Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Честити бебчета на всички новородили! И да искам няма да мога да ви изредя поименно 😁 Бъдете благословени! На малкото които все още им предстои стискам палци ! ♥️
Как сте вие?

# 616
Викиту,Ана 987 честита ви радост! Да растат живи и здрави и с много късмет! Бързо възстановяване на вас!

# 617
Здравейте , в 6:11 днес се роди нашият син Момчил , 2970 кг, 49 см чрез спешно секцио заради започнали контракции и 6 см. разкритие. Той беше седалищно .За сега всичко е ок , аз се опитвам да почивам и да се движа , а надявам се до края на деня да мога и да стана . 🙏🏻💙

Честито! Нека бъде здрав и силен момък и много да радва мама и татко!

# 618
Благодаря, бебчетата напредват.Надявам се много скоро да ви се похваля с няколко бебенца в къщи

Честити бебчета на всички новородили! И да искам няма да мога да ви изредя поименно 😁 Бъдете благословени! На малкото които все още им предстои стискам палци ! ♥️
Как сте вие?

# 619
Честито на всички мами с нови пухкавк попълнения! Бъдете здрави! 🤗

ММ Happiness, стискам палци да ни споделяш все хубави новини!

# 620
  • София
За малко да изпусна да честитя хубавите новини на Jencheto1!

Честито и на мама ana.987!

Да са ви здрави бебчетата и много семеен уют и спокойствие ви желая Heart

И да кажа, че ХИЧ не сме малцинство неродилите, поне спрямо списъка на заглавна страница Grinning

# 621
За малко да изпусна да честитя хубавите новини на Jencheto1!

Честито и на мама ana.987!

Да са ви здрави бебчетата и много семеен уют и спокойствие ви желая Heart

И да кажа, че ХИЧ не сме малцинство неродилите, поне спрямо списъка на заглавна страница Grinning
Идва и вашето време. Скоро ще родите и ще забравите. 😉

# 622
  • София
Не сме, не сме малцинство Grinning.

Видях се с Имир, който е решил да ражда в Шейново да не търси свещички профенит. Тя каза, че имат и дават при нужда.

Вчера украсих елхата, надявам се господина да изчака до 15-ти. Аз съм се родила след термин и му напомням да си чака времето Grinning. Доста се движи вечер през деня спи и рядко се мърда.

На мен ми се спи доста и лесно се уморявам. Допълвам багажа за болницата. Днес ще сглобим легълцето и ще сложим в банята лира. Книгата на Хедра я преполових.

Вече родилите, кажете как върви кърменето?

Честито на всички майки на новите бебоци. Може да си направим футболен отбор Grinning.

# 623
Здравейте мамчетаааа, честито на всички родили вече!
Не мога да изчета всичко което сте изписали Grinning
Ние вече сме на тема - кърмене , колики ?
Нашето момиченце има колики от няколко дена и сме на капки Биогая и чай против колики- продължава да я боли коремчето незнам до кога.
Постепенно минахме само на кърма  през 2-3 часа сама се буди гладна Joy
Зърната ми са много наранени и ги мажа с Гермастан  но няма време кога да заздравеят. Ще пробвам с протектори надявам се да свършат работа защото е толкова болезнено че чак ми се плаче.
Успех и леко раждане  на всички мами!
Heart Eyes
 Вие давате ли вода на вашите бебенца?
Аз давам чайче за коликите , тъкмо и да си изплакне малко устата след хранене защото може да се появят бактерии в устата.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 13:35 от pepinna

# 624
Първата вечер вкъщи мина спокойно. Днес ни предстои първото цялостно къпане. Вчера пропуснахме, защото ги къпят в болницата... и изпадам в тих ужас, защото съм забравила, а миенето на дупето при смяна си е цяло приключение все още.😁
Ние сме изцяло на кърма, но чуденката ми е, че се наяжда само от едната гърда, а аз не изцеждам от другата, просто ги редувам на следващото кърмене. Навсякъде пише, че не е проблем това, но аз се притеснявам. Акушерките ме съветваха да предлагам и двете гърди, но бебето си се наяжда само от едната и си заспива спокойно и си спи около 3часа... 🤔

# 625
Нашето момиченце има колики от няколко дена и сме на капки Биогая и чай против колики- продължава да я боли коремчето незнам до кога.
Зърната ми са много наранени и ги мажа с Гермастан  но няма време кога да заздравеят. Ще пробвам с протектори надявам се да свършат работа защото е толкова болезнено че чак ми се плаче.
Heart Eyes
Аз давам чайче за коликите , тъкмо и да си изплакне малко устата след хранене защото може да се появят бактерии в устата.
Ние от вчера почнахме да се напъваме и да поплакваме и от неотологията ми бяха изписали Co-Lactase при нужда сега в 3 с млякото ще дам за първи път. Водичка давам , защото сме изцяло на АМ да си глътне два пъти и да не се събира бяло на езика. Знам че за кърмачета не трябва до 6 месеца. Къпем се през ден , изхожда се по 4 пъти и все си мием дупето😁. Какъв крем използвате? Аз купих судокрем и мажа с него , обаче вчера минахме на 2ка и в къщи имаше друга марка (някаква измислена подарък от болницата) и гледам устничките са зачервени , дали може да е от памперса?защото редовни се мием и нз. Пъпа ни падна преди седмица и третирам с антибиотична пудра до кога с нея да сипвам? Вие какво направихте/ще направите с пъпчето не бебчо 😁

# 626
При мен кърменето си беше прикачения. Толкова ме беше разразила че имаше кръв в протектора и сега ценя и давам кърма от шише,не мога да си позволя да не знам какво яде. Колики май още нямаме но понякога трудно се изхожда ,давам само био баланс капки. Вода също предлагам независимо че е на кърма

# 627
Heart Eyes

И моите момчета са със зверски колики. Давам Био Гая и Био Амика. Вода давам след хранене. Педиатъра каза по една лъжичка да изплакнат устата. Аз давам от шише, ама понякога отказват да я пият, та ще пробвам с лъжичка, че езичетата побелели, не могат да се изчистят. На коя марка е чая за колики?

# 628
За кърменето, с първото ми дете точно така беше и при нас. Едно хранене на една гърда, на следващото на другата. Следях само да не се образуват бучки, ако почнеше да се втърдява другата гърда преди следващото хранене, просто изцеждах съвсем малко. Така съм я кърмила до 10 месец и не съм имала проблем.

Първата вечер вкъщи мина спокойно. Днес ни предстои първото цялостно къпане. Вчера пропуснахме, защото ги къпят в болницата... и изпадам в тих ужас, защото съм забравила, а миенето на дупето при смяна си е цяло приключение все още.😁
Ние сме изцяло на кърма, но чуденката ми е, че се наяжда само от едната гърда, а аз не изцеждам от другата, просто ги редувам на следващото кърмене. Навсякъде пише, че не е проблем това, но аз се притеснявам. Акушерките ме съветваха да предлагам и двете гърди, но бебето си се наяжда само от едната и си заспива спокойно и си спи около 3часа... 🤔

# 629
  • Вестерос
Честито нови бебчета! Да са здрави, щастливи, с късмет! 🌹🍀🎉

Каква вода давате и как? Подсладена или?

Някой да храни с фризолак 1? Ако да, как правите разтвора? Колко да е топло?

Ние се прибрахме вчера. Не успях да спя снощи, но днес поспах с нея. Успя да се изака след стимулация.  Тръгна пак коластра и дано потръгнат нещата.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:12 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт