💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 040
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ах, колко драматично, Алеко едва склони да номинира Виктория, пуснах сълза....
Продукцията, хайде да си имаме уважението, а? Закривайте вече цирка, че много писна цял сезон да гледаме едно и също! Клоуните ви не струват!

# 2 746
Какви ревове, каква мъка! Трябваше да прибера ножовете преди играта, че сега както се разчувствах и депресирах .... хлип, хлъц

# 2 747
Нали Алекса щеше да се праща на елиминации вместо “момичетата “ си. Е да ама не.

# 2 748
Е, накрая какво стана? Всички гадни сексисти и женомразци стигнаха финалите, а от силните и достойни жени ще остане само една...

# 2 749
  • Мюнхен
Сигурна бях. Казах го вече. Въздух под налягане. Всичките му речи до сега изгубиха значение.

# 2 750
Джафер ханъм, ела да сложиш ред!

# 2 751
Банда, Вие сериозно ли вярвахте, от всичко, което видяхме досега, че няма да забие нож в гърба й?
Точно защото знаеше, че тя ще му каже да направи така и нямаше опасност за него, затова я вади и беше това представление. Лошото е, че май е на гърба на жена, която не е безразлична- поне такс ми изглежд.

# 2 752
С глас се хиляяя
Горката Елица, направи я за смях този Слипчо
Няма толкова пари на света, няма...Боже, Боже

# 2 753
Еййй, ама за малко да позная, че Алеко ще е душманин на Ралица. Нищо, поне Виктория ще се размърда на елиминационна  битка, че я бяхме забравили ооот началото на формата.

# 2 754
Слабе, покрай кафето и мекиците нямаш ли някоя кърпичка, че с глас рева.... Мъка,мъкаааа

# 2 755
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оскар, Оскар дайте му на човека веднага Оскар, кво го мъчите със секирчета.
Жорка в тебе ми е надеждата. Фифо и Гого в социалната игра са Confounded

# 2 756
  • София
Гледала съм по-интересни епизоди на "Откраднат живот", а съм гледала точно три.

# 2 757
Жалко за Гого или Георги, те са огромните губещи от този съвет тази вечер. Умно измислено от Продукцията.

# 2 758
  • Другата България
Пуснах сълза. Дори две.
Дори Фифо не можа да ме заблуди, че е “било интересно“. Наистина ли толкова си могат от продукцията?
Или какво, трябваше да се повтори сценария Юлиян - Пламен от първи сезон? Да, ама не, онова няма стигане, Тупарееев.....

# 2 759
Чак и двамата се разреваха, каква сапунка дами и господа. 🤣😂🤣

Общи условия

Активация на акаунт