Аз това във връзка с анкета за нова тема май го предлагах, сега си спомням. Да, може без анкета. Предновогодишно споделяне просто. 

Да се изкажа и аз предколедно, като един критик.
Разбира се, това си е мое виждане и на никого не налагам, просто споделям. Първо- любимият ми актьор от известно не се снима в сериали, любима актриса нямам, така, че всички останали са за мен добри, по-добри и най-добри. Освен това ги разделям и по възраст и кариера. Малко са тези , които не харесвам и не мога да кажа за някого, че не бих го гледала, защото сериала може да е хубав и в него има и добри актьори. Та, от миналия сезон ми останаха 2 сериала- "Присъда" и "Баща" и двата уникални. За Каан Урганджъолу, преди не го харесвах, може би заради отрицателната роля в "Кара севда", но тук ми хареса(не за първи път си променям мнението към добро, в зависимост от ролята). За Пънар- нямам забележки. Отпаднаха ми(за пръв път)- "Затворник" и "Момичето зад прозореца", излишно протакане. За този сезон загледах 10 сериала, без да броя приключилите, освен "Чуй ме", защото беше добър наистина до някое време. Заслужена награда за Рабия и такава трябваше и за Джанер Топчу. (Мерт от "Рибарче", можеше да почака). Останалите са - "Малък лъч светлина", "Сърдечна болка", "Приказка за феята", "Животът днес", "Крупие", "Предателство", "Рибарче", "Шербета", "На пух и прах". Най отпред слагам - "Лъчът", "Сърдечна болка", "Предателство", "Животът днес", останалите са ми на едно ниво. Възхищавам се на Вахиде Перчин и Халюк Билгинер, не мога да не ги спомена.
Еми, щото ги забравям. Както бързо ги изглеждам, така ги и забравям. Имат един минус, безкрайното чакане от сезон до сезон, как да не ги забравиш?
Кои ми направиха впечатление, "Полунощ в Пера Палас", "Между света и мен". В момента гледам, "Време да умреш"(пълна мистерия), изгледах и "Гореща глава"- хареса ми, и "Сивия"(малко странен, но заинтригуващ). 
, благодаря ти за инфорацията за "Йомер". 

Препоръчани теми