🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 063
  • 630
  •   1
Отговори
# 180
Аксения и Калин са много смели, директни и искрени. Много хубаво качество. Аксения как веднага захапа Нина, когато тръгна да разсъждава на чужд гръб защо не отишла Лили по-рано на дуел. Калин пък специално отиде да каже на Камелия как не му е харесало държанието ѝ по време на дуела.  Каза ѝ че е искал Ванчето да се върне, а не тя. Безценно... Харесват ми много.

# 181
Все си мисля, че когато продукцията КАНИ някой да участва в предаване, сигурно му плаща определен хонорар. И така е редно. Имам предвид старите герои. Иначе за какво ще мръзнеш, студуваш и ще си губиш времето далече от семейството. Сигурна съм, че са канени много по-интересни бивши участници, но са отказали по една или друга причина. Новите надежди са ясни - стремеж към изява, популярност, наградата. Кастингът за мен е добър, разнообразие, а не само такива, от които да очакваме "високи спортни постижения" като в ИВ.

# 182
Така е... И отрицателната стойност, е стойност! 😁

# 183
  • Разпиляна във въображението
Камелия изобщо не е победила категорично Ваня. Само я победи Simple Smile

# 184
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добре, че и този формат свършва скоро, че да си опазим реномето на културно и умерено пишещи потребители Satisfied
Камито хубаво ще се сблъска със стойността на народната любов. Иначе да личи колко прекрасен, позитивен и добър човек, напълно видно е от сезона и поведението и Imp

# 185
Криндж
КамитУ ," основен фаворит сред жените" 😁
На кого е фаворит?
На Иван? На продукцията?
Колкото повече се изтъква добрият й живот в
 "Америка" 😁, толкова по-съмнително изглежда приземяването й в Търново.

# 186
Криндж
КамитУ ," основен фаворит сред жените" 😁

😀 Вица на сезона

# 187
  • Варна
Бобец, камелия е. Личи си от километри как се опитва да се защити 🤣🤣

# 188
Голям смях с Камито, щом и тук се включи да злобее.
А в САЩ който за нищо не става, го правят пилот, та и бившият на Камито така. Joy

# 189
  • София
За да станеш пилот се искат доста качества.
Но мъжът на Камелия не е пилот.

Лили заслужава адмирации за това, че продължи да сече, въпреки огромните рани на ръцете й.
И то не за това, че продължи на всяка цена, а за волята и ината, които показа.
Аз такива рани по ръцете не съм виждала никога. Горкото момиче.

# 190
Смея се с глас,колко била стойностна тази Камелия ,пък ние не я оценихме Joy ето заради такива коментари следя темата,тук  е по-забавно Joy

# 191
За да станеш пилот се искат доста качества.
Но мъжът на Камелия не е пилот.

Лили заслужава адмирации за това, че продължи да сече, въпреки огромните рани на ръцете й.
И то не за това, че продължи на всяка цена, а за волята и ината, които показа.
Аз такива рани по ръцете не съм виждала никога. Горкото момиче.
Отново вашият обран и точен коментар.Думи прости и ясни.Удоволствие е да ви чета.

# 192
  • при късмета
Имала съм такива рани по ръцете и то от рязане с нож, не от цепене на дърва. Много трудно мина и боли ужасно, макар да не беше точно на дланта, а в основата на показалеца.
Хич не ставам за Фермата аз. В събота за пръв път в живота си се опитах да цепя дърва с брадва. Ми грам не успях. Страх ме е и от самата брадва, предполагам затова не се получава. Не успявам и на сантиметър да я забия в дървото. Добре, че е мъжа ми, че новата камина, която сложихме на вилата, щях само да си я гледам.
Камелия е последния човек този сезон, който би могъл да е окачествен като стойностен. Освен, ако ценностите ти не са на обратно де.
Но Лили според мен няма шанс. Въпреки, че искам да направи това, което направи в нейния сезон - да изхвърли най-противната участничка за сезона. Представяте ли си в това да ѝ е ценното на участията Joy

# 193
И да съм имала 1% съмнение, че Лили ще оцелее в този дуел, след вчерашните мазоли по ръцете, и той се изпари.
Тя изглежда е тренирала цепене. Не е ли забелязала, че ръцете й се нараняват лесно?
И, ако за този дуел, не си избира игрите, то в онази отборна битка , защо не сподели с останалите, за да я сложат на друга позиция? Изглежда, че с ръкавици или без, все тая.
Тогава игра на отборната, а после имунитет, когато и беше най- необходим. Ако, Ванчето я беше дръпнала, можеше играта да се развие по коренно различен начин. А, и от продукцията са толкова внимателни, че  и наредиха за решаващия дуел, не една, а три ритловици. Не казвам, че умишлено е мълчала за проблема (може би и за нея е изненада) или, че умишлено една от игрите сега е зверско цепене, просто си разсъждавам...

Ако си тръгне ще означава, че никога не е била ратай на пълна работна седмица, както останалите. Другият е Калин, но за него има още време. Несправедливо ми е, когато има участници, вече с по 3 седмици в обора. За мен, всеки трябва да мине от там. Очевидно си е изпитание, което не понася добре на всеки. Три от най- силните жени буквално се сринаха при първия си престой на ратайския бряг (Акси, Вал и Хепи), а четвъртата- Камелия, категорично не се справи със задачата, което предизвика доста разправии.
Да не пренебрегваме факта, че избраният ратай е и потенциален дуелист, което само по себе си е предизвикателство за психиката и може да избие във всички посоки, особено за по- лабилните.
Всеки стигнал до тук в играта трябва да бил ратай, дуелист и фермер, така смятам.
Съжалявам, но ако Лили си тръгне сега, ще запомня от нея само пеенето й и нежните ръце.

# 194
Наистина, както подбраха игри за Мажена, така и на Лили можеше да не й дават толкова цепене на дърва, щом така се разранява. Не знам дали можеше пък поне да не е втора игра, и така да я изхвърли въобще от дуела. Тя така даже не знам дали може да забива ножовете при Алманаха.

Общи условия

Активация на акаунт