчета и много да ви радват🤱🩷

И моя термин е утре  и никакви признаци за раждане. Бенка си шава както обикновено и не и дреме. Ама и аз да съм си на топличко и на мен няма да ми се излиза. А роднини и приятели вече яко дразнят. Даже спрях да вдигам на някой... Вече нямам търпение🤪😜😝

# 566
LORA88 честито бебче! Да е здрав и много щастлив! Бързо възстановяване на теб!

# 567
И аз съм тук още и още сме 2 в 1 Simple Smile и аз си чакам и се чудя дали останаха бебета за декември, всички се излюпиха ноември Simple Smile ама ето ще има Simple Smile

# 568
Честито на новите мами Heart Eyes Много бебета имаме вече . Аз съм с паднала тапа и 1см разкритие , което незнам кога и как е станало . Утре ще имам гости , елхата я украсих , вкъщи изчистих , тук първи сняг заваля . Чакам си бебето и това е . Имам безболезнени контракции . Обикалям яко коледни базари , изобщо не се спирам . Все ми е тая дали ще съм вкъщи или навън като тръгне раждането . Багажа и документите за болницата са в колата , аз съм навсякъде с ММ , той ми е шофьор , така че съм в готовност . Хич не бързам да раждам , много си ми е добре бременна . Grinning
Родилите когато можете споделете как е минало раждането , как се чувствате .Hug

# 569
И аз съм си още тук , и мойта беба не бърза .И аз съм супер изнервена от роднини и приятели и вече съм на ръба на търпението някой да не си го отнесе с толкова много обаждания и смси ежедневни

Общи условия

Активация на акаунт