Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 797
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет, момичета! Flowers Rose
Стели, успокоих се и ти се появи. Благодаря ти за новините, които споделяш. Много съм радостна за наградата на Берк Октай - Фърат от нашият Слънчев лъч . Браво, той заслужава и много повече.
От няколко епизода не гледам "Рибарче". Не ми се сърдете, но не ми харесва. Мислех, че аз съм нещо сбъркана, но се успокоих, след като е номиниран за "Най-лош сериал". Явно, въпреки космическия рейтинг има и такива като мен.
Стели, дано падругите довечера ни зарадват с озвучка на "Малък слънчев лъч". Ще бъда на първия ред и ако ти намериш линкове ще съм ти благодарна.

Хубава вечер, всичко доборо и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 76
Нинче, Благодаря за разбирането.....🌹
Не страдам от манията, че всичко разбирам, че всичко трябва да е, така, както аз го разбирам, ноо и всеки човек си има свое светоусещане, съобразно с начин на живот, преживявания и т.н.
Що се отнася до Рибарчето,  на мен ми хареса, но поради натоварен график в реала и аз последните 3 серии не съм изгледала.
За мен е до някъде забавно сериалчето, донякъде тегаво с този образ на Казям, с тази рабополепност към овехтели традиции, когато наоколо им гъмжи от новото, безпардонното...и т.н. Харесват ми младите, че преминават през куп перипетии, за да наложат и те своето - нооо, постепенно. И в това постепенно, без да искат се влюбват - още са в начален стадий  и мисля, че това води зрителя - тръпката на зараждащата се любов - започнала иначе гротескно. Но, наистина бащата на Сейран ми идва в повече.
.........
За другите "нещица" от горе поставените мисли  от този турски "корифей" - само малко да кажа....
Хареса ми сериалът Между светът и мен.....къси сериики, прекрасно присъствие на тримата ГГ, сцената - "прословутата" със Хавсанурче и на мен не ми допадна - можеше да я заменят с нещо друго....ноооо, поглед режисьорски - коя съм аз, че давам и акъл. .😀😅
.....
За сериала Бягство, загледах го....но, бързо се оттеглих  - много тежък..
.......
Що се отнася до актьорите номинирани, като най-лоши ..
Демет, за първи път я гледам и ми хареса....
За Акън, доста съм писала, затова ще си спестя думите тук. 👌

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 06:21 от Stella2021

# 77
Рибарчето май на всички доскуча. 😂
И аз не съм гледала последните няколко епизода и деликатно ще го отсвирвам. 😂
Обаче в Турция успява да държи рейтинг и да ме извинява великият критик, ама явно няма да е най-лошият сериал щом се гледа толкова.
Малко сякаш лична злоба прозира в тези турски "малинки".
И Стели😍, да не вземеш сега да го приемеш лично.

Напоследък се върнах към Приказка за феята и то заради Таро (синът на Шевал Сам). 😉 😜
И имало защо значи- ето, че момчето улови една пеперудка. 😂

Нинче😍, погледни само 1 еп. на Хубави дни заради едно друго малко актьорче.
Все за тебе си мисля като ме разплаче това мишле.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 16:48 от pepel_ot_rozi

# 78
Допълвам се, защото съм последна с мнение....

И Стели😍, да не вземеш сега да го приемеш лично.

Пепелче - не се притеснявай - няма за какво да се обиждам.... Мисля, че всеки е свободен да изкаже мнението си!👌
.............

И .. Алперен Дуймаз....не можах да го позная

............
Момичета, това е вторият трейлър от Малък слънчев лъч на 14 серия, който аз сега видях. Обикновено на този линк гледам и с озвучка. Следете на него, дали ще пуснат озвучка тази вечер. При мен Vk-то не се отваря. 👍

https://turkru.tv/luchik-sveta-14-seriya.html

Фърат, явно ще се развихри тази вечер...крайно време Е!

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 22:25 от Stella2021

# 79
Здравейте, девойки! Hug
Изобщо не по текущото обсъждане, ни в клин, ни в ръкав Winkда кажа за предстоящата нова серия на моето сериалче- Балканска приспивна.Grinning
Очаквам с известно съмнение новата серия в четвъртък- има някакви нови герои, някакви битовизми, поне това схванах от трейлъра. Май наистина започват нови истории, ама какво да правят, като всеки ден си сменяха решенията  от канала- закриваме, не закриваме, пак закриваме, пак не закриваме. Joy Дано не развалят миличкото сериалче. Ама за мен това си има своите плюсове Joy - ще спра да се мъча с превода. Joy Ще видим де, дано все пак не се изгуби чара на този различен проект. Каквото такова.
Както вече съм споделяла, най-лесно отсвирвам. Sunglasses Толкова съм отсвирила, че ако тази вечер няма превод на последната серия на Братчетата на разбираем език, започвам нещо друго. И защото не е за турски сериали, чист спам, в скоби го слагам, ама някой може да се заинтригува.
Скрит текст:
Помните ли "Уилоу"? Blush Много симпатично фентъзи филмче отпреди двадесетина години, Вал Килмър беше още млад  и във втората главна роля Smiley? Е, има продължение във вид на сериал. детето е пораснало и ни чакат нови приключения. Blush Horse Racing От Замунда свалих първите 2 серии.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 19:38 от oncee

