Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 868
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет!
Бену Йълдъръмлар , съм гледала в "Листопад" и в "Жена" /"Една жена"/. Харесвам я ! За мен е много добра актриса. Преди доста години, след излъчването на "Листопад" идва в България заедно със своя приятелка от гр. Елин Пелин и участва в шоуто на Слави.

# 241

Тийзър на Нулев ден - премиера 28 декември  Сряда по тв 8

Пепелче:heart_eyes: НЧ ни се усмихва така чаровно зад кадър от Шербета

Снежни Ибо и Али

Киво в Милано модната столица на Италия  с малкият Ефе .Почиват с Башак преди натовареният график .

И на нашата улица ще изгрее Слънце ! Чакаме НФ да  обяви кога точно.  Останалите два сезона да не ги бавят много.  

Tokyophonline публикува въпроси в неговата история в Instagram, питайки го за сериала Terzi и филма Gentleman.
⃣ Q: Кога ще бъде публикуван Терзи? О: Мисля, че през февруари.
⃣ Q: Кога ще приключат снимките на Gentlemen?? О: Мисля, че тази седмица

Нинче, като гледаш това си запуши ушите Joy всенародна любов:heart_eyes:
Чачи с колежката Лидия Тугутлу в Берлин - Германия
https://twitter.com/CagatayBR/status/1468962596866850830
Искам и аз автограф , обещавам няма да пищя , направо му лепвам целуфан и го отвличам ко мина през бодигардовете:joy: Kissing Heart

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 17:21 от femmi2

# 242
  • София
Феми, наистина великолепно посрещане на Чачи. Ами той е станал още по привлекателен и доста намалил килограмите. Чаровник е!
Аз харесвам Лейля Лидия и мисля, че няма търкане помежду им, а само писане на жълтини.

# 243
Нинче , разбира се че са жълтини . Такива неща за тях двамата не съм чела . То си личи че се сработиха и Чачи и помогна да се отпусне. Двамата бяха и при Беяз шоу усмихнати и весели и красиви . Той рядко участва в шоу програми с колежки.  Чачи за Делибал доста отслабна някъде с 8 кила . Спорт и диета .
Лидия и аз я харесвам . Сега е хамиле и се разхубави още повече .

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 17:12 от femmi2

# 244
Феми, 😍 да сложа и останалите снимки на НЧ, че такъв хунав мъж не мога да го подмина с безразличие баш в предпразничните дни. 😂

# 245
Феми, 😍 да сложа и останалите снимки на НЧ, че такъв хунав мъж не мога да го подмина с безразличие баш в предпразничните дни. 😂

Как ще подминем такава красота и мъж. Грехота е.
Грабваме го в Булгаристан. Да усети какво е бг ракия и любов Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще му приготвим коледен  тиквеник такъв нема в Туркиш.

Хабер
Озан Долунай се завръща на екран.
Ще е за Нетфликс.
Много ме радва това.
Изключително го харесвам талантлив и мега красив. Ще се гледа. Ще му партнира Бюшра Дювели.
Не ми харесва напоследък външно колежката. Преди имаше изтънченост ,сега се позагуби ,но е добра актриса. Между другото Бюшра е в агенцията, където е Чаатай. Браво на Гинчо уреди я. В каста също е Окан Якабалък. Също добър актьор.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 20:51 от femmi2

# 246
Здравейте, група! HugFlowers Evergreen Tree
Да си кажа аз за моя сериал. Grinning Вече има официален финал- 25 серия е последна за Балканска приспивна песен, т.е. след 3. Съвсем нормално, и без това се вижда, че се чудят какво да измислят. Не че няма да ми липсва, но 25 серии - съвсем нормално е, още повече основните  линии са развити и основните проблеми от 1 серия- разрешени.

Ще ми липсват, разбира се, сладурчетата ми те. Heart Eyes

Много харесах целия каст.

А изпълнителите на главните роли вече са ми от любимците. И Мерих Йозтюрк, и Емре Бей паснаха чудесно на ролите си и според мен се справиха на макс. Hands Clap

И като са  ми от любимците, значи са под наблюдение. Grinning Та ето и една новина- Мерих Йозтюрк ще участва в нов сериал, явно веднага са я гепили при новината за финала на Балканска приспивна.
Ще си партнира с Керемджем. в сериал с името "Сладък живот, болезнена любов" /Tatlı Hayat Acı Aşk /. Да видим... Само тази новина излезе, да видим каста, режисьора и т.н. Продуцентска компания е Baba Yapım. АТВ ще го излъчва.
Като че ли разликата във възрастта им е голямка, хм... дано стане хубав проект, много ми се иска това  младо чаровно момиче да има успех.Nature Sparkles

# 247
Онче, 😍 радвам се за твоята любимка, ама Керемджем вече може да играе баща (е, на по-малки деца, но все пак баща, не любовник на млади момичета). 😂
Аз много не съм го гледала, но и не ми се вижда велик талант.

Да си кажа и аз кои са ми фаворитите тази година преди края й, щото дадох идея, пък ще кажете, че не изпълнявам. 😂

Със сигурност ще забравя нещо , но ще карам по седмичното разписание на тюркру. 😂

Баща - няма нещо, което да не ми харесва в този сериал.
Почти всички актьори, но разбира се най- големите ми аплодисменти са за Халюк Белгинер.
Харесвам  сцените му с всеки един герой, но   с Толга Саръташ е истинско удоволствие да ги гледам.
Хакан Курташ е другият ми любимец там, а Озге Яъз започва да става все по-уверена.

Сърдечна болка е новата ми любов.
Започнах го заради Алп, но Месут Акуста и Айча Бингьол са наистина чудесни.
Ирем ми харесва, но играта й ми напомня за предишната й  роля в един сериал с Диляра Аксюек.
Алп показва развитие, не е вече само хубавецът Алп. 🥰 🥰 🥰

Момичето на прозореца, въпреки че го започвах 2 пъти, ме хвана и го гледам с интерес.
Бурджу Бириджик си я харесвам отдавна, но и всички останали са невероятни.

Боровинков шербет много ми харесва заради темата, която поставя, но само НЧ ми е любим, защото просто си ми е любим. 😂

Рибарчето първо ме впечатли, но вече ми е скучновато.
Харесвам Афра, но не дотам, че да я нарека фаворитката ми за сезона. 😂
Мерт още е в изпитателен срок. 😂
Кязъм (много му е сложно името) е моето откритие.
Сигурно съм го гледала и преди без да го забележа. 😂

Братчетата са ми слабост, но и там разтягат акордеона вече. 😂
Джелил Налчакан и Фадик Атасой(Шенгюл) харесвам, от малките - Иит Кочак (Омер) и Берк Али Чатал. (Толга).

Присъдата - гледала съм само 1 сезон, 2-ри си го оставих да го изгледам  с бг субтитрите на Алекс 😍 и умишлено не чета и в темата.
Но там няма какво да се мисли - Каан е моят човек.

Това е от последните месеци, през дните на преяждане, ще се опитам да си припомня какво още харесвах по-назад във времето, от началото на сезона и накрая ще си направя класацията- сериал, актьор, актриса до 3 място. 😂

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 23:03 от pepel_ot_rozi

# 248
Сърдечна болка е новата ми любов.
Започнах го заради Алп, но Месут Акуста и Айча Бингьол са наистина чудесни.
Ирем ми харесва, но играта й ми напомня за предишната й  роля в един сериал с Диляра Аксюек.
Алп показва развитие, не е вече само хубавецът Алп. 🥰 🥰 🥰
Радвам се ... Hug
А дали Алпчи има нова любов....носят се разни слухове из фейса.... Thinking

# 249
  • София
За всички, които пишат и четат любимата ми тема:

# 250
# 251
Весели празници на всички!

# 252
Светла, благословена  Коледа и щастлива 2023  година ви желая, група! Hug Flowers Evergreen Tree

За настроение- кратък откъс от филма "Новогодишна нощ", който ще има премиера на Дисни+ на 30 декември. Grinning

# 253
Мили  yoldaşlar в лудостта, наречена "турски сериали" , от сърце ви пожелавам здраве, здраве, здраве и енергия за още гледане и писане в  темата! ❤️ 💕 ❤️

От мене музика за празничните дни.

https://youtu.be/w81bBqlbtyc

# 254
Желая на всички весело и приятно прекарване на празниците!

Общи условия

Активация на акаунт