🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 015
  • 630
  •   1
Отговори
# 585
Влад май беше от Литва. Дуелът ми хареса. Оспорван беше, почти равностоен. Малко не му достигна на Влад. В анкетата бях за него, въпреки че и Финци ми харесва.

# 586
Стигнахме почти финала, а аз нямам твърд фаворит и някого, за когото ама много да стискам палци. Ще ми се Веселка да победи, но има още един - двама, които са ми “емм, и този става”. Миналият сезон не беше така.

# 587
Според мен всички бяха отписали Финци включително и той самия се беше предал. Никой не очакваше той да победи и дуела се получи с неочакван край, което пък на мен ми хареса!

# 588
  • Пловдив
И аз бях за Влад докато не го мернах с шапка с украинско знаме.
Казваш, ако беше с руско знаме друга работа 🤣🤣🤣.

# 589
  • Вестерос
Че защо да не е, майка му е украинка..

# 590
Oliboo, много точни думи.

# 591
  • earth
Казваш, ако беше с руско знаме друга работа 🤣🤣🤣.
Щеше да е пак неподходяща политическа демонстрация. Но поне нямаше да е в унисон с преобладаващата пропаганда в ЕС.

# 592
# 593
Не мога да разбера как само се говори по телевизията за мгията на фермата, колко добре са си изкарали, а вътре е пълно в концентриран вид от нещата от ежедневието. Злоба, завист, шумни битови скандали за нищо, мислене с цел да прецакаш другия, двлуичие, влизане в роли и т.н.

# 594
  • Варна
Не мога да разбера как само се говори по телевизията за мгията на фермата, колко добре са си изкарали, а вътре е пълно в концентриран вид от нещата от ежедневието. Злоба, завист, шумни битови скандали за нищо, мислене с цел да прецакаш другия, двлуичие, влизане в роли и т.н.

Имаше един виц.

"Жена, пусни телевизора, за да се убедя, колко добре живеем, че нещо се разколебах. "

# 595
Знам, че е тъп въпрос, но струва ли си гледането на дуела?
Че покрай всички мачове и коментарни студиа времето стана страшно кът ... Sad

# 596
Не, ако имаш друга работа, спокойно можеш да го пропуснеш.

# 597
Уж го слушах Влад по бтв и ми се стори, че каза Финци да спечели, за Веселка нищо не чух...Но той на моменти така смачква думите, че нищо не му разбирам.

Изобщо не схванах правилата за извънредните дуели. Минаха 2 седмици откакто обявиха, че Лили, Нина и Яни ще имат извънредни дуели и нищо, освен че Лили си замина. Нина и Яни докога ще чакат за дуел ? Защо просто фермера не ги сложи и двамата за ратаи и единия да отива на дуел...Много объркани и неясни правила. Искам новия фермер, който явно ще е от новите надежди, да избере Нина за ратай и да изчезва вече.

# 598
За мен тази година повечето дуели са интесни и с много неизвестни за разлика от миналата година, където имаше само няколко интересни такива.

Прави ми впечатление, че когато опонентите са приятелски настроени опосумите не внасят заряд и напрежени с коментарите си, а всичко минава някак си лежерно. И съответно обратното.

# 599
За мен тази година повечето дуели са интесни и с много неизвестни за разлика от миналата година, където имаше само няколко интересни такива.
Не, ако имаш друга работа, спокойно можеш да го пропуснеш.
Мерси.
Благодаря на всички, ще пропусна значи.

Общи условия

Активация на акаунт