Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 846
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Феми, 😍 един подарък от мене, но няма да ми закачате Серенайчето. 😂 😀 😀

# 196
Енгин Алкан ще участва в “Момичето на прозореца” в ролята на Метин- бащата на Налян.
Коя актриса бихте искали да играе ролята на Тюркян (съпругата на Хайри)?

# 197
Интересен въпрос /за съпругата на Хайри, аз не знам тя съществувала ли е, или сега заради разочарованието му, или  поради невъзможността да "има" Налян нещо се случва?/. Но, за да се появи такъв персонаж, наистина е интересно каква трябва да бъде. Не мога да кажа или да я свържа с определена актриса, защото по принцип не съм чак толкова "потопена" в по-новите сериали от доста време и за това се опитвам да разсъждавам тя какъв тип жена трябва да бъде. Това "уравнение", поне за мен е с доста неизвестни величини, които могат да ми дадат поле за разсъждения. Но, наистина не очаквах, че ще има толкова много нови герои /макар че очаквах да има нещо с бащата на Налян, с историята за връзката между него и майка й, всъщност - дали е имало изнасилване или пък любов/, изобщо доста неизвестни и възможни варианти. На мен точно сериала започна да ми доскучава, а сега се появяват нови възможни сценарии за развитието на образите и ситуациите. Важното е, поне да изглеждат логични и близки до реалността на живота.

# 198
В книгата Хайри е женен с деца, a Tюркян не блести с нищо, нещастна, чака го да се върне.

# 199
  • Дубай
О,каква хубава новина,най-накрая Хазар Ергючлю се е разделила с онзи старчок.
Много я харесвам като актриса и винаги съм се чудела ,какво я е привлякло в него.

# 200
Рейтинги
Скрит текст:
Тотал:
1. Зимородок - 14.62%⬆
7. Клюквенный шербет - 4.15%⬇
10. Одинокий волк - 3.45%⬆
11. Доброта - 3.38%⬆

АВ:
1. Зимородок - 11.43%⬆
3. Клюквенный шербет - 6.02%⬇
11. Доброта - 2.64%⬆
17. Одинокий волк - 1.67%⬇

Гларуса лети:flushed:  по традиция ще го разтягат след като  е успешен . Шербета добре се движи.

Кюстендилови са в Катар на световното по футбол . Утре е големият финал .

Специално за Нинчето Уникалните Емир Дорул и Чачи - Мехмет Али Broken Heart  ще ги гледаме отново в Шивача догодина  

Heart EyesHeart Eyes

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 15:24 от femmi2

# 201
  • Дубай
Ох,Еркан Кюстендил...Страшен е като Вартолу ,Саадетин...Голям актьор е ,гледала съм гони в други продукции,но в Чукур е зашеметяващ...Блести ,Блести

# 202
  • София
Феми, хиляди благодарности за моите любимци! Flowers Bouquet
Чакам ги !!!
Дано и новия сериал е така вълнуващ и запомнящ се. Чачо там е недостижим, а малкия голям артист неповторим.
Чакам ги!!! Gift Heart

# 203
Някой гледал ли е филма с  Кюстендилов и Хазар Ерчоглю по НФ . Отдавна го пуснаха. Двамата ги харесвам като актьори.
И аз се радвам че се раздели със старчока.

Нинче:hibiscus:  много талантливи деца има в турските  дизита. Предстои да разберем дали ще  е вълнуващ . Психо трилър от три сезона.   

някой са си направили подарък възглавничка от Протектор.  

Ако ви е любопитно може да прочетете в спойлера какво е споделил в началото на кариерата си. Винаги постига целите си.
Скрит текст:
Цитат
В интервю през 2012 г. Cagatay Ulusoy призна, че винаги е бил с наднормено тегло, така че трябва да спортува много, за да бъде във форма. Особено когато започва кариерата си като модел. Относно работата в Холивуд той каза, че Нюйоркската филмова академия е предложила стипендия за образование и обмисля предложението (имайте предвид, че той прие предложението и отиде да усъвършенства актьорските си умения в Америка.  Тогава филмовата академия публикува информация за Чаатай като един от успешните си възпитаници). Чаатай не крие ,че е много амбициозен. Ако си постави цел, винаги я постига.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 18:12 от femmi2

# 204
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз сега гледам Ямата (севте) и разбирам защо е възторгът по Кьостендил. И той, и Неджип показват колко големи артисти са понякога недотам красивите мъже. И двамата играят страхотно, а и омразният ми Беркай Атеш - също.
Но сега съм в много кофти етап от сериала - само бой до припадък, убийства и гадости. Май ще попрескоча малко.

"Рибарят" Мерт физически и аз не го харесвам - нисък ми е, а и е лигавичък - дали само героят, или и актьорът - не знам, но не ми допада.И Афра не ми е любимка, но сериалът бива. (При тази суша и даже липса на страхотни сериали и ракът е риба.)
За Кязъм и жена му даже няма да подхващам разговор...

# 205
Кьостендил го забелязах още в "Кьосем". Много характерен, много въздействащ.
Чукур засега като че ли не ми се започва.
Девойки, има ли някакъв нов сериал? Че при мен съвсем намаляха. Blush
Феми, за кой филм на Кьостендил  и Хазар Ерчоглю става въпрос?

# 206
За него четох във вестник “ТВ Сага”, че е с български корени.

# 207
Не му знам заглавието Онче на филма. Странни бяха двамата у тийзъра.

# 208
Феми, много деликатно си се изразила. 😂 Тийзърът направо си беше шантав 😊 ,  обаче предизвиква любопитство.
Жалко, че няма превод от рускините ( или пък аз съм го пропуснала 🤔 ) .

Ето малко старо инфо за филма "Сърце". http://www.-spam251-/2021/05/blog-post_33.html?m=1

# 209
Пепелче Hug понякога съм деликатна Joy

Линка с инфото не се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт