🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 32 995
  • 630
  •   1
Отговори
# 15
На първия въпрос гласувах за Яни, като гледам единствено аз. Ех тоя Яни, как си пропилява шансовете.
На втория въпрос- Яни, Влад и Калин/Веселка, Вал и Лили
Последната, заради хубавия й глас и като за последно, защото скоро трябва да е на дуел тази или  другата седмица и отлита сладкопойната чучулига.

Темата разкошна, какно винаги. Благодарности на нашия любезен домакин! Simple Smile
Корицата поредното добро попадение - усмихната Веселка на раменете на простодушния и непослушен  великан Радиче калпазаниче и за къде без бъбривото Хепи хванато отново в обяснителен режим да търтаросва,намила и  и жестикулира. Всеки заподозрян в обичайната си роля и настроение. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 11:21 от sineva 1

# 16
И сега Нинчето и Лили една срещу друга на дуел 🤭
И аз много бих искала да гледам този точно дуел.
И двете не са били на дуел. Не трябва ли да се изправят една срещу друга на елиминационен ?

# 17
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

В промото Камелия се държи като ревнива приятелка спрямо Калин. Нещо или не я слуша главата, или просто си нагажда какво да приказва.

# 18
Яни до сега го играеше простоват и добродушен, но след подигравките по време на дуела май остана само простоват Grinning

# 19
  • Асеновград
Благодаря за темата ,и също така благодаря за линка.
Сега успях да изгледам дуела , какво да кажа , хареса ми , оспорван беше.
Аз тайничко стисках палци на злобната Камелия , въпреки че не я харесвам.
Ваня наистина ми идва в повече , не мога да я понасям ,  рев , смях , пак рев....и най вече за мен е мързелива , не я видях много активна в работата.
Камелия и без това няма шанс да спечели формата , няма кой да и гласува .
Моите фаворити са: Яни ( въпреки че ,напоследък ме ядосва с тъпотията си) , Финци и най вече Веска.

# 20
  • София
И аз много бих искала да гледам този точно дуел.
И двете не са били на дуел. Не трябва ли да се изправят една срещу друга на елиминационен ?

Това е възможно само ако Нина не е фермер, но тя най-вероятно ще е, защото Ваня няма голям избор кого да посочи, няма право да е някой от новите. Така че по-скоро ще се разминат поне, ако е тази седмица. Ще видим как ще се развият нещата.

Женски победител ми е Веселка, мъжки - Калин. А бяха Валерия и Яни, но ми поизпаднаха от първите места.

# 21
Благодаря за темата Blush

Кой искате да спечели Фермата :Веси .За мен супер готина и не се прави на нещо което не е.
На финал искам: Веси ,Калин,Яни и Радо(Не мога да повярвам ,че го казвам,ама на фона на останалите ми се издигна в очите.Smile)

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 12:43 от *Аня*

# 22
Хмм наказанието на Новите не беше ли 2 седмици? И сега от тази да могат да избират за фермер на седмицата от тях

# 23
  • Разпиляна във въображението
Това е възможно само ако Нина не е фермер, но тя най-вероятно ще е, защото Ваня няма голям избор кого да посочи, няма право да е някой от новите. Така че по-скоро ще се разминат поне, ако е тази седмица. Ще видим как ще се развият нещата.

Зависи какво може да каже продукцията на Ванчето. Ако трябва да избира от агитката си- посочва Аксения, за да се "освободят" Нина и Лили за дуел. Ако може от другата  - Весито или отново Финци, защото Яни и Чавдар се изложиха спрямо нея.

# 24
Гледах последните епизоди ,и се наявам  феновете на Валерия да не ми се обидят,но за мен тя си е същата безмозъчна лигла каквато си беше и в нейния сезон.Сега доста добре се прикри в началото,но след като се сдуши с Аксито дето са от една порода ,и всичко си дойде на мястото.Жалко тя ми е голямото разочарование този сезон .

# 25
  • София
Много добър избор на снимка за корицата!

# 26
Хмм наказанието на Новите не беше ли 2 седмици? И сега от тази да могат да избират за фермер на седмицата от тях
Две седмици, но броени след на Веси фермерството. Все още нямат право да излъчват лидер на групата.

# 27
Мерси за новата тема!
Лили тези дни беше на събор в Оряховица, но съвсем не пя протяжни песни само. Може би от продукцията е надъхват да пее такива.
Яни ми слезе в класацията, Валерия още по-рано, остава ми сал една Веселка фаворит, която не харесва в нейния сезон. И Калин.

# 28
Моите фаворити са Веселка и Калин.

# 29
В анкетата от мен.
Не мога да повярвам, но за победител гласувах за Веселка. Няма да съм недоволен и на победа на Яни, но след "представянето" му на дуела между Камелия и Ваня вече не ми е основен фаворит.

Моята шестица :
Яни, Радо и Калин
Веселка, Валерия и Аксения/Камелия .. но гласувах за Аксения в анкетата.

Общи условия

Активация на акаунт