Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 850
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Селим Байрактар ще партнира на Нургюл Йешилчай в предстоящия сериал “Прощално писмо”.

# 226
Историята в Sarmașik Zamani

Езги имаше всичко, което една жена може да пожелае. Син, красив и грижовен съпруг, който я обича, работа, която обича, богат и комфортен живот. Всеки, който я погледне, вижда само блестящ живот. Какво повече може да иска една жена? Ето какво виждаха, но какво не видяха… Един ден непознат казва на Езги „Съпругът ти иска да те убие“ и обръща всичко с главата надолу. Ритъмът е нарушен. През този период, когато не е сигурна на какво да вярва и на кого в обкръжението си да се довери, тя среща жена, на име Арзу, която току-що се е преместила в квартала, където живеят. Колкото по-затворена е Езги, толкова по-екстровертна е Арзу. Езги има страхове, а Арзу е смела. Приятелството на двете жени с противоположни характери завършва с убийството на Арзу!

В имението Еден е извършено убийство и никой не може да повярва. Защото на това място хората живеят тих, спокоен и луксозен живот. Жителите на квартала са известни със славата си,  професиите си, потеклото и с богатството си. Никой няма големи проблеми или скандали  в живота си. Те живеят привидно честен живот… Докато една жена на име Арзу не се премества в квартала. С пристигането на Арзу всичко се объръща с главата надолу - щастливите бракове ще бъдат унищожени от големи битки, близките приятели ще станат врагове, здравата психика на децата ще се влоши и никой няма вече да се довери на никого. Но нито Арзу, нито хората в квартала знаят какво ще се случи…
Полицията, разследваща убийството на Арзу, ще стане свидетел на заплетени престъпни връзки, гняв, породен от ревност, забранени връзки, изречени лъжи и ще бъдат  постави под въпрос истинските лица на жителите в квартала, докато се разплита сложният “бръшлян”, в който са оплетени всички. … Никой не е този,  който изглежда, но един от тях е убиец и полицията няма да спре, докато не го хване…

# 227
Ради, 😍 благодаря! ❤️
Аз като заклет фен на Пойраз Карайел и по лични съображения 😉 😜 повече на Бурчин, отколкото на Илкер, чакам с нетърпение да я видя.

Онче, 😍 снощи изгледах последния епизод с бг превод на Братчетата и се чудя какво стана с Акиф, че стана толкова положителен герой.
Нали той уби майката и бащата на децата, после прикри дъщеря си за убийството на най-големия им брат, един свой служител май занули и бащата на гаджето на Айбике....
Няма ли наказание за този човек?
Но аз пропуснах много серии и затова питам.

# 228
Този сериал Sarmasik Zamani предстои да се снима ли?
И друг въпрос - кой артист играе Омер в "Шербета"?

# 229
Пепелче, не е чак толкова положителен. Grinning И си е измамник, и си е хитрец, и мами жените- какъвто си  го знаем. Joy Имаше комични моменти- мамеше с първата си жена втората. Типикал Акиф. Joy
Всъщност положителното, което показват, е отношението към децата- и към своя син, и към чуждите. Всъщност той от самото начало на дете не е посягал, доколкото си спомням. Акиф е интересен герой точно с това, че не е еднозначен. Има и добри неща в него- има ситуации, в които проявява жалост и разбиране, особено към деца и младежи. Защитава Толга и сестра му от жестокия им баща много категорично. Пак казвам- това не означава  че е станал толкова добър. Шарен герой е. Grinning Като Шингюл. Grinning
Бащата на гаджето на Айбике всъщност сам си падна и си удали главата, но Акиф и жена му- тогавашната,  скриха това. Служител не е занулявал.
Всъщност героя, когото много "избелиха" е Толга. В момента даже е  голям приятел с младежите Еренови, особено с Огулджан.  Но аз не се нервя на това- показаха как може да се отрази насилието в семейството върху децата. Толга се оказва че беше такъв, какъвто го познаваме от 2 сезон заради тормоза от баща си, който приемаше изцяло върху себе си, защитавайки сестра си. Към нея изпитва огромна обич и я закриля. Влюби се нещастно в Айбике, но като разбра, че няма да стане- нищо лошо не направи, просто го прие.
А сестра му Лейла ми е от любимите героини.
Не знам кой серия си гледала, аз най-последната още не съм.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 20:24 от oncee

# 230
Този сериал Sarmasik Zamani предстои да се снима ли?
И друг въпрос - кой артист играе Омер в "Шербета"?
Предстои да се снима за платформа е. Вече са почнали снимките.
Успех и ще го загледам. Не искам да обещавам но си харесвам синеочко и Бурчин. Криминале харесвам.
На платформите епизодите са къси.

За Шербета ще разкажат гледащите. Мисля, че Омер играе НЧ - Баръш Калъч. Ще вкарат бившата му жена в историята. Забравих името на актрисата.
На мен не ми е познато лице от екрана.
Сега интрига с бившата ли са намислили? Колко предвидимо Joy

# 231
Актрисата се казва Севим Ердоган. Родена е на 26 юни 1986 г.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 22:34 от mimchyyy9

# 232
Актрисата се казаа Севим Ердоган. Родена е на 26 юни 1986 г.

Може ли снимка ? ...Благодаря !

# 233
# 234
Онче, 😍 гледах 71 еп.  на бг.
Яд ме е дето разведоха Шенгюлкини.
Харесвах Орхан и ми се искаше да не прави глупости, макар че е ясно, че пак ще ги събират.

# 235
Селим Байрактар ще партнира на Нургюл Йешилчай в предстоящия сериал “Прощално писмо”.

...................

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 04:23 от Stella2021

# 236
Бену Йълдъръмлар ще участва в “Прощално писмо”.

# 237
  • Дубай
Бену Йълдъръмлар ще участва в “Прощално писмо”.
много я харесвам аз от Бинбир Гедже...Радвам се ,че е приела "оферта"

# 238
I.V, не е участвала в "1001 нощ".

Бену се казваше героинята на Джейда Дювенджи.

# 239
Участвала е в Листопад, Другите отчаяни съпруги и Жена.

Общи условия

Активация на акаунт