💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 964
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Другата България
Ти да видиш! Значи Виктория не става, защото някой си бил спонсор на нещо си, което пък казал друг някой, който чул от....някъде. Ама Виктория първо - като стратег не само изведе Алеко до финал, ами с него изведе и себе си. Излизаше на битки, когато се налагаше, нямаше нито един грош или предимство, имаше Калеко Алеко. И още е тук, и е на път да остане и да стигне полуфинал, като наистина единствената жена, която ще е на него.
Сравнено с другата “амазонка“, която /отново някъде някой казал на някого, а и друг предположил, пък току виж-вярно се окаже/ си влезе като човека на продукцията, цял сезон “боледуваше“, кроеше стратегии, опитваше се да изкара младите мъже сексисти и женомразци, прецака всичкия си антураж, не излезе на нито една индивидуална битка, а накрая на тази, на която излезе, падна позорно, и която накрая се самопрецака себе си разбира се, та видиш ли, тя е ....каквато е. Да, ама Вика е на евентуално полуфинал, а Евгения си е вкъщи, и се жалва от хейта, който получава.
Много кисело грозде, ама много. Разбираемо кисело, ама и за вино не става.
Следващият път опитайте с по-трайна “ферментация“.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 22:44 от Merri_An

# 2 896
Какъв драматичен синхрон само на Виктория Simple Smile
Ииии НЕеее .. Ядец ! Резултата се запазва 9:9

Ахахахахаха

# 2 897
Според мен пък добра игра от момичетата. Ще им гледам лайфа с интерес. В крайна сметка, която и да спечели, важното е,че са останали в прекрасни отношения. Така или иначе никоя няма шанс за финал.

# 2 898
  • София
Инфарктен финал, но само за Димо.

# 2 899
  • Стара Загора
И какво - от най-силния женски каст в игрално риалити, как стигнахме до последна жена в играта Виктория? С какво тя е по-добра в битките от Михаела, Елица, Мани, Зорница...?
  Не само не е по-добра, ами имаше елементи, които бяха непреодолими за нея . Помните ли в една от първите битки как "запецна" и не можеше да се качи на едно въже и Цецо крещеше.

# 2 900
  • Дубай
Виктория е човек на продукцията,по-точно на тати 🤣😁
Хайде Димо,не се прави

# 2 901
Добавих инфото в предния ми пост, заповядай.

Благодаря ти! Hug

Брей, сигурно сте коментирали вече, но Вики има в ИГ рекламен пост точно с Kaercher. Аз се зачудих как пък са избрали нея, а то какво било.

Най-силната жена била Вики ... дръжки ... при все, че я харесвам. Никоя от тях не е най-силната жена в този сезон.

# 2 902
Безсмислена игра на късмет.

# 2 903
Минала Виктория покрай най-силната жена.

# 2 904
Кофти игра, каквото и да стане все остава едно неприятно чувство. Мразя тези игри с късмет, ама явно са си в репертоара.

# 2 905
Айде, честито! Минавай през трупове, мачкай, тероризирай, извъртай, мазни се - победата е твоя, защото такава е играта!

# 2 906
Викиту се усмихваше преди да извади последния ринг, голям "късмет"

# 2 907
Пфффф, най-силната жена... Аре бегайте ве. Не знам дали е смешно или трагично.

# 2 908
  • София
Еми честита ни "най-силната жена" в Игри на волята" Tired Face
След тези жени този сезон!!!!

# 2 909
Още ми е непонятно как стигна до тук????

Общи условия

Активация на акаунт