🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 514
  • 630
  •   1
Отговори
# 195
  • София
pgineva, благодаря !
На една вълна сме. Много често и на мен ми правят впечатление коментарите Ви. Simple Smile

# 196
  • София
Лили можеше да е ратай, моцеше да с е предложи да е тя вместо Веси и да излезе срещу Мажена. При Калин беше по-сложно, там като нарочеха някого, няма измъкване. Помня, че по едно време се опита да се самопредложи (нали не е позволено буквално) и да дръпне мъж, за да запишат още една точка, но отборът му реши отново Ваня.

# 197
Снощи не се замислих, но сега като ви чета коментарите за битките, наистина са подредени и избрани в полза на Камелия.  Няма как продукцията да е забравила за предишната травма на Лили от сеченето. Както винаги, чрез избора на битки,  дават скрито предимство на дуелиста, който предпочитат да остане. Камелия може и наистина да има симпатии към Лили, но чак пък да я уважава, не ми се вярва. Начинът, по който Камелия ходи зад Калин постоянно и го пита в чия агитка ще остане, е влудяващ. Не разбрах обаче защо Радо застана зад Камелия. Да не би Калин да му е дал инструкции ?

# 198
  • София
Доста слаб епизод. Скука. Няма какво друго да кажа.
Браво на Аксения и Калин. Най-искрените хора са вътре измежду всички.

Животът зад Фермата, епизод 35: Защо Иван би ходил гол до кръста?
Мирон ни е приготвил нова доза неизлъчвани кадри от "Фермата"

# 199
Аз така и не разбрах за всички, кой кого подкрепя. Но от епизода ме втрещиха раните по ръцете на Лили. Ужас. И то за втори път, а опосумите са треснали не една, а три  ритловици за цепене. Яяяко подпират Камелия. Можеше да го направят поне по-интелигентно, а не така очеизбождащо.

# 200
Камиииииии, не се самозащитавай, нема смисъл, не те аресваме, затуй на си хаби силите, хахаха! Изложи се изначално и няма току-така да те помилваме. В най-първата битка за оставане бях за теб, но сега...

# 201
Аз така и не разбрах за всички, кой кого подкрепя. Но от епизода ме втрещиха раните по ръцете на Лили. Ужас. И то за втори път, а опосумите са треснали не една, а три  ритловици за цепене. Яяяко подпират Камелия. Можеше да го направят поне по-интелигентно, а не така очеизбождащо.
Опосумите? Къде се е чуло и видяло интелигентни сеирджии! Те пристрастията не могат да си скрият.....

# 202
Относно пристрастията, във вчерашния епизод много си личеше как Иван (водещият, за другия е ясно) не може да скрие симпатиите си към Камелия. А ехидната доволна усмивчица на последната в края на боулинг играта говори повече за нея като човек от всяка дума, излязла от устата ѝ.

Нина май изобщо не схвана какво ѝ каза Аксения в лятната кухня.

Не знам дали е само в моята глава, но не ми се струва особено честно при тези извънредни дуели вторият дуелист, който вече е печелил дуели и се е върнал, да подрежда точките. И не го казвам само заради настоящия дуел, а по принцип.

Определено скучен епизод, гледам вече на 1.25x или 1.5x скорост, за да не губя излишно време.

# 203
Нина май изобщо не схвана какво ѝ каза Аксения в лятната кухня.
Схвана, схвана, просто се направи на ударена и е достатъчно нагла, за да си мълчи, и да не каже нищо в свое оправдание, защото е напълно равнозначна, и равностойна на поведението на Лили, срещу която не спря да злослови.

# 204
  • Вестерос
Камиииииии, не се самозащитавай, нема смисъл, не те аресваме, затуй на си хаби силите, хахаха! Изложи се изначално и няма току-така да те помилваме. В най-първата битка за оставане бях за теб, но сега...
А къде е този коментар, не виждам аз 🙄

Игрите въобще не са за Лилито с това цепене... Ама като не е Мажена, защо да се правят спец за друг .

# 205
Заметоха го.
Чудя се какво би казал АВО1, ако обърне внимание на коментарите тук - как така, след като знаете какво стана с ръцете на Лили при цепенето на една ритловица, сега избрахте за нея игра с три ритловици? Нали разбирате, че както и да го обясните, звучи невероятно и ... не случайно. Имате доста претенции, за да мине оправданието: ми не се сетихме, че има проблем, за да се съобразим с това.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 11:29 от Анонимен

# 206
pgineva, много си права. Но някак ми се иска поне от уважение към зрителите да не демонстрират предпочитания от една страна и сякаш пренебрежение, от друга.
А Нина...За мен тя много се напери от новата си роля. " Аз избрах мъжа ратай. "  "Лили защо сега така? Тя когато имаше възможност трябваше..."  Еееее, треската в чуждото око вижда, а гредата в собственото не. И се прави на умряла лисица като й го рекна Аксения. Кофти човече.

# 207
  • Разпиляна във въображението
Да върнат тегленето на игрите Simple Smile

# 208
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никакъв шанс няма Лили с тези рани, за съжаление! Каквито и да са останалите игри, без ръце не може.
Не че я харесвам много, но определено заслужаваше да остане повече от Нина. Яд ме е, защото наистина имаше шанс с Мажена, Симона и сие. За мен остава загадка защо я достраша да премери сили с някоя от тях, при положение, че очевидно си дава сметка колко са й възможностите, а и е наясно, че пътят към финала минава през задължителен дуел. Може би е влязла с някакъв хонорар и й е удобно да остане колкото се може по-дълго, хем и да припомни на хората за себе си.
Нина се излага все повече, откакто е фермер и й се даде трибуна пък - съвсем. Ванчето не й направи никак добра услуга с това фермерство първо заради излагацията, второ заради невъзможността да се изправи на дуел с Лили, с която са горе-долу равностойни като сила. Защото другата седмица ще изпращат и нея.

# 209
Чето ви ,че от продукцията нагласят игрите според играча, не отричам че може да сте прави,но с каква цел? Какво ги бърка Иван и Андрей кой ще спечели дуела, те едни 100 К така или иначе ще ги връчат на някой,какво е значението на кой? А в случая този дуел няма никакво значение защото Камелия не може да стане победител с мижавия зрителски вот който ще спечели (освен ако не променят нещо правилата де)

Общи условия

Активация на акаунт