🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 514
  • 630
  •   1
Отговори
# 210
Камиииииии, не се самозащитавай, нема смисъл, не те аресваме, затуй на си хаби силите, хахаха! Изложи се изначално и няма току-така да те помилваме. В най-първата битка за оставане бях за теб, но сега...
А къде е този коментар, не виждам аз 🙄

Игрите въобще не са за Лилито с това цепене... Ама като не е Мажена, защо да се правят спец за друг .
Вярно изчезна този коментар, изтрила го е. Аз на майтап се обърнах към потребителя с Ками, защото с такава ярост плюеше по Ванчето, пък възвеличаваше Камелия, че няколко потребители решихме, че е тя, хахахаха. Май, наистина е тя, що го е изтрила или аз не го намирам

# 211
Защо я мразите Камелия? На мен ми харесва, че е борбена, издръжлива психически и физически, не се оплаква. Хареса ми, че не извика смятаните за най-слаби на дуел.
Като цяло обаче аз харесвам всички участници. Всеки от тях се представя и в добра и лоша светлина малко или много. Иска ми се всички да вземат награда, защото виждам, че всички се стараят, полагат усилия да се научат и дават всъщност твърде много на това предаване и на всички нас, които ги гледаме. Всички те ни помагат да си спомним истински ценните неща, да осъзнаем, че на човек не му трябва много за да е щастлив, да се върнем към близостта с природата и корените си. И всичко това се случва на техен гръб.

# 212
Продуцентите имат интерес Камелия да продължи, за да генерира хейт – повече скандали, повече злобарщина – и оттам по-восок рейтинг. Ако се махне  дразнител, като нея ще настане мир и хармония и драгия зрител ще заспива по време на предаването.

# 213
Tiffany А  , аз смятам, че Ваня Павлова тогава нямаше социална игра - нито със зрителите, нито вътре с участниците. Така и се стекоха нещата, а продукцията хвана образа на жертвата, защото си беше поднесен от остналите. Това ми заключение е на базата на мнения от доста места след играта и от двата лагера. И все в една посока бяха, а и от поведението на самата Ваня след формата. Не мисля, че с някаква грандоизна социална игра щеше да спечели. Продукцията си я излъска, като се погрижи да я потопи преди финала. Нещо сходно на Стоян от сезон 6.

Keyser Soze, продукцията има доста похвати да замете нещо или да очерни някого за съжаление. Така и моделира мнението на зрителя. Формират мнение на база излъчваното, а то може да е коренно различно от това, което е било.  Само прегледай коментарите как пишат хората.

И аз смятам, че битката с цепенето я дадоха за гаранция, че да не вземе Камелия да избуши. Аксени, според мен, излъга Калин. Тя иска да е с Камелия на финал и съответно една от Веселка или Валерия да си ходи. Тази цел ще гони до края. Предстои да видим.

# 214
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че Камелия е издръжлива психически. Не се оправи като ратай, мрънкаше и все друг бе виновен. Отделно се изненада колко хора не я харесват и предпочетоха да застанат зад друга нехаресвана. За Калин също. Вчера доволна, че той седна зад нея с Иванчу. Ау, голямо важно. Това не изтрива думите му, че е предпочита Ваня пред нея.

# 215
Имам чувството, че Лили нарочно го прави това с ръцете. Как пък на никой друг не му се смъкна кожата така. И пак рев, рев, рев…

Аксения правилно и го каза на Нина - и тя можеше да играе на дуел. Стискаха се до последно вместо да отупат Маженките.
Има хора с по-нежна кожа. На мен ми стават целите пръсти в пришки в редките случаи, в които тръгна да правя зимнина, а правя доста камерни количества Rolling Eyes. Тя е певица не си вади хляба с ръцете и има по-чувствителна и изнежена кожа.

Аксения много на място засече Нина, която не си гледа нейното д.пе, тръгнала да критикува Лили, че се криела от дуели. Нина имА възможност още първите седмици да иде на дуел, когато имаше огромен избор от слаби опоненти- Мажена, Симона и Милена. Ама се уплаши и направиха мъжки дуел и Радо победи Дидо.
Нина излезе мокър барут. Все се бута, все има желание уж, пък накрая не й стиска. "Иска, ама няма желание"
Представи се прилично на Алманаха, но от две седмици нивото на сложност на въпросите рязко падна. Преди бяха, като за ВУЗ, сега са от учебниците в Прогимназията. Дали участниците са се ожалили, че ги правят за смях с демонстрирано невежество или самите продуценти са си дали сметка, само можем да гадаем. Така е по-добре с по-лесни въпроси, които всеки трябва да знае от обща култура. Вместо толкова трудни, че да играят на тото. Сега обаче срамът ще е по-голям, който се о.ка. Smiling Imp
В този ред на мисли посредствено представяне на Нина. Знаеше отговора само на един въпрос, което ме изненада. Другите верни бяха по логика или на късмет. При факта, че е учител и че колкото пъти я покажат в спалнята все е с Алманаха в ръце и кълве, като изоглавена, не показа високо ниво. Забелязах, че е изписала листи с пищови дълги, като чаршафи от Алманаха. Яко зубка, няма лошо. Тя си знае, че във физическите битки няма шанс, а и като учител ще се изложи, ако се представи зле на Алманаха.

Лили си отпада, това е ясно. Тя си взе своето - попя, помрънка, поплака, може да си ходи. Не знам дали другите са взели хонорар, но Лили със сигурност е получила, а и заслужено. Била е наета да пее и създава атмосфера.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 12:42 от sineva 1

# 216
  • Разпиляна във въображението
А аз се питам защо не отварят този Алманах преди да влязат във Фермата. Това не е някаква тайна книга, продава се навсякъде.

В първите сезони нямаше ли една книга на Фермера, която така и не се издаде?

# 217
  • Вестерос
Продуцентите имат интерес Камелия да продължи, за да генерира хейт – повече скандали, повече злобарщина – и оттам по-восок рейтинг. Ако се махне  дразнител, като нея ще настане мир и хармония и драгия зрител ще заспива по време на предаването.
+ когато е снимано не са наясно, че Камелия НЯМА да се хареса на зрителите и няма никакъв шанс за победа.

Evgeniya53, Камелия не я мразим. Не я понасяме просто, защото е злобна, интригантка, с тъпи изказвания и изцепки, тъпи решения също. Като цяло кофти човек. Не се оплаквала ли? Как да не се оплаква, оплаква се и още как. НО отделно с ината си и самонадеяността си на два пъти застраши животните във Фермата като беше ратай.

Смях се вчера как каза, че нямала проблем, че ще има малко в агитката, качество, а не количество, а миналата седмица наду гайдата като разбра, че доста ще седнат зад Ваня..

fermata72021
, всичките ми коментари от вчера за социалната игра и Ваня, без един, бяха за ХепиВанче. А не за Ваня от миналата година. За нея само изкоментирах, че ако беше на финал, Живката нямаше шанс.
Стоян от сезон 6 въобще и не го помня. Flushed

# 218
Уж Камелия много харесвана, пък на дуела с Ванчето имаше по-малко поддръжници от нея, сега да не говорим с Лили - от зор заман седнаха Калин и Радо откъм нейната страна. Като Калин буквално го изнуди. Човекът си каза направо, че предпочита тя да си беше тръгнала, тя - "ама нали сега ще седнеш зад мен". Толкова за мястото й във Фермата.

# 219
^ Tiffany А, смятам, че се подразбира, доколкото при монтажа внушават мнение у зрителя, а и той се прави по-късно. Нямам идея дали последните монтирани видеа съвпадат с излъчването на част от сезона.

# 220
  • Вестерос
А аз се питам защо не отварят този Алманах преди да влязат във Фермата. Това не е някаква тайна книга, продава се навсякъде.

В първите сезони нямаше ли една книга на Фермера, която така и не се издаде?
Имаше, да, от нея четяха като ще ходят на битка кой да е фермер.

Иначе и за мен е странно последните сезони 2,3 защо не четат алманаха, не е да е 500 страници ситен шрифт. Като се сещам в първите сезони постоянно някой го четеше, даже май се и караха кой кога да чете. Накрая мисля им го даваха и в къщичките на дуелистите, което за мен беше хубаво решение и е тъпо, че го махнаха това.

# 221
  • при късмета
Tiffany А  , аз смятам, че Ваня Павлова тогава нямаше социална игра - нито със зрителите, нито вътре с участниците. Така и се стекоха нещата, а продукцията хвана образа на жертвата, защото си беше поднесен от остналите. Това ми заключение е на базата на мнения от доста места след играта и от двата лагера. И все в една посока бяха, а и от поведението на самата Ваня след формата. Не мисля, че с някаква грандоизна социална игра щеше да спечели. Продукцията си я излъска, като се погрижи да я потопи преди финала. Нещо сходно на Стоян от сезон 6.
Не съм Тиф, но съвсем не е така. Павлова си имаше социална игра, само че беше грешна и с участниците и със зрителите. В нейната социална игра се издъни с нейните думи, с нейните действия и с нейната реакция на ситуацията. Защо пиянката и цигането не направиха Живка жертва, въпреки, че се опитаха? Защо не направиха Чавдар или Жоро, въпреки че опитаха? Защото те не позволиха и отиграха ситуацията правилно, а Ваня не можа. Тя сама се превърна в жертва, това ѝ беше социалното поведение и за участници и за зрители и съответно социалната игра. Не участниците да я поставят в такава ситуация, освен ако не визираш конкретно двамата примати. Нещата не са ѝ се стичали така, тя си ги направи такива.
Не знам  защо смяташ, че социалната игра на участник в риалити е роля някаква, която са му наложили да играе за определено време. Това не е така. Социалната игра на всеки са собственото му поведение вътре, характер, реакции, думи, действия, синхрони, постъпки и т.н. Не може да ги включва или изключва, това си е той. Ако стратегията му е да играе някаква роля, различна от собствения му характер, то това не е само социалната му игра, а изобщо играта за предаването, но като роля, а не в смисъла който по принцип е натоварен термина "социална игра"

# 222
Защо я мразите Камелия? На мен ми харесва, че е борбена, издръжлива психически и физически, не се оплаква. Хареса ми, че не извика смятаните за най-слаби на дуел.
Никой не  я мрази, просто не я харесваме, като поведение, което е съвсем различно от омраза. Последното е твърде силно чувство, за да го изпитвам към участник от играта. Но няма как да харесваме всички еднакво.

# 223
Смятам, че това не е социална игра, а си беше просто истинската Ваня Павлова. Социална игра е да го играеш, да влезеш в роля за  играта и за пред зрителя с цел да спечелиш. Като Финци примерно, в някаква степен и Чавдар. А част от поведението си и беше реклама на своите си неща.

# 224
  • при късмета
Смятам, че това не е социална игра, а си беше просто истинската Ваня Павлова. Социална игра е да го играеш, да влезеш в роля за  играта и за пред зрителя с цел да спечелиш. Като Финци примерно, в някаква степен и Чавдар. А част от поведението си и беше реклама на своите си неща.
Не. Социалната игра е точно собственото поведение на участника. Как се е представил социално и за останалите участници и за зрители. Ако беше роля щеше да си се нарича роля, щом се нарича социална игра, значи е нещо различно от роля и си има значението. А пък рекламата на собствения бизнес е нещо съвсем трето. Иначе да, някои за това влизат

Общи условия

Активация на акаунт