Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 813
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Стела, наредила съм ги единствено по признак разлика във възрастта - факт. Нищо повече не сравнявам.

femmi2, когато дойде любовта, не пита ти на колко си Wink Хазар е от доста време с Онур Юнлю. Ако ѝ е гадно с него, нормално е да си тръгне, не я държи насила.

Има двойки с обратна разлика - живеят си щастливо, въпреки хорското несъгласие и одумки.

Пепелче, защо да се караме, всеки има мнение, на мен различното не ми пречи. И друг път съм казвала - моята оценка за актьори и актриси винаги преминава през това какви са като хора. Никаква красота и никакъв талант не може да ме заплени, ако човекът, който ги притежава не е читав.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 13:15 от LU4IQ

# 121
Ааа, Лу😍, лафът е такъв, не съм си и помислила да си разваляме седянката тук, заради непознати. 😂

Нещо не ми спорИ Сивия , струва ми се, че бавно се развива действието и вече 4 серии нямам храна за догадки.
Някакви леки подозрения, но нищо, което да ме провокира да чопля и да си задавам въпроси.
Просто чакам финал, за да разбера защо е всичко това.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 15:22 от pepel_ot_rozi

# 122
Не пита любовта , при  Онур и Хазар Огромна разлика.  
На някой двойки не им личи толкова.  
Чачи с шаманката имат разлика тя не е фрапантна . Той е споделял , че харесва по зрели жени не кифли без  драми и обещания . На снимки Дуда изглежда по възрастна . Не я понасям по разни причини.   Живота си е техен няма да питат феновете .  Това не пречи да си кажем мнението. На колажи какво я прават и рога и слагат да се отървем:joy:
Липсва интрига при него скучно ни е така .

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 15:26 от femmi2

# 123
Стела, наредила съм ги единствено по признак възраст - факт. Нищо повече не сравнявам.
👍👌

....... моята оценка за актьори и актриси винаги преминава през това какви са като хора. Никаква красота и никакъв талант не може да ме заплени, ако човекът, който ги притежава не е читав.

👍 И аз съм така, затова и чета доста за някой актьор/актриса, които са ми харесали на екран....за да доизградя виждането си!

Не съм безумна манячка на даден актьор или актриса.....но, съм изпадала и в лек транс 😀🤣....но, съм и намирала път, за да излезна от "положение"...
И за да не обидя някое момиче или момче тук в темата - няма да спомена имена, но от малкото сериали, които съм гледала - никога няма да загледам трима актьори и една актриса - по никакъв начин. Да са здрави и щастливи.

femiiii, единият от тримата не е  Чачо. 👍Просто до него не съм стигнала. Но, ще го загледам! 👌🌺

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 12:24 от Stella2021

# 124
Стела  Flowers Hibiscus споко знам  не е  Чачо и ще стигнеш до него като актьор .

Още подобности от Бирсен Антулташ . Не е ли да знаш от началото до край като на платформите какво се случва в сценария не е работа да се пише на коляно. За Джанан се радвам страхотна актриса е .  Успешно се пребори и с рака .    

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlitugun-annesini-n … -oynayacak/12617/

Продължават преговорите за актьорския състав за семейния сериал на Show TV, който ще събере Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya.

Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya ще изиграят двама влюбени в сериала “Family” на Show TV. Партньорът на Татлътуг, който ще даде живот на управител на бар с голямо семейство, живеещо във фермата на име Аслан, се промени в последния момент. Kerem Çatay, шефът на Ay Yapım, предложи на Özge Özpirinçci да работи по други проекти, за които главната жена от сериала "Девин" дойде на етап договор. Тогава Серенай Сарикая, която беше спомената преди, беше интервюирана за ролята. Серенай Саръкая, която се завърна от Америка в началото на седмицата, прочете сценария на първите 5 епизода от сериала в самолета и каза "Да" на предложението.

Успешните актьори Джанан Ергюдер, Юсра Геик и Умуткан Ютебай също ще участват в новия актьорски състав на сериала, за което Серенай Саръкая е съгласна по принцип. Много ценен актьор се споменава за Хюлия, майката на Аслан, основният герой на сериала; Нур Сюрер… Договорът на майсторката, която предизвика възхищение с играта си в „Момичето в моя живот“, изтича в края на този месец. Разбра се, че Sürer е направил предложение да остане в OGM Pictures.

