Професионални серии за коса - тема 158

• 90 139
  • 768
  •   1
Отговори
# 465

Също от Bumble & bumble - какво бихте препоръчали (никога не съм пробвала марката)? Някой финиш или хидратираща серия имат ли сносна?
Stella D От Bumble ползвам напоследък ето това

Surf Infusion - усещам го по-добре дори от финишите на CHI, които доста време ползвах. При тях обаче ми е много удобна цената и малката опакова. В Bumble маслата се усещат, косата е по-мека и с повече блясък. Със 100 мл. изкарвам повече от половин година.
Сешоарите, които си показала са добри, според мен гледай гаранцията и след гаранцията да имат обслужване, да не се налага заради нещо дребно да купуваш нов уред.

# 466
Олаплекс е създаден през 2014г.
Най-вероятно ще ви отговорят, че могат да гарантират за качеството само ако е закупен от официален дистрибутор.
Мдаа,2015,2020 и 2022 са възможни години,не знам как си формулират партидите.
Възможно е да се измъкнат и с такъв отговор.Не съм писала от къде съм го купила...

Olia аз слагам по 2 пипети,не съм броила колко капки са

# 467
  • София

Ванеса, ето това е дъното на олаплекс 3 купен от официален доставчик. Има и qr код, който при сканиране отваря сайта на олаплекс с информация за олаплекс 3.

# 468
  • София
   Това е моят. От Експерт Бюти.

# 469
Аз имам Олаплекс №6 от Нотино и е оригинален. При сканиране на QR кода отваря официалният сайт и то на №6.
Иначе отдолу е: 1K0908-21324A101

# 470
Мерси момичета,като гледам номерата на партидите,май съм прецакана Grinning Ще прислушам и Нотино де

Нещо друго се сетих,
Някоя от вас ползвала ли е leave-in маската К18? Имам предвид по-продължително време.
Вчера я пробвах и съм силно впечатлена.Ще направя курса от 4 последователни миенета,но исках да сондирам мнения,как се държи на други коси.
Мисълта че имам не измита маска по косата си няколко часа ме преследваше,но в течение на деня даже я забравих.
Косата обаче на пипане и визуално е по-гъста,по-жива и по-здрава.Няма никакво заплитане,даже и най-късичките косъмчета на врата,които понякога ми се заплитат от жилетки и яки.Изтънелите връхчета са видимо уплътнени.
Отдавна и се канех на тази марка,но все не ми се вярваше че, ще работи както се обещава от производителя.
Ще мина курса и най-вероятно ще взема спрея и шампоаните,любопитна съм.
Ще ми е интересно някой да сподели впечатления

# 471
  • Варна
Ванеса не се вкарвай във филми Grinning. От теб точно не го очкаквах. Изклепай я колко са 100мл. за нашите чуми. Наясно си,че чудеса от тройката няма как да очакваш. Дай малко инфо за К18. Бая солена цена има тоя дребус.

# 472
За Олаплекс - първите цифри по всяка вероятност са партидата. Според мен 22110878 означава, че е произведен през 2022, ако съдим, че по другите опаковки кодът започва с 21, т.е произведени са миналата година.

# 473
Принцес,то че ще я изклепам е ясно,няма да я връщам,не ми се занимава с гимнастики.Но не обичам шменди-капели,като търсят пари за оригинален продукт,да продават такъв.И по възможност,да не е изтекъл Grinning
Остави го тоя Олаплекс,и без това ако К18 свърши това,което обящава, ще зарежа Олаплекса.

Сега за К18
Чудех се,да подновя двете стъпки на Олаплекс или маската К18.Макар че,сравняват маската с Олаплекс 3.Изчетох много тестове,коментари и т.н.,едното е преди миене,друго е след миене...ще видим по-натам къде е истината.
Маската съдържа пептид(sh-Oligopeptide-78),който прониквал много дълбоко в косъма и поправял щетите.
Намерих само тази снимка

Взех 50мл,другите ми се видяха твърде мънички,а голямата 150мл ми се видя много за тест.Бутилчето е с помпичка,много удобно и с тапичка в отвора,хитро.
Според указанията,косата се измива,най-добре 2 пъти с шампоан,без да се ползва балсам/маска директно се нанася К18 маската.Изчаква се 4 минути и после се продължава със стайлинга.Могат да се ползват всякакви финиши.
Аз измих 2 пъти с ДПШ,за по-сигурно.Подсуших добре косата с кърпа,нанесох маската(2 малки лешника) и уж щях да засичам,а се отнесох.Стояла съм с маската около 10 мин. Накрая сложих Олаплекс9 и кърлито на Керастаз и изсуших.
Странно е чувството да имаш не измита маска по косата,но се свиква.Важното е че,си харесах косата на първо четене.Както казах,е по-плътна и по-жива.Много мека на пипане,но не увиснала или бухнала.
Единствено не ми хареса че докато седя с маската,коренът ми се слегна и после при сушенето не можах да докарам обем.Бях я защипала назад с една шнола.Трябва да намеря начин някак да я вдигам/връзвам докато трае времето.
За спрея,от изчетеното стигам до извода,че е като първа стъпка на Олаплекс.Нанася се преди боядисване,къдрене,трайно изправяне...не се изплаква,а директно се нанася боята(примерно).След измиване с шампоан,се нанася маската.Нататък е ясно.
Малко по диагонал четох за спрея,като го взема ще чета по-обстойно.
Шампоаните,единият е ДПШ,другият за ежедневно ползване.Също съдържат пептида,който е главният герой в продуктите на марката.

# 474
Олаплекс 6 - купуван миналата седмица от Арлен с QR код

Доволна съм, косата изглажда сравнително добре , на цвета също се отразява ок. Ако е вярно това за кода значи е 2022 г. производство. Според мен няма фалшиви, а по-скоро такива дето са старички, преди да сложат QR.

# 475
  • Някъде там
Влизам в темата да похваля Медавита.
Закупих си спрей олио за блясък на косата.
Пристигна много красиво опаковано, в коледна кутия, вътре имаше мострички.
Олиото е леко и приятно, блясъка на косата е огледален, но не знам дали е от олиото или от всичко, което сложих на косата Grinning
Измих с напура, сложих балсам на Кертаз Elixir Ultime, помпичка от крема на олиосета и за разкош пръснах Медавита Simple Smile
Дано да има наличен крема на олиосета в магазина на ЗР.На 28 ще имам път към София и съм решила да обменям точките от картата.

# 476
Може да се направи онлайн поръчка, с опция вземане от магазин и пак да се използват точките от картата. Кремът го държат в наличност във всичките си обекти, нали е хит, но магазините не винаги са много добре заредени.

# 477
Влизам в темата да похваля Медавита.
Закупих си спрей олио за блясък на косата.
Пристигна много красиво опаковано, в коледна кутия, вътре имаше мострички.
Олиото е леко и приятно, блясъка на косата е огледален, но не знам дали е от олиото или от всичко, което сложих на косата Grinning
Измих с напура, сложих балсам на Кертаз Elixir Ultime, помпичка от крема на олиосета и за разкош пръснах Медавита Simple Smile
Дано да има наличен крема на олиосета в магазина на ЗР.На 28 ще имам път към София и съм решила да обменям точките от картата.
ЗА кой крем на олио сета иде реч?

# 478
Момичета, бях прочела че Златна рибка правят намаления и за 8ми март,  вярно ли е?
Понеже ми подариха ваучер за Златна рибка и не искам да го използвам сега понеже имам доста запаси, а ми се иска на някое хубаво намаление да си взема повечко неща.

# 479
Правят, но не е хубаво намалението по спомен.

Общи условия

Активация на акаунт