💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 772
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 690
  • София
От Веси Bowtie:

Скрит текст:

# 3 691
Към днешна дата Фифо НЕ е взел точка на Гого в битка. 😍
Хей, не е честно така Grinning Падат се битки на терен на Гого - баланс и пъргавина. Я да ги пуснем на игри с плуване.

Така и не успяхме да ги видим на дуел. Исках терен с поне 20 препятствия, няколко часа и накрая на носилки да ги заведат до Димо Grinning

Еми, доста хора се надявахме това да е финалът. Иначе щеше да е изключителна загуба който и да е от двамата да отпадне по-рано. И накрая се видя, че всички конкуренти, кой проятел, кой враг, всички до един искаха именно това - единият да елиминира другият преди финала. Но те пък, уж дръвчета, играха в тандем и не го допуснаха.

От цялото предаване най-готиното за мен беше, че Гого и Филип така добре се надушиха. Ще ме прощават сценаристите, но техният тандем Алекса - Виктория ряпа да яде! Имаше хляб и в тандема Жорето - Генчо, но тук те двамата така и не постигнаха спойката.

# 3 692
  • софия
Хихихи, с кеф ви изчетох за Гофитата.
 Сетих се нещо от надкаста с Мира. Каза, че е гепила яко и е готвила манджите с мноооого чесън, когато са били на стопанството. И това ги е спасило от онзи хубав вирус. Жорката с доставената храна и всички останали в резиденцията им се разказа играта.

# 3 693

Злато, това не е подходящо облекло за планина 🤣. Ще ти измръзнат кестените 🤣

Чека за 100000 лева ги топли. Изчакайте 30ч
още и ще видите.

# 3 694
Не ни давайте напразни надежди, че Филип ще спечели ☹

# 3 695

Злато, това не е подходящо облекло за планина 🤣. Ще ти измръзнат кестените 🤣

Чека за 100000 лева ги топли. Изчакайте 30ч
още и ще видите.
Стискам си палците, кръстосвам си пръстите, окачвам си подкова на врата и отивам да търся четирилистна детелина.Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 3 696
Хихихи, с кеф ви изчетох за Гофитата.
 Сетих се нещо от надкаста с Мира. Каза, че е гепила яко и е готвила манджите с мноооого чесън, когато са били на стопанството. И това ги е спасило от онзи хубав вирус. Жорката с доставената храна и всички останали в резиденцията им се разказа играта.

Ооо да, чесъна е живот. И на мен ми беше странно, че само Жорката в Червените се разболяха.

# 3 697
всъщност анцузите с пухче /не водят до крампи споко/ вътре топлят повече от дънки примерно

# 3 698
  • София
Най-накрая изгледах и лайфа на готините. Благодаря на Мари Мар, но качеството бе отвратително.

Мила Атова,
500 човека за анкета е огромна цифра. Малко теми и места ще могат да се похвалят с подобна извадка.
Социологическите проучвания доколкото знам се правят с около 1000 човека или се бъркам?
Има още една анкета. Тази на Иван Ауткаста на неговия ютюб канал.
И там нещата са почти същите. Разликата е, че подкрепата за Гого е по-малка.

Проблемът не е само в бройката, а и в това, че извадката не е случайна (някакъв брой от всички зрители на игрите, избрани на случаен принцип). Ето една специфичност на нашата извадка - съставена е основно от жени.

# 3 699
Това е добър въпрос за анкета в темата.
Вече имаме възрастовата разбивка на пишещите в темата и тя много радва, но половата я нямаме все още. Но предполагам, че едно 70-75% от пишещите са жени.

# 3 700
  • София
Лъвица, така е,
Тук може би над 90% са жени.
Но същото не е във Фейсбук и в Ютюб канана на Аутакста, но общо взето нагласите са същите с малки разлики. Във фейсбук няма анкета ама гледам по коментарите на снимката на финалистите какви мнения преобладават...

# 3 701
  • София
Така е, може изобщо да няма разлика в нагласите при представителна извадка, може дори нещата да са още по-зле за Алекса и Виктория... просто отбелязвам защо не можем да приемем резултатите тук за статистически достоверни.

От Веси Bowtie:

Скрит текст:

На Весито да не са й поспаднали устните? Изглежда по-симпатична. За сметка на това Мирела е неузнаваема. Тотално неподходящи прическа и грим, скриват й хубостта.

# 3 702
  • софия
Кой лайф го има записан, моля някой да го подаде. От телефон съм и е ад на адовете. Благодаря предварително.

# 3 703
# 3 704
Но същото не е във Фейсбук и в Ютюб канана на Аутакста, но общо взето нагласите са същите с малки разлики. Във фейсбук няма анкета ама гледам по коментарите на снимката на финалистите какви мнения преобладават...
За информация според Youtube данните за гледащите канала ми съотношението Мъже - Жени е 52% - 48%
Иначе анкетата при мен много ме учудва - не очаквах Фифо и Георги да са толкова близко 41% - 34%.
Очаквах Фифо да води с доста повече, а и изоставането на Гого ми е странно, очаквах да е по-близко до Георги.

За Алекса и Виктория за мен е очаквано, че са на дъното в предвид цялата драма и реакции

Общи условия

Активация на акаунт