Бомбена информация за телевизионния сериал, режисиран от Ahmet Katiksız и Cem Toluay и написан от Hakan Bonomo, също създаде вълнение в задкулисието. Известният актьор Неджат Ишлер направи предложение за брата на Аслан Джихангир.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 15:43 от femmi2

# 125
Ще напрая едно обобщение за към края на годината относно кои сериали с благодарност гледам, че са преведени и кои много искам и отново бих била благодарна да преведат  с бг субтитри.

Благодаря за превода на :
Рибарче
Крупие
С Наследство съм на превод със сезон 2, а  в You Tube  с автоматичен превод  съм на сезон 3
Робство (макар и с неясен и автоматичен превод  в You Tube)

Бих искала превод на :
Боровинков шербет
Кървави цветя Kan Çiçekleri (особено много бих искала да гледам кървави цветя )
Лъч светлина

Съжалявам за сериали, които са били полу преведени , но паднали в жертва на ниски рейтинги и непреведени финализирани преждевременно пак заради нисък, дори нулев рейтинг, и които така и не можах да гледам било то заради сюжета или дадена актриса. Става дума за летните сериали :
Срито - покрито /Под прикритие - преведени 3 от общо 8 епизода като 5 са с развален бг автоматичен език.
Летния Скрих те в сърцето си въобще не беше преведен с бг субтитри.

За "O kiz" в превод не знам какво значи не съм сигурна дали си заслужава моето внимание ?

А бъдещите сериали за есен/зима в последствие ще разбера дали сюжетите ще ме заинтересуват, но като цяло тези следя , а на някои бих искала превод като пак повтарям например Кървави цветя Kan Çiçekleri.

И накрая докато гледам стари и нови сериали с превод или за жалост без превод то празниците чукат на вратата заедно със новата 2023 г.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 15:40 от Яница88

# 126
Ще напрая едно обобщение за към края на годината относно кои сериали с благодарност гледам, че са преведени и кои много искам и отново бих била благодарна да преведат  с бг субтитри.

Благодаря за превода на :
Рибарче
Крупие
С Наследство съм на превод със сезон 2, а  в You Tube  с автоматичен превод  съм на сезон 3
Робство (макар и с неясен и автоматичен превод  в You Tube)

Бих искала превод на :
Боровинков шербет
Кървави цветя Kan Çiçekleri (особено много бих искала да гледам кървави цветя )
Лъч светлина

Съжалявам за сериали, които са били полу преведени , но паднали в жертва на ниски рейтинги и непреведени финализирани преждевременно пак заради нисък, дори нулев рейтинг, и които така и не можах да гледам било то заради сюжета или дадена актриса. Става дума за летните сериали :
Срито - покрито /Под прикритие - преведени 3 от общо 8 епизода като 5 са с развален бг автоматичен език.
Летния Скрих те в сърцето си въобще не беше преведен с бг субтитри.

За "O kiz" в превод не знам какво значи не съм сигурна дали си заслужава моето внимание ?

А бъдещите сериали за есен/зима в последствие ще разбера дали сюжетите ще ме заинтересуват, но като цяло тези следя , а на някои бих искала превод като пак повтарям например Кървави цветя Kan Çiçekleri.

И накрая докато гледам стари и нови сериали с превод или за жалост без превод то празниците чукат на вратата заедно със новата 2023 г.

O Kiz означава Това момиче.

# 127
Тъкмо реших да го гледам и...

# 128
Момичета, привет!
Водя ви още един критик, за да има какво да си обсъждате и да си направите лаф-моабета Grinning
аз не съм съгласна с 80% от тази критика! Simple Smile

Турските медии..
Цитат
Мурат Толга Шен, който каза, че Берен Саат, Пънар Дениз и някои имена не трябва да бъдат актьори, стана дневен ред

Телевизионният критик Мурат Толга Шен, който участва в програмата на 2nd Page с Мюге и Гюлшен, изброи артистите, които трябва да се занимават с други професии, вместо да бъдат актьори. Нека разберем кои са те.

„Имате ли имена, за които бихте казали, че ако не бяха актьори, щяха да имат друга професия?“ Мурат Толга Шен, на когото беше зададен въпросът, отправи тежки критики, докато изброяваше актьорите.

Берен Саат, която влезе в живота ни с програмата „Звездите на Турция“, състезание за таланти, беше името на Мурат Толга Шен, поставено на първо място.
Казвайки, че Берен Саат се появява с популярни произведения, критикът каза, че Саат е успяла, защото е получила работа, но не като актьор. Той също така заяви, че не му е било приятно да гледа известната актриса.

Той постави Бергюзар Корел, която често виждаме в реклами, а не в сериали, на второ място и каза, че Корел е от онези, които играят добре в началото, а след това го развалят.

Пънар Дениз, популярна актриса от последно време, зае 3-то място. Мурат Толга Шен заяви, че когато Пънар Дениз стана известна, тя загуби своята естественост.
Тя игра по-добре в „ Любов 101 “, защото не беше толкова известна. Когато стана известна, нейната естественост се влоши. Критикът каза, че сме гледали Pınar Deniz вместо героинята и че тя не е влязла в ролята и накрая каза, че ако продължи от сегашното си състояние, краят няма да е добър.

Добавяйки Езги Мола към списъка, критикът отдели Мола от тези, които не трябва да бъдат актриси.
Той каза, че му е писнало да вижда Езги Мола на екраните толкова често и добави, че актрисата има някои седящи изражения на лицето и използва тези мимики във всяка роля, за да се отдалечи от героя.

В продължението на предаването "Демет Йоздемир или Ханде Ерчел е по-добра актриса?" Задавайки въпроса, критикът не избра, а отправи тежки критики срещу Ханде Ерчел.
"Ханде Ерчел иска да се говори за таланта й, така че не трябваше да говорим за нея досега. Тя не показа никакви признаци на талант."

Мурат Толга Шен, който беше помолен да направи избор от мъжете актьори, каза, че Джан Яман не трябва да бъде актьор.
Никога не съм харесвал играта на Джан Яман. Джан Яман вече е изградил кариера не като актьор, а като много красив мъж.
https://onedio.com/haber/beren-saat-pinar-deniz-ve-bazi-isimleri … ndem-oldu-1112794

# 129
Хе хе, Грозденце, благодаря!
Голям провокатор си! ❤️
Обичам ги тези критици! 😂
Покрай тях придобивам едно самочувствие. 😉 😜Момичета, ами то и ние така си критикуваме в темата - " Не ми е приятно да я/го гледам", " Никога не съм харесвала играта й/му", "Нещо не ми е симпатична/чен", "Ох, колко е красив/а".... 😂 😀 😀

Що ли не се захванем по-сериозно с тази работа. 😉 😜

И предупреждавам, че моето мнение е опасно за вашето, здраве! ❤️
И не съм заклет фен на никой от потърпевшите. 😂

Крупието (2 еп.) дали има вече руски субки?! 🤔
Рейтингът расте,  хубаво щеше да е, ако можех да се приспя с него тази вечер. 😀

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 20:34 от pepel_ot_rozi

# 130
  • София
Привет!
Пепелче и аз го чакам това "Крупие" и току що видях, че 2-ри епизод с руски субтитри го има тук:
https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20 … sskom-yazyke.html
Приятно гледане.

# 131
Толга Шен съм го слушала и чела и преди.
За любимеца не мога да се оплача все красиво говори за него.

За Хандето съм на мнението на критика.
Да не задълбавам на нейните фенки няма да се хареса. Нямам добро мнение за нея не само като актриса.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 22:49 от femmi2

# 132
Нинка, 😍благодаря!
Да си лягам тогава, щом има превод. 😂 😀

Ето ви един от моите стотици, хиляди, безброй любимци.
Едва ли някой критик ще се сети да пише за него. 😟

https://instagram.com/stories/olguntoker/2988778400517385695?igshid=MDJmNzVkMjY=

# 133
Пепелче, мерси за комплимента Revolving Hearts освен като провокаторка, малко и като интригантка нахлух в тази тема, ама не се сдържах Grinning следващия път ще дойда с блага вест! : )) Grinning

"Нека унижим жените и за да не изглеждам твърде сексистски*, ще добавя мъжка знаменитост, която е социално линчувана в Турция и работи/живее в др. държава, която естествено няма да ми отговори, защото едва ли се интересува от турските критици (киртици)" Това е подтекстът на неговото изказване! Hands V Joy

# 134

За Хандето съм на мнението на критика.
Да не задълбавам на нейните фенки няма да се хареса. Нямам добро мнение за нея не само като актриса.

Аз харесвам Ханде Ерчел, даже много я харесвам и хич не ме интересуват някакви платени критици.
Всичко живо което дава мнения срещу заплащане може да изкара светец и най-големия престъпник или дявол някой истински ангел.
Харесвам Ханде в партньорство с Бурак Дениз, с Буура Гюлсой и разбира се с Керем Бюрсин. И трите сериала с посочените имена като ГГ са ми много близки на сърцето.
Критици, жълти медии и обикновените хейтъри могат да си пишат каквото искат за таланта й, играта или личен живот, не ми пука.

Общи условия

Активация на акаунт