16 дена закъснение 3 положителни теста!

• 1 426
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!!😊
Кратко ще обесня и ви моля да ми дадете съвети защотот ми е много притеснено..
До сега съм ходила 3,4 пъти на гиниколог има един пробллем че доктора ми не вижда плодов сак а пък си направих ЧХГ с резултат 66668.000mlU/ml това означава че съм бременна  изпратих му резултата.. и той се обърна и ми каза ...
Не искам да ви плаша  "когато дойдохте на преглед,,Не видях плодов сак  може да е извън маточна ...
Надявам се че не е!!!
Данно да е още ранно за да попадне незнам какво да си мисля първата ми бременост нямааше никакъв проблем

# 1
На кой ден от закъснението сте била на преглед?
На кой ден е пуснат кръвния тест?
Попринцип с такъв висок резултат е за 5-7 ма седмица, и е напълно възможно да е извънматочна бременност след като не се е видял плоден сак.

# 2
На кой ден от закъснението сте била на преглед?
На кой ден е пуснат кръвния тест?
Попринцип с такъв висок резултат е за 5-7 ма седмица, и е напълно възможно да е извънматочна бременност след като не се е видял плоден сак.
Днес направих ЧХГ  .. преди няколко  седмица ходих и ми каза че още нямало нищо  предната седмица ходих и докторката ми   извади снимка

# 3
Преди няколко седмици е относително, а и е нормално да е нямало нищо,ако сте отишла с двудневно закъснение примерно.Сега с това ЧХГ , като отидете на преглед ще се види, даже и пулс ще има. Успех !

# 4
Преди няколко седмици е относително, а и е нормално да е нямало нищо,ако сте отишла с двудневно закъснение примерно.Сега с това ЧХГ , като отидете на преглед ще се види, даже и пулс ще има. Успех !
Силно се надявам да не е извън маточна 😏

# 5
  • София
Какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт