🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 053
  • 630
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
Сигурно я е срам просто, а няма лошо тяло.

Много тъпо падна първата игра, това й беше на Лили шанса за точки.

# 166
И двете цепят ужасно. Grinning

# 167
Ех тази Лили. Май няма и една игра да бие и ще е 10:0 за Камелия.

# 168
  • гр.София
Не я виждам Лили да вземе точка в този дуел. От Алманаха евентуално, ако налучка нещо и извади късмет.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 22:03 от Mimi_Demi

# 169
  • Вестерос
Преспокойно можеше тя да води 4 на 0...

# 170
Имам чувството, че Лили нарочно го прави това с ръцете. Как пък на никой друг не му се смъкна кожата така. И пак рев, рев, рев…

Аксения правилно и го каза на Нина - и тя можеше да играе на дуел. Стискаха се до последно вместо да отупат Маженките.

# 171
Аксения, как ей така между другото, обяснявайки за грешния избор и криене на Лили, които я доведоха до тук, и да няма избор, сипа и на Нина! Ма тя си го заслужава, но се направи на три и половина и дори не го изкоментира, все едно не е чула.
Е как ще накараш кожата ти да се свлече нарочно?! Моята кожа и на ръцете, и на краката е такава. Ставали са ми мехури на дланите от работа с отвертка! А за краката да не говорим, всички обувки ми свличат кожата, само малко някъде да опират не както трябва спрямо извивките на стъпалата ми.

# 172

Преспокойно Лили Мазола можеше да е българската Ариана Гранде, но ей на, пее във Фермата...

# 173

Преспокойно Лили Мазола можеше да е българската Ариана Гранде, но ей на, пее във Фермата...
🤣🤣🤣🤣🤣

# 174
Радо започва да разказва историята си за тройката и Яни поглежда и казва:
"Финци, и ти си там в кадъра".
Нещо много малко и незначително, но за пореден път показва огромния стремеж, вече може би несъзнателно вкоренен, в Яни да се пази постоянно и даже подсъзнателно да мисли за кадрите.
😐 Жалко.

# 175
Ей тая Нина, много ме дразни колко е злобна. Според мен, от чисто лицемерие е в агитката на Лили, иначе би искала да е зад Камелия. Дори след раните на Лили, пак говори злобно и студено за нея и коментира, че сама си е виновна. Чудно ми е, не осъзнава ли, че и тя е на същия хал. Браво на Аксения, че директно й каза, че и Нина е страхлива. Но онова наглото пак се прави на разсеяна. С най- голямо нетърпение чакам Нина да се разкара.
Сигурно няма да ми повярвате, но завчера сама съм нацепила без ръкавици около 2 кубика тежки, мокри и много едри дърва по собствено желание, защото обичам. Нямам нито една рана или мазол на ръцете. Не мога да кажа, че кожата ми е груба, работата ми е на компютър в ежедневието. Единственото ми обяснение за раните на Лили е, че както е споменато по - горе, има проблеми с кожата си, няма как това да се получи умишлено по нейно желание.

Камелия си е научила урока, разбрала е, че се е издънила с арогантно поведение към Ваня, та сега видиш ли, толкова й е мила Лили, толкова я уважава, че още малко ще й подари победата. За нейно съжаление е слаба артистка.

# 176
Камелия си е научила урока, разбрала е, че се е издънила с арогантно поведение към Ваня, та сега видиш ли, толкова й е мила Лили, толкова я уважава, че още малко ще й подари победата. За нейно съжаление е слаба артистка.

Мисля, че Камелия наистина уважава Лили, харесва я, агитката й също.

# 177
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 69 (22.11.2022)

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 01:28 от Mari_Mar

# 178
Тия моми по-добре да оставят Влад да бродира, докато чака манджата да се готви. Със сигурност ще се научи по-бързо от тях и ще го прави по-добре. 

# 179
  • Sunshine state
Отгоре отгоре го гледах епизода, че ми беше скучен. Нина е голяма злобарка ч, много се задържа дори. Ако не я пазеха, да си беше тръгнала и нямаше да изгубим. И тя като Мажена, абсолютен пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт