💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 689
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 885
  • София
Интересно, защо снимките са с толкова лошо качество? Младите и още повече известните, се стараят да си купуват все последните модели.
Част от снимките, които качвам ги поствам в 300px, пълният размер може да се види, ако се кликне върху тях. От телефон не изглежда добре, но на лаптоп могат да се увеличат. Иначе за самото качество - може би е такова, защото са се снимали вечерта без естествена светлина, видях, че телефонът, който държи момичето на друга снимка, е поне iPhone13, така че не е заради него.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 15:08 от La Vikinga

# 3 886
Вярвам, че хората, които ни дразнят, са наши огледала. Погледнете от тази гледна точка дори за малко и ще видите и тази тема, като безкраен извор на анализи Simple Smile

"Дразнителят" може да има качество, което имаме И в себе си, но не си го признаваме. Или пък неговото качество е непроявено в нас, а много би ни помогнало в живота, не сме го развили, а този "нахалник" е успял и сега ни "боде" очите. Друго - може да ни напомня за наша травма и да е твърде неудобен точно заради това Simple Smile

Благодаря за хубавите теми и нека най-добрият победи!
Стискам палци на Алекса и на Гого.

# 3 887
Вярвам, че хората, които ни дразнят, са наши огледала. Погледнете от тази гледна точка дори за малко и ще видите и тази тема, като безкраен извор на анализи Simple Smile

"Дразнителят" може да има качество, което имаме И в себе си, но не си го признаваме. Или пък неговото качество е непроявено в нас, а много би ни помогнало в живота, не сме го развили, а този "нахалник" е успял и сега ни "боде" очите. Друго - може да ни напомня за наша травма и да е твърде неудобен точно заради това Simple Smile

Аааа, значи аз тайно искам да съм проста и нахална, да мачкам с агресивно говорене опонентите си и да се чувствам велика, като издевателствам върху по-слаби психически или хора без житейски опит.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 16:08 от LadyCharming

# 3 888

Аааа, значи аз тайно искам да съм проста и нахална, да мачкам с агресино говорене опонентите си и да се чувствам велика, като издевтелствам върху по-слаби психически или хора без житейски опит.

Не значи това. Но може би често в живота ви има ситуации, в които е било нужно да Заявите себе си твърдо, гръмогласно, ако щете, а не сте успели... А може просто да напомня за ваша травма. Стрелям напосоки, може да се разсъждава, не е еднопластово Simple Smile

# 3 889
  • София
Колко е смешно, как мъжете искрено се притесняват да изкажат пристрастия към мъж с нежен глас.

# 3 890
Моля ви, хайде да приключваме вече с тази тема.

# 3 891
  • София
Рецепти и съвети от книгата на "Игри на волята" Smile:

Скрит текст:

# 3 892
https://www.book.store.bg/p342974/gotov-za-pobeda-ivelina-dimitr … rieta-ilieva.html
Някой вече има ли я? Да сподели дали става Simple Smile

# 3 893
  • Стара Загора

За да приключим дискусията конструктивно. Предлагам следното:
Да се намесят институциите. Става въпрос за обвинение в "тормоз" в национален ефир. Да изяснят случая. Който загуби обаче, да си понесе последствията. И двата акта са недопустими. Ние, ако можем да спрем и да се настроим на вълна финал Hug

Ха, ха, ха.. Ама много насериозно приемате играта.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 16:18 от wanconboy

# 3 894
  • София
И аз съм "ЗА" да спрем темата за насилие и тормоз, че темата стана тормоз за четене вече.
Исках да изкажа едно мнение, което вече няма кой знае какво значение, но все пак да си го кажа - по повод Ралица и посланието ѝ, че ще видим как отмъщава за Михаела, може да е имала предвид, че нарочно не е извадила сабите да спаси Жени и един вид, така отмъщава, защото в крайна сметка Жени си тръгна след тази битка. Макар че малко се съмнявам да е било точно такава целта на Ралица (според мен тя просто чисто стратегически остави Жени като опонент, нищо, че говореше, че иска Фифо), а по случайност ѝ се получи отпадането на Женя и тя да има участие в това неспасявайки я.

# 3 895
и на Филип не е много мъжествен гласъ. но пък е спокоен и лежерен което аз ценя

# 3 896
40 лв. за това книжле с рецепти? 🤣🤣🤣 Толстой напразно се е бъхтил 🤣

# 3 897
Ха, ха, ха.. Ама много насериозно приемате играта.
Играта не, но след играта идва живият живот Simple Smile

# 3 898
Хора какво разбирате под мъжествен глас ?

# 3 899
Хора какво разбирате под мъжествен глас ?

Глас, различен от този на Гого.

Макар, че гласът му ми е последният фактор, по който го оценявам. По-важно ми е поведението му в конфликтни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт