Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
Може ли линк към "Полунощ в Пера Палас".

Ето линк . Харесвам такъв жанр . Втори сезон ще го снимат лятото . 2023 год ще е силна от към проекти на НФ.
Някой от тях се чакат с нетърпение .  
https://turkru.tv/polnoch-v-otele-pera-palas/

Дармадана ще го финализират ко не решат друго от телевизията

Цитат
Според Бирсен Алтунташ, турската адаптация на известния американски сериал Beverly Hills 90210 "To the Ashes / Darmaduman" излиза на финала на 9-ти епизод поради ниски рейтинги

Цитат
Според турските медии Ханде Доандемир е била заловена от полицията в района на Улус, докато шофира под въздействието на алкохол. Актрисата беше лишена от шофьорска книжка за две години, тъй като и преди е била забелязвана в подобно поведение и е получила предупреждение от служителите на реда.

Там законите са строги дори и за известните. На Чачи също са му отнемали книжката и не е правил такива нарушения след това. Опасно си е . На фотото Доандемир е като Чачовата възлюбенЪ в лице .

Пера Палас е на 6 - та позиция сред най - търсените сериали в търсачката Гугъл за годината . 

Цитат
Най-търсените турски сериали в тенденциите в търсачките в Турция през 2022 г. са:

10. Три куруша / Üç Kuruş. Въпреки факта, че сериалът не предизвика голям ентусиазъм сред турските зрители и беше затворен след първия сезон, интернет потребителите реагираха много благоприятно на него.

9. Съдебни спорове / Yargı. Един от най-успешните сериали в Турция, който за втори пореден сезон предизвиква интерес сред турските зрители и се продава успешно в чужбина.

8. По-красива от теб / Senden Daha Güzel. Романтичните летни комедии традиционно са от интерес за младата публика, която е по-склонна да използва съвременните технологии, включително търсачките. Уви, рейтингите на сериала не бяха толкова добри, колкото популярността в мрежата и той бързо беше закрит поради ниски рейтинги.

7. Затворник / Mahkum. Проектът на известния продуцент Фатих Аксой стартира много успешно в турски ефир, като предизвика сериозен интерес сред публиката. Уви, веднага щом приключи сценарият на оригиналния корейски сериал, по който беше направен турският проект, сценаристите не успяха да задържат интереса на публиката и проектът направи предсрочен финал.

6. Полунощ в хотел Пера Палас / Pera Palasta Gece Yarısı. Сериалът на дигиталната платформа Netflix, който предизвика голям интерес както от турски, така и от международни зрители. Историческото фентъзи се оказа популярен жанр и не е изненадващо, че снимките на втория сезон на популярното шоу ще започнат през лятото.

5. Ершан Кунери / Erşan Kuneri. Друг сериал на Netflix, който се оказа непотърсен от международните абонати на Netflix, но нашумя в Турция. Има просто обяснение за това - националният хумор често не е много ясен за хора, които не принадлежат към тази култура, но комедийните сериали и филми често стават лидери в рейтингите.

4. Прашен бряг / Тозлу Яка. Летният сериал, който очаквано предизвика интерес сред младежката аудитория, което обяснява и интереса към него в търсачките. Уви, това не се отрази на рейтингите на телевизията: проектът е в долната част на рейтинговата таблица.

3. Животът такъв, какъвто е / Gelsin Hayat Bildiği Gibi. Въпреки че сериалът започна през лятото и доста голяма част от сюжета е посветена на младежкия актьорски състав, той не може да се нарече типичен летен сериал. Проектът се поддържа успешно в рейтингите и предизвиква значителен интерес не само в социалните мрежи, но и сред обикновените зрители.

2. Чуй ме / Дуй Бени. Още веднъж една лятна младежка история оглавява търсенията, предоставяйки ясна индикация коя възрастова група е най-активна в дигитално отношение. И отново, уви, това по никакъв начин не се отразява на рейтингите. Сериалът вече излезе на финал поради слабия зрителски интерес към него.

1. Kingfisher / Yalı Çapkını. Този път интересите на младата аудитория, използваща съвременните технологии, и по-възрастната аудитория, гледаща телевизия, напълно съвпаднаха. Сериалът на OGM Pictures оглавява не само тенденциите в Google, но и рейтингите в Турция, превръщайки се в най-гледания сериал за тази година.

Много турски знаменитости присъстваха на партито по повод обявяването на края на годината, включително Ханде Ерчел, Езги Мола, Бенсу Сорал, Мирай Данер, Шукрю Йозилдиз, Екин Коч и много други.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 16:27 от femmi2

# 151
femmi2, благодаря за линка!

# 152
Нинче Hug за теб лейдис и джентълмен . Новата визия на Ебру за филма .
Сладурка , отива й  новият цвят на косата . Къдравелка . 

https://www.youtube.com/watch?v=tTki6NXZCzs
Кратък е репортажа и не са могли да я питат за проекта .

