Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 841
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Тозлуяка прави финал с 26 епизод.

# 181
Пълният актьорски състав на новата криминална драма Sarmaşık Zamanı

Бурчин Терзиолу - Езги
Онур Туна - Керем
Первин Багдат - Елиф
Ийт Киразджъ - Йозгюр
Хазал Тюресан - Арзу
Емре Карайел - Метин
Емел Чолгечен  - Несрин
Тилбе Саран - Мюневер
Фатих Берк Шахин - Али
Айше Мелике Черчи - Зейнеп
Уур Карабулут - Селим
Мюге Байрамолу - Дефне
Йълмаз Сютчу - Джем
Ийт Каан Язъджъ  - Мерт
Месут Йълмаз - Мурат

# 182
Ето още нещо, което да очакваме...

https://www.instagram.com/reel/CmEskpogNNS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И МЧ (моят човек 😉 😜 и да не пипате!!!) .

Още не съм направила моето обобщение за сезона, но днес наваксах с Баща и Момичето на прозореца
Тези дни ще изложа и аз моите мъдри мисли. 😂

Сега ще се напъна с една озвучка на Приказка за Феята.
Друго от моите нямам преведено за днес.
Доста сериали някак постепенно ги изоставих, понякога изпитвам носталгия (Братчетата), но сякаш не ми се връща назад.
Но като приключат и имат пълен превод, може пък да си ги довърша.

# 183
Премиерата на Нулев ден с Енгин Йозтюрк по тв 8 е на 28 декември сряда.

Бирсен Антулташ е потвърдила че след филма Джентълмен ,Ебру Шахин е избрала проект с режисьор Хилял Сарал.
Ще и партнира Биркан Соколу и ще се излъчва по Стар тв. Продуцент ОГМ Пикчърс с който има едногодишен договор.
Гювентам е с нюх и дано и сценария е хубав.
Биркан е симпатяга не съм го гледала много като актьор. Мисля, че що си паснат с колежката.

Нинче:hugs: Нашият
невидим джентълмен се появи. Видя ли новата снимка? Страхотен!😍
Сърцето ми се разлопа
Може ли да е толкова сладък и галантен.
Усмивката му е толкова чаровна и естествена.
И този път оправда доверието на феновете си. В много добра форма е. Толкова му отива да е русо кестеняв. Да се запази така и след филма.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 17:31 от femmi2

# 184
Феми, благодаря, хубава новина.
Очаквах проекта на Хилял Сарал, великолепен режисьор е, снима красиво, елегантно, запомнящо се. Хич не ми допадаше предишния избор на актриса за главна роля. Никъде не съм я гледала, просто не ми допада. Сега с удоволствие мисля да гледам Биркан Соколу и Ебру Шахин. Много я харесах в "Легенда", ще ми бъде интересно да я гледам в съвременен сериал.

# 185
Онче , знам че си харесваш Ебруш.
Сериала доколкото знам ще е фентъзи за човек на 117 год изглеждащ, като на 30.  
В нещо съвременно може да гледаш Джентълмен, като го излъчат живот и здраве.  
Онче ,Биркан последно нерде игра в кой проект?

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 20:24 от femmi2

# 186
Феми, не знам. В Imdb пише, че е бил в Masumlar Apartmani
Джентълмена ще го гледам, разбира се. Blush
Фентъзи харесвам. Blush

# 187
Здравейте! 🌺

Нюргюл Йешилчай се включва в нов сериал.
Харесвам я и ще чакам с нетърпение.

# 188
Сериалът ще се казва Писмо и ще се излъчва следващата година по Kanal D.

# 189
  • София
Здравейте, момичета!:rose:
Преводите на сериалите, които гледам много се бавят. Започвам други, но бързо, бързо ги "финализирам".
Фемии, специално за теб, а и за всички други, както и за мен разбира се един още по чаровен Чачо, а и много подмладен.
Ще ни забие пред екрана. Чакам го! Коя е тази актриса с него - Лале Башар. Нямам спомен да съм я гледала, но вие може би ще разясните.
Хубава вечер и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 190
Тя участваше в Любов от втори опит в ролята на Мукадес- майката на Фатих.
Участвала е също и в Мистър грешен, Морска звезда и Новата невеста.

# 191
Нинче Heart Eyesнали подмладен като тинейджър. Това се коментира и в мрежите.
Много му се кефят и гордеят с всяка трансформация, като актьор.Nature Star ще ни закове и запали пред  екрана!:fire: Визията напомня от тази на Див мед като Баръш.
Благодарение на колежката видяхме джентълмена. Нетфликс не разрешава да се споделя много.
Героинята на Лале Башар е клиентка на Сайгън.

Благодаря за инфото.
Значи от там ми е позната актрисата като физиономия.  Тук е с доста дълга руса коса.
Гледала съм МГ и Любов от втори опит. Страхотна актриса!

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 18:29 от femmi2

# 192
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейтеее!

Аз загледах Крупие и ми е много интересен засега. Само не разбирам заглавието. Защо "Крупие"?
Може по-нататък да стане ясно.
Много хареквам Енгин Алтан, а и Елчин ми е любимка. На този, който играе бащата на Тамер ми е толкова отвратителен, че няма повече накъде. От най-гнусните похотливи дъртаци.
Бях изумена от отношението на родителите на Тамер към него и сестра му. Не съм предполагала, че може да съществува подобно нещо, особено от страна на майката.

Гледам и "Рибарчето" и там също не мога да разбера защо е такова заглавието, но нейсе.

Сериалът, който най-много ми направи впечатление, е Шербетът - Не съм гледала досега така открито поставен въпросът за съществуването на два различни свята в Турция. Даже се замислих, че от всички сериали, които сме изгледали през годините, никъде нямаше млада жена забрадена. Обикновено някоя възрастна жена в семейството и то рядко. Но така, както Нурсема - убедена и смятаща за единствено правилно това  - не си спомням.
Жалко, че преводът е нередовен и чакаш седмици, докато преведат епизода.

И да се изкажа и аз:

Не искам Къванч със Серенай. Не я харесвам физически - като кобила е. Груба - и в лицето, и в тялото. Искам някоя по-нежна жена до него.

# 193
Бащата на Тамер съм го гледала в “Езел”. И там беше с такава роля- бащата на Ейшан и Бахар.

# 194
Заглавието на Рибарчето е такова  в превод значи женкар. Нещо, като нашите гларуси.
Хит е продукцията дори и с кусури. Мерт Рамазан доби голяма популярност заедно с колежката. На мен външно Мерт не е по мой вкус.

И аз искам за Киво друга колежка. Серенай е атрактивна шуми се около нея.
Има нов репортаж с Йозге Йозпиринджи питали са я затова не е пожелала да говори. Каквото има по добре да го каже лично на Керем Чатай. Серенай не си я представям, като психолог. Турците обичат да разтягат.

Наскоро коментирахме в темата разликата в годините. Хазар е потвърдила, че са се разделили с Онур Онлю  и си запазват приятелски отношения.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 20:00 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт