💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 904
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 675
Защо Джафа се крие от народа и от вкъщи в бара и обратно?! Голямата стратегия ,надиграла всички ,сега не смее да се покаже.И по интервюта не ходи.

Да видим Алексата как ще посрещне народната любов.

# 3 676
Яд ме е, че утре удобно ще претупат всичко наведнъж.

и аз си го мислех. че иначе кой ще гледа финал алекса срещу виктория... Sad
единият стига на крачка от чека, но рязко спира, разкъсван от съмнения... изчаква другият да дойде, накрая двмата стоят неподжижно, плачат и взимно се убеждават: "ти го вземи, не - ти го вземи, благодаря ти, не - аз ти благодаря!". Sad Sad

# 3 677
Защо Джафа се крие от народа и от вкъщи в бара и обратно?! Голямата стратегия ,надиграла всички ,сега не смее да се покаже.И по интервюта не ходи.

Да видим Алексата как ще посрещне народната любов.
На Ал.му е през топките ,че отатъка.Той да гушне чека ,пък после с вдигната глава ще ходи по интервюта.

# 3 678
  • София
Към днешна дата Фифо НЕ е взел точка на Гого в битка. 😍
Хей, не е честно така Grinning Падат се битки на терен на Гого - баланс и пъргавина. Я да ги пуснем на игри с плуване.

Така и не успяхме да ги видим на дуел. Исках терен с поне 20 препятствия, няколко часа и накрая на носилки да ги заведат до Димо Grinning

# 3 679
  • София
Викинга хвана едита на Алекса в началото на втора седмица.
Аз първоначално сгреших, че е Елица, но в края на трета, началото на четвърта седмица и аз вече бях сигурен, че е Алекса. Даже имахме спор с Дяволо по въпроса Simple Smile

Толкова за усилията на Продукцията да ни покажат фаворита през сезона. За мен най-ясно изразения едит на победител от всички сезони до момента видяхме през този сезон. Направо не е за вярване. До някаква степен е сравним с едита на Живка от миналото издание на Фермата. И в по-малка степен с този на Зоран.
Hands PrayТрябва да си намеря публикацията от епизода с историята му от казармата, както и датата, защото тогава още нямаше спойлъри за това кой е победителят. Bowtie Просто редакторите ни зашлевиха с 10-минутен синхрон на човек, който още не е официално част от играта. Sweat Smile

# 3 680
Яд ме е, че утре удобно ще претупат всичко наведнъж.

и аз си го мислех. че иначе кой ще гледа финал алекса срещу виктория... Sad
единият стига на крачка от чека, но рязко спира, разкъсван от съмнения... изчаква другият да дойде, накрая двмата стоят неподжижно, плачат и взимно се убеждават: "ти го вземи, не - ти го вземи, благодаря ти, не - аз ти благодаря!". Sad Sad

като хари потър и седрик дигъри и накрая идва джаферович и им прави и на двамата по едно авада кентавър и им прибира кинтите

# 3 681
Наваксах 44 страници Disappointed Relieved

Съвета беше абсолютна щета. Никаква стратегия, никаква драма, изфабрикувани лигавщини. Даже няма да коментирам фиаското с томахавката.
Елимнационната битка беше гавра - не може за последно място на полу-финал битка, в която всеки един елемент се базира на късмет, без въобще да включвам потенциални машинации.

Като цяло интерсът ми е най-нисък от началото на сезона, но ще гледам от инат финала. Почнала съм, ще завърша.

От всички подкасти гледах само Надкаста с Мира - красива жена, но не ми харесаха адски много неща, които каза. От дребнавостта й и нежеланието й да приеме възможността за  чужда гледна точка  до доста противоречивите й твърдения за как искала да покаже каква силна и независима може да е българската жена в съвместност с доста патриархалната й доктрина.

П.С. Малко тъжно ми стана, че не бях спомената из двамата онлайн фена на Жени. Може би е защото трябваше да доказвам в началото, че не съм самата тя.... Satisfied

# 3 682
Ако Генчо беше в едно племе с Женята, щеше да е едноминутен цирк. В червените не му се получаваха стратегиите предвид, че останалите дори и не блестяха със стратегическо мислене, нито кой знае каква соц. игра. Единствено саботажа ги спаси да не се разпаднат.
Едната реве, брише сополите, налага си мнението, другата пускала муха за саботаж, третата и четвъртата "кот каже Гената", Георги и тако и вако, Куката тропа с краче, че бил на 35 и по дефолт трябвало да  уважат мнението му,а  ако Зорница не я гавреха можеше и да си остане в първата коалиция. Пухи е ядене и груба сила, пак е "кот каже Гената" .
Ако беше при жълтите, същата тази Женя, която ѝ прави евала за стратегиите, щеше да го изфучка бързо, бързо. Мъжете при жълтите също бяха разединени, заедно с техните мелодрами.

# 3 683
  • София
Важното е, че Лефтеров опази достойнството й и никой не разбра 🤣🤣🤣
Да, супер се справи с това. Simple Smile

# 3 684
Любими моменти са ми битките на Гого. Красота. Особено битките те-та-тет, на които само на Морската битка Жорко го е бил, но аз тази битка не я смятам за честна, защото си зависи от височината на играча и кой първи ще стигне дъно.

Ейййй, мед ми капе от Вашето мнение! Simple Smile

Аз мисля, че Жоро честно си спечели с пояса срещу Гого, просто битката си беше негова и с неговите качества тук е по-добър от Гого, както и на плуване. Жорето пък нЕма никакъв шанс срещу Гого например на колелото. На мен ми хареса спортсменството и на двамата, а Гого показа, че може да губи пак с достойнството, с което и печели.

Филип загуби всички единоборства с Гого, но на физическа сила и плуване със сигурност е по-добър. Нека на всеки отдадем заслуженото и тогава пак да се види, че Гого комплексно е най-добрият! Simple Smile Simple Smile 

Пропуснах любим момент от последния епизод когато мъжете чакаха Виктория, а Гого беше сготвил някакви чудеса и Жорето.... ядеше и Гогоговееше Simple Smile Simple Smile

# 3 685
Аз мисля, че Жоро честно си спечели с пояса срещу Гого, просто битката си беше негова и с неговите качества тук е по-добър от Гого, както и на плуване. Жорето пък нЕма никакъв шанс срещу Гого например на колелото. На мен ми хареса спортсменството и на двамата, а Гого показа, че може да губи пак с достойнството, с което и печели.
Най-хубавото е, че и двамата по-късно в сторита в Инстаграм си благодариха за изключително честната игра. Както подразбрахме, много от водните дуел него ден са били истинска касапница под водата.

# 3 686

Злато, това не е подходящо облекло за планина 🤣. Ще ти измръзнат кестените 🤣

# 3 687
Скрит текст:

Любими моменти са ми битките на Гого. Красота. Особено битките те-та-тет, на които само на Морската битка Жорко го е бил, но аз тази битка не я смятам за честна, защото си зависи от височината на играча и кой първи ще стигне дъно.

Ейййй, мед ми капе от Вашето мнение! Simple Smile

Филип загуби всички единоборства с Гого, но на физическа сила и плуване със сигурност е по-добър. Нека на всеки отдадем заслуженото и тогава пак да се види, че Гого комплексно е най-добрият! Simple Smile Simple Smile  

Пропуснах любим момент от последния епизод когато мъжете чакаха Виктория, а Гого беше сготвил някакви чудеса и Жорето.... ядеше и Гогоговееше Simple Smile Simple Smile

От излъчено то... Всички чакаха Гого да сготви и да търчат да ядът. Абсолютно всички. Явно момчето вкусно готви. Дано се запише за Хелс Китчън да го видим как е в тази сфера там. 😁 Гледа ми се в кулинарно предаване Гогича. Все пак знаем, че има много таланти.

Относно битката с поясите. Там Фифо и Жорката бяха царе. Няма кой да им се опре. Плувци и двамата.

Жорето няма шанс при игра с баланс, както и Фифо - слаби места са им, на Гогито пък слабо място му е плуването.
Мисля, че на битка като на Пухчо и Филип Гого с тея гуми бързо щеше да умори.... Поне щеше да навакса с времето на оня лост. Grinning

Иначе Гогито си е Гогито. 😍Heart Eyes

# 3 688

Злато, това не е подходящо облекло за планина 🤣. Ще ти измръзнат кестените 🤣

Само на Чък Норис и на Филип нищо не може да им измръзне Satisfied
По-скоро на студа ще му замръзне... студът 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:26 от Мила Атова

# 3 689
От излъчено то... Всички чакаха Гого да сготви и да търчат да ядът. Абсолютно всички. Явно момчето вкусно готви. Дано се запише за Хелс Китчън да го видим как е в тази сфера там. 😁 Гледа ми се в кулинарно предаване Гогича.
Е, тука вече прекали 🤣 Уж си му фенка пък го пращаш в кухнята на Ада с онзи дивак 🤣. Първият път, в който му се развика и му хвърли чинията, го намирам и го удрям с меден тиган по кратуната 🤣. 

Общи условия

Активация на акаунт