Цитат
Ебру Шахин, която в момента се снима във филма на Netflix "The Gentleman" с Чаатай Улусой, беше забелязана в района на Нишанташъ. Както каза актрисата пред репортери, тя отиде на процедура за грижа за кожата.

Най- красивата и естествено щастлива усмивка на света:heart:

# 153
Попаднаха ми снимки на Нюргюл Йешилчай / трудно се пише и изговаря фамилията й😉/
Някой харесва ли я? Аз Да!

Много ми хареса още от Любов и наказание, а след години и в Гюлпери..

Там си харесах и Тимучин Есен - е, не е мачо, но пък играе добре. Има прекрасен тембър на гласа....мисля, че и като певец се изявява. Щях да го загледам и в друг сериал и така си остана....на изчакване в списъка.

Аз, като се оглеждам.....😉😅🤣 много любимци съм навъдила. Че и Керемджем ми хареса.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 09:43 от Stella2021

# 154
Стела , ти загледа ли Приказка за розата ? В него участва Керемджем Харесвам го , не ми е любимец . На вид се измени.  

Цитат
Мерт Язиджиоглу заяви, че повече няма да приема предложения да участва в младежки сериали. Сериалът "До деветте и прахта" ще бъде последната му работа в този жанр.

това е истинско фото с Чачи и Мерт Йозанджоолу. Ча е със спортна дреха с емблема мисля , че му е подарък от почитателка. Има такъв подарък дали е същата тениска ?

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 18:51 от femmi2

# 155
Стела , ти загледа ли Приказка за розата ? В него участва Керемджем . Харесвам го , не ми е любимец . На вид се измени .  

Цитат

femmi, гледала съм само един сериал с Керемджем - Никой не знае...и с Йозгю Кая - определено ми харесаха...като певец не съм го слушала. Много трудно мога да харесам турска песен, но имат и страхотни попадения...напр. Карач

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 10:17 от Stella2021

# 156
Случайно попаднах на един сериал, който е започнал съвсем скоро. Заинтригувана съм от главните герои. Потърсих информация за него, но нищо не намерих. Предполагам, че няма да се превежда. Доколкото разбрах е ежедневен сериал и вероятно ще е дълъг. Казва се Kan cicekleri. Ако някой знае нещо за него би ли споделил информация?

# 157
Случайно попаднах на един сериал, който е започнал съвсем скоро. Заинтригувана съм от главните герои. Потърсих информация за него, но нищо не намерих. Предполагам, че няма да се превежда. Доколкото разбрах е ежедневен сериал и вероятно ще е дълъг. Казва се Kan cicekleri. Ако някой знае нещо за него би ли споделил информация?

https://turkru.tv/krovavye-cvety-4-seriya.html

Това ли е сериалът, който търсите?
Не можах да се ориентирам по заглавието му!

# 158

Да, точно него търся. Не знам руски, но все пак е нещо. Много благодаря! А, да знаете колко серии е?

# 159

Да, точно него търся. Не знам руски, но все пак е нещо. Много благодаря! А, да знаете колко серии е?

При турските сериали предварително не се знае броят на сериите.
От този линк ще следите. В долния край от ляво и дясно има стрелки....за предни серии и бъдещи!
Успех и ....с руския👌😉

Момичета, някой ще ме изредува ли?

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 19:51 от Stella2021

# 160

Хайде, Стели 😍, ти си пак. 😂

# 161

Пепелче , каква е тази красота предупреждавай. ( Синьо турско око против уроки)

# 162

Благодаря  за красавчика....
Но, момичета и момчета, ако има такива.
Малко по-горе писах за турската музика. Е, ми в повечето, наистина не ми докосва сърцето, но както и се поправих имат някои страхотни попадения.  
Искам да поздравя всички в тази  Прекрасна темичка с едно прекрасно изпълнение на Карач - автор и изпълнител...
Сега, предварително да си кажа - турския започнах и да го поназнайвам, но още съм много далеч....От клипа който гледах преди време към тази песен  разбрах, че става въпрос и за раздяла. Но, ако някое момиче може и да пусне превод ще е повече от чудесно.

https://music.youtube.com/watch?v=cTIytynemno&list=OLAK5uy_l1FYE … e83gcfpeEbfHUfl_o

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 10:10 от Stella2021

# 163
Май звучеше и в 1001 нощ ...или греша ?!?!

# 164
Май звучеше и в 1001 нощ ...или греша ?!?!
Не мога да се сетя дали е звучала в 1001нощи, но от това време  съм я слушала...многократно!

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 11:44 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт