💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 939
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Достоен ФИНАЛИСТ била Виктория - с ЕДНА БИТКА!

# 2 911
  • Дубай
Абе ,каква ти сила ,сила във виковете и да се глези на Алекса

# 2 912
"Виктория е най-силната жена в сезон 4" .. Чухте ли, ако не сте го запомнете Simple Smile То това да си последната оцеляла, не те прави най-силната.
И Ана-Мария беше от последните, ама ..

# 2 913
Браво и на двете за играта и за спортсменството помежду им по време на играта. Показаха добра физическа подготовка и двете днес.

Добри ИВ Рали, успех в живота.

# 2 914
Браво Вики! Браво момиче Kissing Heart Ралииии много ще липсваш. Попътен вятър. Ще ми липсват розовите ти очила Kissing Heart

# 2 915
  • София
Жорко за Алекса:  “Той си я обича Вики, каквото и да стане след три дни ще се видят пак” 🤣🤣🤣
В този момент Гого го поглежда с ужас 🤣🤣🤣

Жоро доста поживя с тях, може да му се вярва 🙂
След скатавката и предателството към Фейгин, нещо не мога да му вярвам на преценките.

# 2 916
Как е стигнала Виктория до тук ли ?Алекса и беше "бодигарда" през сезона ,а тук изкара доза късмет.

# 2 917
  • София
Аз дори не знаех информацията за бащата на Виктория до преди 15 минути, но за сметка на това съм гледала трети сезон и тази битка с други двама герои. Нито Виктория, нито Паулина, имат контрол над поставените им кукички, далеч съм от тази мисъл. Просто всеки участник, който види това трасе пред себе си, да знае, че нищо добро не го очаква.

# 2 918
Е, браво на мъжете! Пратиха жените да се бият и седнаха на пържолите!

# 2 919
Алекса тъжи за Виктория над пържолите. Според мен изобщо не му пука дали ще се върне или не. Елица си я чакаше.

# 2 920
  • Другата България
Разбира се, че не е най-силната жена Вика.
Но оцеля. Не знам кой се връзва на глупостите на Димо, които всяка вечер бръщолеви.
Но ето на, Йори и Ваня са на полуфинал. Накрая Йори ще отпадне естествено, а Ваня ще вземе чека.

# 2 921
Ей, ама не се разбрахте кой бута продукцията. Joy То не беше Елица, Валери,  Жени, сега Вики. Това в реда на майтапа.

Браво и на двете момичета. Успех на Рали. Тя ми беше на двата полюса в играта, но е страхотен човек.

# 2 922
Ако съм на арената и видя тази битка ще ми се стане тегаво. Като знам продукцията как обича да се намесва ...
Щях да викам за Вики, но тя се връща за да бута Алекса. Няма какво да кажа.

# 2 923
Аз дори не знаех информацията за бащата на Виктория до преди 15 минути, но за сметка на това съм гледала трети сезон и тази битка с други двама герои. Нито Виктория, нито Паулина, имат контрол над поставените им кукички, далеч съм от тази мисъл. Просто всеки участник, който види това трасе пред себе си, да знае, че нищо добро не го очаква.
и колко му е да ѝ кажат на кои цветове са ринговете?

# 2 924
  • София
Виктория може да е последната жена, но не е нито най-силната, нито най-достойната.

Общи условия

Активация на акаунт