Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 291
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Ще чета утре,  само минавам да кажа, че днес се появи моята втора принцеса София съа секцио. Тези 2820 гр к е 47 см. Много е мъничка

# 661
Здравейте. Аз да се оплача- термина ми беше 3.12. а още няма бебе. Днес бях на преглед и доктора каза че ще си почакам, а вече си тежи доста. Искам да попитам вече родилите - правят ли клизма в болницата преди раждането?

# 662
  • Вестерос
Честито и от мен на мама Даниела и бебе Боян. Да ти е много здрав и щастлив! 💙
На теб ти желая по-бързо възстановяване след секциото и повече успех в кърменето, дано ти е помогнала някоя жена вече! ❤

Тифани, що не сподели по-рано това за песните? 😅 Дали е късно да почна в 38г.с.? 🤣
😁 защо не.
..
Боря се аз още с кърменето. Изкарвам с помпата малко. Но хич не мога да я сложа да суче.. Трябва да търся консултанти. Всички пози пробвах.

Веси, ние с ММ се редуваме да поспиваме, защото заедно сменяме памперс преди всяко ядене, той прави ам, аз храня.. Но се събират един час сън на три часа някъде.
...

Честито бебче! Да е здрава и щастлива 🌹🎉🍀

# 663
Момичета, дъщеря ми имаше ужасни колики. Много се измъчвах, опитахме какво ли не, накрая ни помогна Лефакс, препоръчвам го, не зная дали на всяко дете действа, но просто се родихме като почнахме да даваме. Сега ще се заредим предварително. Няма го по аптвките, пишете в гугъл да видите за доставчици, във фейсбук също бях попадала на реклама нс лефакс.

quote author=DidPib link=topic=1500090.msg45683682#msg45683682 date=1670262593]
Трудно е с безсънието. Ние също сме така- по цяла вечер плаче, през деня също 😁 Обикновено след като го нахраня и се почва с хълцане, а след това рев заради коликите. Слагаме капки еспумизан, био амика, даваме и омнибиотик панда, но явно не помагат. Къса ми се сърцето, че няма какво да направя, а бебочо ми се гърчи в ръцете. Седя и плача с него.
[/quote]

# 664
Клизма правят при прием.Не е нещо толкова ужасно. 
Мен ме мъчат едни остри болки  в корема след секциото и не знам докога ще съм така.Едвам ставам, а вече минаха 5 дни.Отделно и краката са ми страшно подути.Общо взето ,ако не е бебето ще се срина тотално.

# 665
Ние още не плачем така , почна да си търси млякото не в 6 а 5:30 от 0:00 до 5:00 си поспивам. Ние имаме колики и много трудно си пием млякото в 18:00и21:00 тъкмо всичко се беше оправило и почна да пие по 100мл подщи на всички хранения , но днес в 18:00 пи 40 а в 21:00 60мл. Плаче и се стиска и както е бяла става червена като домат. Ние даваме било баланс с витД +една капка чист витмн Д и за колко имам infakol и Co lactase. İnfakola spada poduvaneto na korema i mislq ce pomaga povece ot Co lactase. Нормално ли е да ака след всяко хранене (това започна след като увеличихме храната на 100мл) жълто гъсто. Тя си акаше иначе 3/4 пъти. Сега сигурно защото яде повече или нз

# 666
  • Вестерос
Мен ме мъчат едни остри болки  в корема след секциото и не знам докога ще съм така.Едвам ставам, а вече минаха 5 дни.Отделно и краката са ми страшно подути.Общо взето ,ако не е бебето ще се срина тотално.
Мен ме боли само матката от време на време. В болницата бях с подути крака, казаха ми, че е от упойката. Така ме болеше и гърба.

При приема на мен клизма не са ми правили, а ми дадоха разхлабително сироп да пия вечерта преди секциото. Същият ми дадоха и последната вечер от престоя, за да се изходя след секциото, много държаха и все ме питаха дали съм.

За акнето нямам идея. От снощи в 12 вечерта до сега е акала четири пъти.

# 667
Нормално е да ти се плаче, хормоните, стреса, недоспиването трябва да излязат от някъде и плачът е като естествен мехлем за душата..аз правя много разходки на свеж въздух и пренатална йога, но като се появи малчо, плачът ще ми е отдушника 😅

Пробва ли да се свържеш с консултант по кърмене?

[/video]
Нас ни изписаха вчера и откакто се прибрахме де започнаха мъките. От детска стая ме посъветваха да купя Хип, нищо че в момента ги хранят с Нан. Аз не успях да се справя с кърмата. Отказаха да ми помогнат в родилното-имали много работа. Все пак още пробвам-може да ми се получи. Започнах да я Храня с Хип, а тя все беше нервна и се събуждаше. Кулминацията беше е 5:30 сутринта когато огласи квартала. Направих мляко и сложих капки за колики- поспа върху мен известно време. Аз пратих ММ за Нан. Последното хранене беше с Нан и изяде 55 мл, от Хип ядеше само по 35-40 и сега спи. Чудя се дали проблема беше в млякото като количество или в марката. Покрай нея си поревах и аз.
Днес за последно пробвах сама. Утре ще се свържа. Дано не е прекалено късно.

# 668
Прекрасно име!
Честита да е малката София 👣🍓 а на теб бързо възстановяване!

Пс: като се почустваш добре, пиши как върви с кърменето след секцио, кога засуква и в каква поза се кърмите ☺️

Ще чета утре,  само минавам да кажа, че днес се появи моята втора принцеса София съа секцио. Тези 2820 гр к е 47 см. Много е мъничка

# 669
Здравейте. Аз да се оплача- термина ми беше 3.12. а още няма бебе. Днес бях на преглед и доктора каза че ще си почакам, а вече си тежи доста. Искам да попитам вече родилите - правят ли клизма в болницата преди раждането?

Клизма правят ако не са изтекли водите 🙂
Аз първия път като раждах отидох с изтекли води и нито клизма са ми правели, нито сироп са ми давали.

# 670
Честитоо! Да ти е жива и здрава и много радост да ви носи! ❤
На теб бързо възстановяване и пиши когато можеш! ☺

# 671
Мен днес ме вкараха в болница термина ми е на 7.12, но заради минимално ниво на водите сега съм тук 😟. Утре щели да пробват със система Окситоцин да предизвикат контракций.
P. S Честито на всички мами да си ви живи и здрави дечицата 😍😍

# 672
Мен ме мъчат едни остри болки  в корема след секциото и не знам докога ще съм така.Едвам ставам, а вече минаха 5 дни.Отделно и краката са ми страшно подути.Общо взето ,ако не е бебето ще се срина тотално.

Краката ще минат около 10тия ден. При мен тогава спаднаха отоците.

# 673
Честито! Много здраве и щастливо детство на малките слънчица! ❤️

Мамчета, какво усещахте последните часове преди раждането? Аз всяка вечер си мисля, че е момента 😁

# 674
Седя си аз в леглото и изведнъж чувам Пук! Все едно балон 😀 ставам, то тече 😀 това преди 45мин. Изкъпах се, мъжо спи, аз се клецам на топката и се чудя какво да правя 😅 нямам контракции още

Общи условия

Активация на акаунт