# 80
Не хващам за сега озвучка - карам я на оригинала.....горкото дете.....

# 81
  • София
Не хващам за сега озвучка - карам я на оригинала.....горкото дете.....
Аз също съм на нямо кино. Няма озвучка. Турците умират да показват болници, затвори и детски домове. Ще съсипят детето.

# 82
Ето го и официалния трейлър на "Новогодишна нощ" от Дисни+ Smiley Flowers Evergreen Tree
Наистина е комедия. Голям хаос, пълна какафония, но изглежда забавно и смешно. Grinning

# 83
Изглежда много готино. Дано някой да го преведе.

# 84
Еее, голяма игра това дете....и  как така съдът го присъди на тези две откачалки?¿??
Тя хубаво го открадна Елиф, но последствията.....
Не можах да разбера съгласувано ли беше с Фърат....а, той се изненада накрая???
Утре с озвучката ще се разбере....

...........
Ето го и официалния трейлър на "Новогодишна нощ" от Дисни+ Smiley Flowers Evergreen Tree
Наистина е комедия. Голям хаос, пълна какафония, но изглежда забавно и смешно. Grinning

oncee, Благодаря за трейлъра... наистина ще е забавно.

# 85
Мурат Сонер в момента е най - известният и любим критик в Турция. В ютюб има 2 800 000 последователи. Почти всяка седмица публикува критики за сериалите. Най - лошите актьори са избрани по сцени, а не по играта им в целите проекти в анкета с гласуване от зрителите. Вчера /неделя/ е обявил резултатите.
Продуценти и актьори го молят да критикува сериалите им, но той предпочита да критикува рейтинговите сериали, слабите никой не ги гледа Wink
Наградите "Златен менемен" са подобни на "Златна малинка". Това е от него: "Нашата цел при организирането на тази церемония по награждаването не беше да обидим или разстроим някого. Мисля, че най-ефективният начин да дадете послание е да се забавлявате. Затова целта ни тук беше първо да ви накараме да разберете какво гледате и след това да се забавлявате."

# 86
"Любим критик" искрено ме разсмя тази сутрин и си представих как известните чакат на опашка да ги критикува. 😂 😀
Лу😍, надявам се да не го отнесеш към себе си ( просто ми стана смешно)  и ти благодаря за инфото. ❤️
Ако знаех турски, щях да потърся предишни негови критики за нашумели сериали.
Любопитно ще ми е.
Обаче нещо много скромно представление е спретнал при близо 3 млн последователи?!🤔
Както и да е, да си заработва парите човекът, щом е учил за това. 😂

Снощи, след нашия "разговор" тук, се напънах да изгледам Рибарчето, ама не ми върви, гледах през рамо и май отива на зануляване.
Тук съм съгласна с Мурат бей. 😂

Нещото с Алперенчо 😘 за кога беше планирано и какво точно ще е?

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 02:05 от pepel_ot_rozi

# 87
LU4IQ,  Благодаря за допълнителната информация!
Пепелче - за Алперен - на вчерашната снимка пише само - зад кулисите на "На мъжете не може да се вярва".....но, кога - не пише...

# 88
Пепелче, нищо не отнасям аз оттук Joy
Преведох ви споделеното от две момчета от Азербайджан, които знаят турски и следят турските телевизии. Единият е противник на Ердоган, за другия - не зная. За разлика от пищялките във Вк, имат трезво мнение за актьори, сериали и изобщо са по - близо до европейците, затова ги следя. Наистина му звънели да го молят за критика, аз също много искам да прочета какво е казал за "Присъда" например, но нямаме си преводач тук за светската хроника. Алекс превежда епизоди, йозети, фрагмани, интервюта - всичко сама и сама реди суб.
Мурат е ютюбер, самоиздържа се, в предаването участва жена му, но за заснемането плаща на фирма. Това от неделя вече е с 1 млн и 300 хил гледания.

Каан с приятелката си Бурджу Денизер - на церемонията на наградите "Златна пеперуда".

За другия Каан - Йълдъръм, в програмата 2. страница съобщили, че се разделил с Пънар, защото направил скандал след снимката във ваната.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 14:31 от LU4IQ

# 89
Днес рожден ден празнува Йелиз Аккая. Актрисата навършва 41 години! Тя ще участва в сериала "Доброта".

Общи условия

Активация на акаунт