Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 813
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Онче , що си мислиш че е само в турската дизи индустрия?
Продуцента може наистина да е искал по атрактивна или да не се повтаря отново с Къванч. Те играха заедно в Якамоз. Като психолог не си я представям Серенай. Още нищо официално не е обявено.
Серенай я харесвам като лице на Мави и модел. Като актриса не винаги.
Неприятен спомен ми е партньорството с моя любимец. Той не примира да играе с нея и я избягва както и мениджъра му.
Случиха се някой неща пиар заради сериала.
На него не му хареса това нямаше какво да направи. Някой и досега си мислят глупости за Ча и Серенай.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:03 от femmi2

# 106
  • София
Онче, много си права! В  турското кино, както и другаде не се взима под внимание само таланта, а  има и много други влияния. Много млади актриси търсят "подкрепа" от влиятелни мъже в киното. Специално Серенай от доста време живее с Джем Йълмаз, който е известен с осигуряване на кариерата и роли на доста актриси.
Ето го "красавеца" ,който е близо 30 години по възрастен от нея.

Стели, приемам да съм се объркала, но не съм съгласна /според мен / да е чак такава звезда, че да  падне на второстепенна рола. Много отдавна я гледах в "Мъжът от Аданали" /доста стар сериал в който участваше Мехмет Акив Алакурт/ Беше доста млада, но не казвам талантлива. Това е само мое мнение. Отново ще цитирам падругите "По вкус и цвет-  таварищ нет".

# 107
Онче , що си мислиш че е само в турската дизи индустрия?
Феми, защото нея обсъждаме тук. Grinning
И, сериозно- изобщо не си мисля, че е само при тях, но може би някак много на показ, много скандално стават нещата, по бабаитски. Satisfied Както съм споделяла, гледам други филми и сериали- европейски, американски и т.н. Може би не съм чела информация, а може би не толкова публично са се случвали подобни неща- не знам. Но при комшиите голям тъпан се бие, факт. Satisfied

# 108
Нинче , тя си пада по чичковци. За Джем Йелмаз се разделиха пак се тръби, че са заедно. Последно беше с Лабумски, който  ги сменя често кадъните. Какво му харесват и се лепят, като не е такъв красваец Лабумски.  Комика вероятно притежава нещо, което ние не знаем и виждаме.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:56 от femmi2

# 109

Стели, приемам да съм се объркала, но не съм съгласна /според мен / да е чак такава звезда, че да  падне на второстепенна рола. Много отдавна я гледах в "Мъжът от Аданали" /доста стар сериал в който участваше Мехмет Акив Алакурт/ Беше доста млада, но не казвам талантлива. Това е само мое мнение. Отново ще цитирам падругите "По вкус и цвет-  таварищ нет".

Мила, не си ме разбрала, нооо може и аз да не съм се изказала правилно, или трябваше да сложа кавички на едно място.
Потвърждение е и горе цитираният Г-н с когото девойката движи в реала....Последните години сме заляти с такива връзки...и не се учудвам, че това  "девойче" се налага в пазара на турските дизита!

# 110
Привет! +1 Против Серенай, никак не я харесвам, може да е красива, вече не толкова млада, но това няма значеие. Просто ми е някак си груба. Има вече 3 актриси, които са с подобна визия, 1към 1, но в пъти по нежни от нея, но нямат същия успех.  Явно има има и "скрити" таланти. Joy Да кажа и кои са тези нейни копия.1- Синем Кобал, 2-тази дето играе в "Рибарче" -сестрата и 3-тази от "Чуй ме" (с топчетата под очите). (извинете ме, ама сега не ми се търсят имената, сещайте се! Grinning Kissing Heart

# 111
Феми, 😍

А това е за мене. 😂

И това пак е за мене. 😂 😀

И много, много не вярвайте на Бирсен, момичета! 💕❤️

# 112
Всеки има своя поглед, своето усещане, своето възприятие за... всеки индивид, герой, актьор срещу себе си..
И ние сме си Ние, които възприемаме или не ....Затова смятам, че всеки си е свободен да изрази личното си мнение, без да се засягат други с обратно виждане на нещата.....нооо, явно не винаги се получава. .....синхрон...😀
Здраве да е ....🍀
Пипилота, от тези които изброи - аз наистина не съм ги и гледала....само,  ако не се лъжа Синем Кобал - жената на Кенан Измиоролу ли беше?
За сестрата в Рибарчето - много провокативен е образът, който играе актрисата....но, мисля, че се справя, поне за сега  - назад съм с 3 серии....

# 113
Ехааа, Грасияс Пепелче:heart_eyes:
Не ми харесва лимбата на НЧ да му сменят прическата. Усмивката е перфе:heart_eyes:
Алпи ще си го разделим.
Липсват ми секси къдриците.

# 114
Пипилота, от тези които изброи - аз наистина не съм ги и гледала....само,  ако не се лъжа Синем Кобал - жената на Кенан Измиоролу ли беше?

Да, Стеле, за нея става въпрос, на мен ми харесва повече като актриса от Серенай, а е и по нежна. За другите две мнението ми е същото, те са доста по млади и тепърва ще се доказват. Мисълта ми беше, че явно само талант и красота не са достатъчни, за съжаление. Cry

# 115

Да, Стеле, за нея става въпрос, на мен ми харесва повече като актриса от Серенай, а е и по нежна. За другите две мнението ми е същото, те са доста по млади и тепърва ще се доказват. Мисълта ми беше, че явно само талант и красота не са достатъчни, за съжаление. Cry
Пипилота, за голямо съжаление не съм ги гледала и двете в дизита, само срещам ...явно клюки в Интернет пространството за тези две дами! Докато за Синем е в полезрението извън сериалите, като прекрасна съпруга и майка и обичана и обгрижвана. ....то, Серенай....изтиквана на преден план - къде удачно, къде не.
Въпреки, че не съм я гледала в сериал - и на мен визията й .  .не ми се връзва с нежна и любвеобвилна жена.

# 116
Първата актриса, спрягана за ролята с Къванч беше Серенай. А още по - рано мъжката роля беше за Ибрахим Челиккол. После избраха Къванч. Не съм попадала на информация Йозге да е подписала договор. Разтрогването му би означавало неустойки, та явно окончателното решение е взето непосредствено преди подписване на договор.
Серенай се раздели с Джем Й. преди повече от година.
Хазар Ергючлю също е във връзка с доста по - възрастен от нея. Aли и Хазал имат 14 г. разлика, Берг и Халит - 12. Явно изборът на партньор не се ръководи от възрастта.
Гледала съм Серенай във "Фи" и ми хареса - с Мехмет Гюнсюр и с Озан Гювен има незабравими сцени.

# 117
Много от имената, които изброявате, момичета - за мен са непознати.
Но, тъй, като стана въпрос за Бергюзар Корел и Халит Ергенч - моите най-дълбоки почитания към това прекрасно семейство! Кефя им се от всякъде, с всичко, което предприемат в живота си....въпреки разликата във възрастта им. Еее, за каква разлика говорим!
Но, по никакъв начин не бих наредила други имена с разлика във възрастта до тях!
Разликата е Огромна! Да са здрави всички - всеки с предпочитанията си!

# 118
Цитат
Да са здрави всички - всеки с предпочитанията си!

Така си е- харесвам Серенай и не особено Озге, ама няма да се изпокараме тук заради тях, я. ❤️💕❤️

Хайде една загадка от мене - коя е тази красавица?
Подсказвам - стилист й е Руткай и според мене много добре се справя. 😉 😜

# 119
Пепелче , красавицата е Мирай Данер .  Руткай е добър  тези джинси до пъпа не ми се нравят .
Останалото ми харесва .
Демет е с нова слилистка лична . И тя е добра на пеперудите моето мнение златната ролкя не е подходяща .
В между мен и света се справи отлично .  Говори се че е  стилист и на Джентълмена . Това не е потвътрдено.

Йозге Гюрел  я харесвам.  Като актриса не е зле .  Дразни ме гласът й нищо друго .  Много им се радвам на любовта им със Серкан . Heart
За разликите във възрастта няма лошо .  За избора на Хазар Ерчоглю  на  севгили ноу комент:head_band:

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 10:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт