🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 013
  • 630
  •   1
Отговори
# 570
За Финци и историята му вече се е писало маса пъти в темата 🙄 Дотяга вече да се дъвче.
О, извинете за невежество ми.Как не се сетих по-рано , че мога върна Х теми назад и да потърся сред хилядите страници.

# 571
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 73 (26.11.2022)

# 572
Накратко, негов приятел  се самоубива, след като жена му го е напуснала, заради Финци. Сега той живее с нея и гледа децата му

# 573
  • Вестерос
Не е точно такава историята.
През две седмици все някой нов не разбрал се появява и едно и също... 🙄

# 574
Радо юай пак нещо е направил. 😯

# 575
Наистина не е точно така, но няма да навлизам в подробности. И детето е едно, така да го наречем “чуждо”. Другите 2 големи момичета са от предишният му брак, а малкото момиченце от новият. Simple Smile
Накратко, негов приятел  се самоубива, след като жена му го е напуснала, заради Финци. Сега той живее с нея и гледа децата му

# 576
Не знам къде видяхте студено отношение на Финци към Влад. Имаше един момент, в който Влад прегърна Финци, а той седеше отпуснат срещу него, но не мисля, че това бе със скрита умисъл. Финци беше на предела на силите си и каза, че Влад го е изстискал  докрай.  В този момент Финци отиде при Влад, не обратното. После, когато Влад му подари бурканчето се прегърнаха сърдечно.  Няма драма, според мен.

# 577
  • earth
Последните епизоди почти нищо не съм гледал - много сълзливо предаване стана. Все едно са ги събрали там да ги колят един по един. Останалия пълнеж - възвишени речи и детски шегички.

# 578
  • Sunshine state
Бях за Влади, не ми харесва Финци и още от неговия сезон не разбирах това негово величаене. На мен ми е фалшив оттогава още и не ми допада. Не го искам на финал.
Много ми е скучно напоследък и гледам отгоре отгоре. Наистина смятам, че трябва да направят почивка една година и да си подберат по-интересни и динамични персонажи. Куцат нещата..

# 579
  • earth
И аз бях за Влад докато не го мернах с шапка с украинско знаме.

# 580
На мен ми хареса дуела и двамата бяха много сърдечни. Финци не ми се видя студен към Влад, дори напротив. Само че толкова и двамата ми допадат, че през цялото време исках Финци да бие, защото го мислех по-слаб и го съжалявах. После ми хвана яд, че победи, защото ми стана мъчно за Влад. Такова пък нещо не ми се беше случвало...дуелът беше като между приятели. Фермерите викаха и за двамата и това някак беше много хубаво.. Явно съм сантиментален човек, ама мен тия неща ме докосват, не са ми досадни...

# 581
И аз бях за Влад.
Рядко харесвам украинци. Меко казано ми се гади от тях, и не визирам събитията с войната и нахлуването им в Бг, понеже не живея там. Просто са ми анти всички украинци. Но. Във Влад има нещо. Добър е. Не е отмъстителен. Човечен е. Борбен. Истински.
Да беше успял в последната битка. Но уви. Ще изтърпя мазньо Финци още малко.
И без това подочух кой ще е на финал, и с кеф бих го проспала.

# 582
  • София
Влад не е украинците. Иначе съм впечатлена, че ти се гади от всичките 40 милиона украинци.
На мен ми е по-лесно да ми се гади от малкото тесногръди българи.

# 583
  • earth
Нямам нищо против украинците. Познавам доста (колеги) и ги  храсвам, както и руснаци. Имам против virtue signalling with "the current thing".

# 584
Влад не е ли наполовина украинец? Имам спомен, че беше микс между литовец и украинец. Така че не виждам какъв virtue signalling може да е украинец (или руснак, ако говорим за обратната страна) да го интересува какво става със страната му и да иска да го засегне като тема. Това го казвам като човек, на когото също му е дошло до гуша от двустранната пропаганда, но не виня хората с истинска връзка към държавите, че ги е грижа за тези неща.

Колкото до дуела - няма да изкарам два тона рев и сополи за Влад, но все пак един от малкото участници в сезона, на когото мога да сложа плюсче в моя персонален лист. Интересно и приятно момче. Може би емоциите му на моменти ми идваха в повече, но си мисля, че в много ситуации беше форсиран от реакцията на другите все да се извинява и разкайва за успехите и изборите си, та донякъде го разбирам.

Колкото до Финци - фалшив герой. Типичен представител на българския мъж около 50, който си мисли, че е много народен човек, щото с приятелите си обичат народна музика, ракия и да сядат на маса. Дрънка някакви хуморески и прочувствени слова за low IQ аудитория.

Иначе и аз последните две седмици почти не съм гледала. Прекалено много скучни епизоди, запълвани именно с празните приказки на Финци, Минци и Чавдар. Ако искам да слушам простотии, ще седна на маса с всички мъже на 50+ от моята рода. Миналият сезон също беше супер тегав за довършване, но все пак ми беше любопитно дали Живка ще осъществи докрай стратегията си, която се простираше из целия сезон. Сега и това го няма.

Общи условия

Активация на акаунт