Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността и киста по време на бременност?
Кога трябва да започна да използвам крем против стрии?
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и прилошаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността и киста по време на бременност?
Симптомите на бременността включват усещане за подуване на гърдите, гадене, прилошаване, умора, чувство за подуване в корема, болки в яйчниците и повишена сънливост. Някои жени изпитват и чувство на глад сутрин. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена. Симптомите на бременността могат да включват голям глад, прилошаване от ниско кръвно сутрин, болезнени и напрегнати гърди, увеличение на гърдите, придърпване и болки в корема, увеличаване на честотата на посещенията в тоалетната през нощта, умора, гадене и повръщане и често събуждане през нощта. Симптомите на киста по време на бременност могат да включват коремна болка, нередовна или по-силна от обичайната болка в яйчниците и увеличаване размерa на яйчникa. Симптомите на киста на яйчник по време на бременност могат да включват коремна болка, нередовна или по-силна от обичайната болка в яйчниците и увеличаване размерa на яйчникa.
-
Кога трябва да започна да използвам крем против стрии?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и прилошаване?
Симптомите на бременност, свързани с гадене и прилошаване, могат да варират при отделните жени. Някои може да изпитват тези симптоми предимно сутрин, докато други могат да ги почувстват по всяко време на деня. Важно е да се отбележи, че тези симптоми могат да бъдат различни за всяка бременна жена и могат да се променят през различните етапи на бременността.
-
Къде мога да намеря специални сутиени за бременни?
-
Какви са препоръките за приема на витамини по време на бременност?

да не кача пак толкова кила, затова и се ограничавам в яденето.
Докторът каза, че всичко изглежда нормално
, в 6г.с. съм
(не сме говорили за точната дата на термина). Следващия преглед ми е на 01.02. - след цели три седмици. Каза ми освен фолиевата киселина да пия и витамини за бременни още отсега - купих си едни, които много ми изхвалиха в аптеката - Pre Natal (май казаха, че са белгийски) - не съдържали почти никакви консерванти и били извлечени от билки и плодове. От днес или утре ги започвам и тях.
ето ме и мен.
Все такива добри новини да има покрай теб!

Браво, че си успяла да ги свалиш! От кога всъщност започват да се качват килограми?

Щом казва че е добре за бебо,ще ги пия.
.
Много се ядосах.Цял ден нея погледнах.Много се изнервих с нея

Бързо да пораства точицата и другия път да и чуеш сърчицето! Много мъчно ми стана, че шефката ти е успяла да те разплаче. Направо заслужава да си вземеш болничен съвсем скоро и до края да не се върнеш - да я видим тогава какво ще прави
. Ама така и се пада като незнае как да се държи с хората! В крайна сметка си била на лекар! Да ти развали този вълшебен ден
. Аз също напуснах, защото шефа беше луд за връзване и много си изпускаше нервите, та късаше и моите. Иначе работата си я харесвах 
и изобщо не и обръщай внимание!